Mhlogiatros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχει και συνεχεια .... - Σας ενημερωνω οτι το πρωτο διαθεσιμο ραντεβου για να ερθει ο τεχνικος με τον εξοπλισμο (voip και το πουλι στο χερι) θα ειναι ....... 12 / 12 !!!!!!!!! - Ειναι φαρσα ετσι ; την Παρασκευη θα ερχοταν τωρα μου λετε Δεκεμβρη ;;;; - - Ηρεμηστε κυριε θα παθετε τιποτα Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Και να έρθει ο τεχνικός τι περιμένεις να κάνει; Απλά για την ψυχολογία είναι πιο πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ο τεχνικος θα κρατάει και το ρουτερ ... Πρωτη φαση speedport μετα αλλαγη στο αλλο . Τελος Δεκέμβρη μπορει να ειναι ενεργοποιημενη ετσι για Χριστουγεννα ; - μπορει και οχι - μπορει και να μου πουν οτι δεν ισχυει η "προσφορα" αφου περασαν μηνες . Αν μου εκαναν αμεσα τη συνδεση απο το AK με courier σε 2 μερες το στελνουν . Δεν εχει λογικη 2 μηνες πελατης δε θα περιμενει θα παει αλλου ... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butcher13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 καλησπέρα. Σημερα εβαλα επιτελους το cosmote home booster και μαλλον μπηκα σε μπελαδες. Η adsl γραμμη μου επιανε περιπου 6,5mbits. εχω κανει ηδη 8 μετρησεις με speedtest ookla και οι ταχυτητες που περνω ειναι οι μισες απο 2-6mbits και οι αλλες μισες 20-30mbits. Στο netflix εβαλα μια ταινια και μου την επαιξε 4k μεσα σε δευτερολεπτα και εχω προσπαθησει να κατεβασω απο nvidia, guru3d και αρνειται να μου κατεβασει πανω απο την ταχυτητα που ειχα πριν το speed home. στο σημειο που εβαλα το router εχω σημα full 4g+ και με το κινητο μου πιανω πανω απο 50mbits. τι κανω λάθος? καμια συμβουλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, butcher13 είπε καλησπέρα. Σημερα εβαλα επιτελους το cosmote home booster και μαλλον μπηκα σε μπελαδες. Η adsl γραμμη μου επιανε περιπου 6,5mbits. εχω κανει ηδη 8 μετρησεις με speedtest ookla και οι ταχυτητες που περνω ειναι οι μισες απο 2-6mbits και οι αλλες μισες 20-30mbits. Στο netflix εβαλα μια ταινια και μου την επαιξε 4k μεσα σε δευτερολεπτα και εχω προσπαθησει να κατεβασω απο nvidia, guru3d και αρνειται να μου κατεβασει πανω απο την ταχυτητα που ειχα πριν το speed home. στο σημειο που εβαλα το router εχω σημα full 4g+ και με το κινητο μου πιανω πανω απο 50mbits. τι κανω λάθος? καμια συμβουλή? Speedtest θα κάνεις από εδω:http://speedtest.ftp.otenet.gr/ Κατέβασε ένα αρχείο να δεις την ταχύτητά Από Ookla αν θες να κάνεις τεστ άλλαξε server σε OTE S.A η HOSTMEIN IKE.Cosmote server δεν λειτουργεί με το booster. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από pier88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butcher13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, pier88 είπε Speedtest θα κάνεις από εδω:http://speedtest.ftp.otenet.gr/ Κατέβασε ένα αρχείο να δεις την ταχύτητά Από Ookla αν θες να κανείς άλλαξε server σε OTE S.A η HOSTMEIN IKE.Cosmote server δεν λειτουργεί με το booster. σε ευχαριστω για την απαντηση. Eιχες δικιο για το (ookla) αλλα στα downloads για ποιο λογο δεν ενεργοποιειται το booster? προσπαθησα να κατεβασω απο "σοβαρα" sites και δεν ανταποκριθηκε το 4g+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, butcher13 είπε σε ευχαριστω για την απαντηση. Eιχες δικιο για το (ookla) αλλα στα downloads για ποιο λογο δεν ενεργοποιειται το booster? προσπαθησα να κατεβασω απο "σοβαρα" sites και δεν ανταποκριθηκε το 4g+ Δεν το ξέρω αυτό,εγώ όπου κι αν έχω δοκιμάσει να κατεβάσω το κανει με φουλ ταχύτητα.Δοκίμασε με ftp.otenet κι εκεί θα δεις την πραγματική ταχύτητά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από pier88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butcher13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο το ftp.otenet κατεβαζει κανονικα, απο 2-3 αλλα sites που δοκιμασα, δυστυχως τιποτα. Αν καποιος εχει πειραξει καποιες ρυθμισεις και θα ηθελε να τις μοιραστει ευχαριστως να τις γραψει. Σας ευχαριστω Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από butcher13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, butcher13 είπε Απο το ftp.otenet κατεβαζει κανονικα, απο 2-3 αλλα sites που δοκιμασα, δυστυχως τιποτα Πάρε στο 13888 και ρωτησέ τους,κι άλλοι διαμαρτύρονταν γιά πρόβλημα με κάποια site μεταξύ αυτών το playstore και το youtube. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech_eng Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 διαβασα λιγο πιο πισω καποιες σελιδες. δεν βρηκα μελη με vdsl να χρησιμοποιουν την υπηρεσια. γνωριζει καποιος τι αποδοση εχει σε vdsl πχ vdsl50; ρεαλιστικα αν καποιος κλειδωνει στα 30 και χρησιμοποιησει το booster τι μπορει να περιμενει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, mech_eng είπε διαβασα λιγο πιο πισω καποιες σελιδες. δεν βρηκα μελη με vdsl να χρησιμοποιουν την υπηρεσια. γνωριζει καποιος τι αποδοση εχει σε vdsl πχ vdsl50; ρεαλιστικα αν καποιος κλειδωνει στα 30 και χρησιμοποιησει το booster τι μπορει να περιμενει; Από τίποτα έως +60mbps,εξαρτάται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech_eng Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Έστω ότι υπάρχει σήμα 4g στο σημείο του ρουτερ Θα προκύψει πχ 25 vdsl + 45 home booster = 70 να το υπεραπλουστευσω; Ενεεγοποιειται μόνο όταν παραστεί ανάγκη για υπέρβαση του κλειδωμενου 25 για παράδειγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, mech_eng είπε Έστω ότι υπάρχει σήμα 4g στο σημείο του ρουτερ Θα προκύψει πχ 25 vdsl + 45 home booster = 70 να το υπεραπλουστευσω; Ενεεγοποιειται μόνο όταν παραστεί ανάγκη για υπέρβαση του κλειδωμενου 25 για παράδειγμα; Ναι σε όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech_eng Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 many thanks pier για να ελεγξω την αποδοση, ρεαλιστικα πρεπει να εχω σημα ΜΟΝΟ 4G ή αποδιδει και με 3G σημα; και επισης ποσες γραμμες θεωρουνται επαρκεις διοτι ενα θεμα με το σημα υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Πρέπει να κάνεις δοκιμές για να το δεις,δουλεύει και με 3g αλλά το 4g είναι πάντα πιο γρήγορο.Σήμα από 43db και πάνω είναι καλό αν και δεν έχει πάντα σημασία,μπορεί με λιγότερο σήμα να έχεις καλύτερη ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα