Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το COSMOTE Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και δεν βλέπω κάποια απάντηση για το παραπάνω ερώτημα ας ρωτήσω ένα ακόμα πρακτικό ερώτημα,ίσως ανευ ιδιαίτερης σημασίας για κάποιους,αλλά πιστεύω ότι έχει την αξία του:

Κατόπιν ερώτησης μου σε κατάστημα cosmote,ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός για τη γραμμή μου με ημερομηνία έκδοσης 01/10/2019.Υπόψιν ότι το sms της ενεργοποίησης της γραμμής μου είχε έρθει στις 30/09/2019.Απ ότι βλέπω στα πεταχτά μάλλον μου έχει γίνει αναλογική χρέωση παγίου για μια ημέρα (την 30/09/2019) και στη συνέχεια μου έχει χρεωθεί η συμφωνημένη τιμή για το μήνα (01/10/19 - 31/10/19).Νομίζω πως πρέπει να είναι όλα καλά ως εδώ.

Η ημερομηνία έκδοσης την πρώτη του μήνα πολύ μου αρέσει και δεν θα ήθελα να αλλάξει! Τι θα ήθελα να σας ρωτήσω:

1. Αν κάνω αίτηση για να πάρω το booster,η συγκεκριμένη ημερομηνία έκδοσης των λογαριασμών μου (την 1η κάθε μήνα) υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ή παραμένει πάντα η ίδια? Μήπως δηλαδή ας πούμε στη συνέχεια αλλάξει η ημερομηνία έκδοσης και αρχίσουν να εκδίδονται οι λογαριασμοί π.χ. 2-3 μέρες από την ημερομηνία που υπογράψω για το booster?

2. Αν όντως τελικά παραμένει αμετάβλητη η 1η κάθε μήνα ως ημερομηνία έκδοσης του κάθε μηνιαίου λογαριασμού μου,τότε: 

Προκειμένου να αποφύγω την έκδοση πολλών ημερών με αναλογικό πάγιο,μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάω να κάνω την αίτηση για το booster τις τελευταίες ημέρες αυτού του μήνα,ας πούμε στο διάστημα 28/10/19 - 31/10/19 ? Ή μήπως δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά και θα μπορούσε μια χαρά να κάνω την αίτηση μου για το booster κάποια από τις επόμενες ημέρες χωρίς αυτό να έχει κάποια ιδιαίτερη επίπτωση?

3. Αφού υπάρξει την πρώτη φορά αναλογική χρέωση (π.χ. για λίγες ημέρες),τελικά ο μηνιαίος λογαριασμός για το booster θα εκδίδεται για ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα με το κυρίως douple play πρόγραμμα? Δηλαδή π.χ.

Double Play 24L (01/11/19 - 30/11/19) 23,63 ευρώ

Υπηρεσία home speed booster (01/11/19 - 30/11/19) 2,00 ευρώ

Ξεχωριστός λογαριασμός κινητής: Mobile internet για speedbooster (01/11/19 - 30/11/19) 4,74 ευρώ

4. Συμπερασματικά,πότε περίπου εσείς λέτε ότι είναι καλύτερο να πάω να κάνω την αίτηση? Να πάω να κάνω την αίτηση τις τελευταίες ημέρες αυτού του μήνα ή δεν θα έχει ιδιαίτερη επίπτωση ακόμα κι αν πάω από βδομάδα?

Δεν θα ήθελα να χαλάσω την 1η κάθε μήνα ως ημερομηνία έκδοσης του κάθε μηνιαίου λογαριασμού (πείτε το βίτσιο!) οπότε αν μπορούν ας με ενημερώσουν τα παιδιά που έχουν πάρει booster και ίσως να θυμούνται πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα με το λογαριασμό.Ελπίζω να μην ακουστούν ανόητες οι παραπάνω ερωτήσεις μου!

Ευχαριστώ παιδιά προκαταβολικά!

