mech_eng Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 ok και η τιμη που παιζει την τρεχουσα περιοδο; για ποσα GB; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mech_eng είπε ok και η τιμη που παιζει την τρεχουσα περιοδο; για ποσα GB; Επίσημα 9.90€,ανεπίσημα 6.74€ γιά 2 χρόνια,100 gb το μήνα και μετά πέφτει το 4g στα 15mbps(vdsl+15). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 κι εκει που ειχαμε καποτε σταθεροτητα και αξιοπιστια με τον ΟΤΕ, τωρα επι COSMOTE αναπολουμε τις εποχες ΟΤΕ....!! αντι να βελτιωνεται η κατασταση, χειροτερευει........!!!! και ολα αυτα τα booster και αηδιες, θα ηταν ολα αχρηστα αν ειχαμε σωστο επιγειο δικτυο..!!! ΕΡΩΤΩ. πως θα λειτουργησει σωστα το Home Speed Booster αν δεν εχει σημα 4G -τουλαχιστον- η περιοχη οπου θα ειναι το ...Booster? με τι σημα? με H+...?? και πηγαν τζαμπα και οι φανταχτερες διαφημισεις...........!!! ΚΡΙΜΑ........ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, cabdik είπε κι εκει που ειχαμε καποτε σταθεροτητα και αξιοπιστια με τον ΟΤΕ, τωρα επι COSMOTE αναπολουμε τις εποχες ΟΤΕ....!! αντι να βελτιωνεται η κατασταση, χειροτερευει........!!!! και ολα αυτα τα booster και αηδιες, θα ηταν ολα αχρηστα αν ειχαμε σωστο επιγειο δικτυο..!!! ΕΡΩΤΩ. πως θα λειτουργησει σωστα το Home Speed Booster αν δεν εχει σημα 4G -τουλαχιστον- η περιοχη οπου θα ειναι το ...Booster? με τι σημα? με H+...?? και πηγαν τζαμπα και οι φανταχτερες διαφημισεις...........!!! ΚΡΙΜΑ........ Όπως τα λες είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Οσο παει και χειροτερευει . 2 βδομαδες τυπωνω κολοχαρτα για τη μεταφορα τελικα χασιμο χρονου . Μπαινω σημερα στο selfcare και βλεπω χρεωση 20 ευρω στο νουμερο sim του booster με ολους τους λογαριασμους πληρωμενους μεχρι και το Νοεμβρη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Οσο παει και χειροτερευει . 2 βδομαδες τυπωνω κολοχαρτα για τη μεταφορα τελικα χασιμο χρονου . Μπαινω σημερα στο selfcare και βλεπω χρεωση 20 ευρω στο νουμερο sim του booster με ολους τους λογαριασμους πληρωμενους μεχρι και το Νοεμβρη . Πληρώνεις ότι έχεις συμφωνήσει κι άσε το υπόλοιπο,κι εγώ έτσι κάνω 4 μήνες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 50 λεπτά πριν, cabdik είπε κι εκει που ειχαμε καποτε σταθεροτητα και αξιοπιστια με τον ΟΤΕ, τωρα επι COSMOTE αναπολουμε τις εποχες ΟΤΕ....!! αντι να βελτιωνεται η κατασταση, χειροτερευει........!!!! και ολα αυτα τα booster και αηδιες, θα ηταν ολα αχρηστα αν ειχαμε σωστο επιγειο δικτυο..!!! ΕΡΩΤΩ. πως θα λειτουργησει σωστα το Home Speed Booster αν δεν εχει σημα 4G -τουλαχιστον- η περιοχη οπου θα ειναι το ...Booster? με τι σημα? με H+...?? και πηγαν τζαμπα και οι φανταχτερες διαφημισεις...........!!! ΚΡΙΜΑ........ https://www.insomnia.gr/forums/topic/720457-ποιότητα-τηλεπικοινωνιακού-δικτύου-σε-όλους-τους-παρόχους/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, pier88 είπε Πληρώνεις ότι έχεις συμφωνήσει κι άσε το υπόλοιπο,κι εγώ έτσι κάνω 4 μήνες τώρα. Δε καταλαβαινω . Σου λεω επρεπε να λεει 0 υπολοιπο αφου ειναι πληρωμενα και λεει χρωστατε τρεχων μηνιαιος λογαριασμος αριθμου booster 20 ευρο το μηνα ! . Αυτο θα μου το κοπανησουν στην επομενη εκδοση λογαριασμου . 4.74 επρεπε να λεει μηνιαιος . Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Δε καταλαβαινω . Σου λεω επρεπε να λεει 0 υπολοιπο αφου ειναι πληρωμενα και λεει χρωστατε τρεχων μηνιαιος λογαριασμος αριθμου booster 20 ευρο το μηνα ! . Αυτο θα μου το κοπανησουν στην επομενη εκδοση λογαριασμου . 4.74 επρεπε να λεει μηνιαιος . Κι εμένα πληρωμένο είναι αλλά συνεχίζει κι έρχεται,απλά το αγνοώ και πληρώνω ότι έχω συμφωνήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα σου αναφερει σωστα το μηνιαιο εκει που λεει 4,60 εμενα μου εχει 20,00 Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ναι αλλα σου αναφερει σωστα το μηνιαιο εκει που λεει 4,60 εμενα μου εχει 20,00 Ναι αλλά δεν υπάρχει ληξιπρόθεσμο,μάλιστα σε επικοινωνία που είχα μου είπαν οτι υπάρχει ποσό επιστροφής 11.70€ . Πάρε στο 13888 και δώσε τον αριθμό του booster (οχι της τηλ γραμμής)για να μιλήσεις με τον κατάλληλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech_eng Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Φαίνεται να έχω 4G σε κάποια σημεία Speedtest στα 8 κ 9 Θα δουλέψει το booster; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mech_eng είπε Φαίνεται να έχω 4G σε κάποια σημεία Speedtest στα 8 κ 9 Θα δουλέψει το booster; Speedtest με κινητό cosmote εννοείς; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από pier88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Λοιπων λενε 28 ευρο ειναι η κανονικη χρεωση του μηνα για 12μηνο εμεις οτι εχουμε συμφωνησει . Αν λήξει εχει αγριο γδαρσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech_eng Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, pier88 είπε Speedtest με κινητό cosmote εννοείς; Ακριβώς. Δοκίμασα με το κινητό μου στη θέση του ρουτερ την ταχύτητα των δεδομένων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα