Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το COSMOTE Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Τα speed booster - μέσω κινητού δικτύου - πακέτα, αποτελούν κατά την προσωπική μου άποψη το αποκορύφωμα της απατεωνιάς των παρόχων.

Την ώρα που θα έπρεπε να χρηματοδοτούν την ταχύτερη ανάπτυξη σταθερών λύσεων υψηλής ταχύτητας, ρίχνουν το κόστος στο συνδρομητή της έξτρα ταχύτητας, μέσω κινητού δικτύου και με data limit!

Αντί να καταγγείλουμε όλη αυτή τη καθυστερημένη ταχύτητα σταθερών συνδέσεων στην Ελλάδα, στη μεγαλύτερη τιμή τηλεπικοινωνιών ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, αποδεχόμαστε να χρεωνόμαστε για έξτρα πακετάκια και αυτά με προϋποθέσεις και όρια.

Εγώ απορώ με το άλλο. Υπάρχει Έλλην καταναλωτής που να πληρώνει "έως 24" στη DSL του και να πιάνει πραγματικά 24; Απίθανο εκτός αν το καφαο του είναι κολλητό με το τοίχο του σπιτιού του..κι αν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, Telumetar είπε

Εγώ απορώ με το άλλο. Υπάρχει Έλλην καταναλωτής που να πληρώνει "έως 24" στη DSL του και να πιάνει πραγματικά 24; Απίθανο εκτός αν το καφαο του είναι κολλητό με το τοίχο του σπιτιού του..κι αν

Γίνεται με αγορασμένο πακέτο 24ρι και τερματισμένο καλώδιο σε κάρτα VDSL στο DSLAM της γειτονιάς του, και περασμένο προφίλ 24ρι VDSL2 με attainable rate >24.

2 ώρες πριν, Telumetar είπε

Εντός πόλης είμαι μια χαρά με το 24αρι.

Στο σπίτι, χωρίς το booster, δεν περνούσα τα 3-4mb.

Screenshot_20191018_170019.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μενα last year μετα περασε ποτετζης το βρηκε πολυ και το μειωσαν - γιατι δε γινεται να εχεις 18 σε τετοια αποσταση .  Οποτε θα παω στον ποτε τωρα που θα μπορω να τους φωναζω καθε φορα που τους βλεπω να βαζουν χερι στη γωνια . Η αληθεια ειναι οτι νιωθω κοτσος που θα πληρωνω παλι 2 υπηρεσιες οταν απλα θα επρεπε να υπαρχει vdsl 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσα σε πόσες μέρες μπορώ να κάνω υπαναχώρηση; Δεν υπάρχει χρέωση για αυτήν σωστά; 

Επεξ/σία από thetiesthatbind

Τηλεφωνικώς το έχω πάρει.

1 λεπτό πριν, divo είπε

υπαναχωρηση μπορεις να κανεις μονο αν το εχεις παρει απομακρισμενα  και μεσα σε 13 μερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο καφαο της γωνιας γινεται η δουλεια δεν εχουμε καμπινες . Και μεσα ειναι ολο σαπιο μιλαμε για χιλιοματισμενους χαλκους 40ετιας τι vdsl να περασει ; No offence στους οτετζηδες αλλα ουτε στη δευτερα παρουσια δε θα δουμε vdsl εδω ετσι στο 1,5 χιλιομετρο απο AK + την εξασθενηση

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλι θελω ενα καλο κυκλωμα απο κεντρο για να περναω απο εκει trafic για cams και games με fastpath και τα υπολοιπα με το layer to binding στο 4g. Ελπιζω δηλαδη να δουλεψει φτου φτου εχω αλλεργια στις μεταβασεις με τις στραβες που μου χουν κανει :P Σου πα οτι στη vdsl το μλκευανε 1 χρονο μεχρι να μου δωσουν καλο ζευγος  ; Και δεν υπαρχει οπτικη ινα ολα χαλκος ειναι .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε Dιvo 3 μερες που εκανα την αιτηση για bye-bye η γραμμη σταθερη fastpath 6 με offset στα 17000 - ενω επεφτε συνεχεια με τηλεφωνια ως εχει οχι voip . 5 φορες το χει δει τεχνικος "δε πιανει πανω απο 12 " . Θα ειναι το φαντασμα της οπερας αφου κανενας δεν αγγιζει αλλουνου :P Μακαρι η γραμμη να παει ως εχει χωρις αλλαγες σε voip .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ γκρινιάρηδες είστε, τι να πω εγώ που από τη στιγμή που έβαλα ADSL (2008) η καλύτερη κατάσταση είναι αυτή.

image.png.2e70865659048e21fee6b27568179316.png

Με το booster σταμάτησα να κόβω τις φλέβες μου.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις σταθερη τη dsl πεφτει και το "bonding" η το load balancing εκτος HA . Οπως θες πεστο εσυ πηρες το εβαλες τελειωσες plug 'n' play . Αλλοι στηνουμε 2-3-4 wan και τα κερατα μας σε μηχανηματα /καλωδιωσεις και θελουμε να δουλευουν. Και αμα πεσει 1 πανε ντομινο ο νομος του μερφι .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Χωρις σταθερη τη dsl πεφτει και το "bonding" η το load balancing εκτος HA . Οπως θες πεστο εσυ πηρες το εβαλες τελειωσες . Αλλοι στηνουμε 2-3-4 wan και τα κερατα μας σε μηχανηματα και θελουμε να δουλευουν.

Έτσι είναι φτιαγμένο... το ξέρουμε από την αρχή. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι τυχεροί που δουλεύει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερη και η υποστηριξη ..... Με παιρνει τωρα μια απο το 13888 ΨΙΘΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ειστε ο "" σχετικα με το ΑΙτημα σας - Μιλατε πιο δυνατα δεν ακουω ΟΔΗΓΩ 

ΜΠΑΠ μου του κλεινει στα μουτρα  -  Σταματαω και καλω εγω 2 φορες  - Ναι 13888  ΕΠιτελους θα ηθελα ....τουτ-τουτ-τουτ .... τον πουλο . 

Φόρμα επικοινωνίας -στο site - μπαπ λυπουμαστε κολαει και αυτο . 2-3 φορες την εστειλα με mobile . Τωρα βραζω γιατι θα παει απο βδομαδα  .... μου ρχεται να τους ριξω μια ακυρωση και στο διατανο ολα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...