Επεξ/σία από ultrahd
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

51 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Μια και δεν βλέπω κάποια απάντηση για το παραπάνω ερώτημα ας ρωτήσω ένα ακόμα πρακτικό ερώτημα,ίσως ανευ ιδιαίτερης σημασίας για κάποιους,αλλά πιστεύω ότι έχει την αξία του:

Κατόπιν ερώτησης μου σε κατάστημα cosmote,ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός για τη γραμμή μου με ημερομηνία έκδοσης 01/10/2019.Υπόψιν ότι το sms της ενεργοποίησης της γραμμής μου είχε έρθει στις 30/09/2019.Απ ότι βλέπω στα πεταχτά μάλλον μου έχει γίνει αναλογική χρέωση παγίου για μια ημέρα (την 30/09/2019) και στη συνέχεια μου έχει χρεωθεί η συμφωνημένη τιμή για το μήνα (01/10/19 - 31/10/19).Νομίζω πως πρέπει να είναι όλα καλά ως εδώ.

Η ημερομηνία έκδοσης την πρώτη του μήνα πολύ μου αρέσει και δεν θα ήθελα να αλλάξει! Τι θα ήθελα να σας ρωτήσω:

1. Αν κάνω αίτηση για να πάρω το booster,η συγκεκριμένη ημερομηνία έκδοσης των λογαριασμών μου (την 1η κάθε μήνα) υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ή παραμένει πάντα η ίδια? Μήπως δηλαδή ας πούμε στη συνέχεια αλλάξει η ημερομηνία έκδοσης και αρχίσουν να εκδίδονται οι λογαριασμοί π.χ. 2-3 μέρες από την ημερομηνία που υπογράψω για το booster?

2. Αν όντως τελικά παραμένει αμετάβλητη η 1η κάθε μήνα ως ημερομηνία έκδοσης του κάθε μηνιαίου λογαριασμού μου,τότε: 

Προκειμένου να αποφύγω την έκδοση πολλών ημερών με αναλογικό πάγιο,μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάω να κάνω την αίτηση για το booster τις τελευταίες ημέρες αυτού του μήνα,ας πούμε στο διάστημα 28/10/19 - 31/10/19 ? Ή μήπως δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά και θα μπορούσε μια χαρά να κάνω την αίτηση μου για το booster κάποια από τις επόμενες ημέρες χωρίς αυτό να έχει κάποια ιδιαίτερη επίπτωση?

3. Αφού υπάρξει την πρώτη φορά αναλογική χρέωση (π.χ. για λίγες ημέρες),τελικά ο μηνιαίος λογαριασμός για το booster θα εκδίδεται για ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα με το κυρίως douple play πρόγραμμα? Δηλαδή π.χ.

Double Play 24L (01/11/19 - 30/11/19) 23,63 ευρώ

Υπηρεσία home speed booster (01/11/19 - 30/11/19) 2,00 ευρώ

Ξεχωριστός λογαριασμός κινητής: Mobile internet για speedbooster (01/11/19 - 30/11/19) 4,74 ευρώ

4. Συμπερασματικά,πότε περίπου εσείς λέτε ότι είναι καλύτερο να πάω να κάνω την αίτηση? Να πάω να κάνω την αίτηση τις τελευταίες ημέρες αυτού του μήνα ή δεν θα έχει ιδιαίτερη επίπτωση ακόμα κι αν πάω από βδομάδα?

Δεν θα ήθελα να χαλάσω την 1η κάθε μήνα ως ημερομηνία έκδοσης του κάθε μηνιαίου λογαριασμού (πείτε το βίτσιο!) οπότε αν μπορούν ας με ενημερώσουν τα παιδιά που έχουν πάρει booster και ίσως να θυμούνται πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα με το λογαριασμό.Ελπίζω να μην ακουστούν ανόητες οι παραπάνω ερωτήσεις μου!

Ευχαριστώ παιδιά προκαταβολικά!

Όποτε και να  κάνεις εσύ την αίτηση,αυτοί θα στο στείλουν όποτε θέλουν.Μην αγχώνεσαι...

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού? Δεν παίζει αυτό που είπα πριν για το τέλος του μήνα? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς να μου στείλουν? Δεν υπάρχει κάτι να μου στείλουν,λογικά το booster το παραλαμβάνω από το κατάστημα επιτόπου.Επομένως τι εννοείς?

26 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού? Δεν παίζει αυτό που είπα πριν για το τέλος του μήνα? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς να μου στείλουν? Δεν υπάρχει κάτι να μου στείλουν,λογικά το booster το παραλαμβάνω από το κατάστημα επιτόπου.Επομένως τι εννοείς?

Εμένα σε παρόμοια περίπτωση μου έστειλαν το booster 30/07 ενώ το είχα παραγγείλει από τις 10/07 και με χρέωσαν γιά τις 2 ημέρες αναλογικά και χωρίς την έκπτωση.Ακόμα και τώρα που μιλάμε αυτό δεν έχει διορθωθεί και μου έστειλαν ειδοποίηση ότι αλλάζει και η ημερομηνία γιά τον λογαριασμό.Όπως καταλαβαίνεις ότι θέλουν κάνουνε.

42 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Από κατάστημα cosmote το παράγγειλες? Νόμιζα ότι από κατάστημα σου κάνουν την αίτηση-χαρτιά και να το παραλαμβάνεις επιτόπου,δεν πάει έτσι?

Όχι,από το 13888.Νομίζω ότι με τη κάρτα sim είναι το θέμα,όχι με το ρούτερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αναλογικά πάγια και οι ημερομηνίες είναι σπαζοκεφαλιά. Όπως και άλλες τακτικές, "θα μπει τώρα..." "αλλά θα αφαιρεθεί από τον επόμενο λογαριασμό". Είναι αυτοματοποιημένες διαδικασίες τους συστήματος. Αυτές οι πολυπλοκότητες είναι κατάλοιπα και συνέχεια της νοοτροπίας του υδροκέφαλου "δημοσίου". Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εταιρία στην ελληνική αγορά που παρέχει υπηρεσίες με τέτοια πολυπλοκότητα σας τις πρώην και νυν "ΔΕΚΟ".

Επεξ/σία από Επισκέπτης

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλημέρα παιδιά , διάβασα εδώ το νήμα για το COSMOTE Home Speed Booster αυτο τον μηνα τελείωσε το 24 μηνο σύμβασης που είχα με μια fiber 50vdsl και επειδή δεν έχω ακόμα πρόσβαση στην fiber100 στην περιοχή μου ,αν πάω σε vdsl50+Home Speed Booster θα δω διαφορά στην ταχύτητα ? 

Τα speed booster - μέσω κινητού δικτύου - πακέτα, αποτελούν κατά την προσωπική μου άποψη το αποκορύφωμα της απατεωνιάς των παρόχων.

Την ώρα που θα έπρεπε να χρηματοδοτούν την ταχύτερη ανάπτυξη σταθερών λύσεων υψηλής ταχύτητας, ρίχνουν το κόστος στο συνδρομητή της έξτρα ταχύτητας, μέσω κινητού δικτύου και με data limit!

Αντί να καταγγείλουμε όλη αυτή τη καθυστερημένη ταχύτητα σταθερών συνδέσεων στην Ελλάδα, στη μεγαλύτερη τιμή τηλεπικοινωνιών ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, αποδεχόμαστε να χρεωνόμαστε για έξτρα πακετάκια και αυτά με προϋποθέσεις και όρια.

• Like 1

6 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Καλημερα παιδιά, 6€/μήνα μου το δίνουν. Να το πάρω; Τώρα χρονίζω κοντά στα 10/0.9 D/U. 

Αν έχεις καλό σήμα 4g μέσα στο σπίτι το παίρνεις.Κάνε ενα speedtest με κινητό στο σημείο που θα βάλεις το ρούτερ για να δεις.

60/30 έχω εκεί που θα το βάλω 

2 λεπτά πριν, pier88 είπε

Αν έχεις καλό σήμα 4g μέσα στο σπίτι το παίρνεις.Κάνε ενα speedtest με κινητό στο σημείο που θα βάλεις το ρούτερ για να δεις.

22 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Την ώρα που θα έπρεπε να χρηματοδοτούν την ταχύτερη ανάπτυξη σταθερών λύσεων υψηλής ταχύτητας, ρίχνουν το κόστος στο συνδρομητή της έξτρα ταχύτητας, μέσω κινητού δικτύου και με data limit!

Έτσι ακριβώς! Έλα όμως που για να δουλέψουμε δεν αρκούν τα 4mpps της adsl... οπότε αναγκαζόμαστε και διπλο-πληρώνουμε στην ουσία την ίδια υπηρεσία (αξιοπρεπή ταχύτητα internet).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...