Mhlogiatros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΑΝ πεφτει συνεχεια το DSL tunnel: Down χ@στα και αστα . Ισως φτιαχνει με restart αλλα ειναι μαζοχισμος να κανεις ρυθμισεις συνεχεια . Ποιο VPN εβαλες ; Εγω τη βγαζω με clouflare DNS που δε τα πανε καθολου καλα με τις 2 IP v4 και v6 του τσιου της κοτε . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odi83 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 To trial cyberghost εβαλα για να δοκιμασω την σκεψη που ειχα κ εν τελει επαληθευτηκε. Το vpn βεβαια δεν ειναι λυση . Εχω τοσες συσκευες σπιτι κ δεν θελω να μπλεξω με dns ποσο μαλλον να πληρωνω κ αλλα λεφτα για κατι που υποτιθεται θα επρεπε να μου το παρεχουν. Επιτρεπεται να κανουν throttling η' ακομα χειροτερα να μπλοκαρουν τελειως το booster στο streaming? Τωρα περιμενω να με παρουν απο το τεχνικο τμημα κ μετα αν δεν βρω ακρη να απευθυνθω στην εεττ ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Για να πάρεις το 3G/4G του Βooster όταν το DSL είναι UP, θα πρέπει να φτάσει το Bandwidth του DSL τουλάχιστον το 80% του Downstream line rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butcher13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα. Πηγα σημερα και εκανα αιτηση για το cosmote home booster. Μου ειπε ο υπαλληλος που ρωτησα οτι μετα τα 100 gigabytes κλειδωνει η ταχυτητητα στα 15MB και οχι στα 15MB + ταχυτητα adsl. Τι ισχυει τελικα? Η ταχυτητα που πιανω τωρα ειναι γυρω στα 6ΜΒ. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odi83 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nikosmile είπε Για να πάρεις το 3G/4G του Βooster όταν το DSL είναι UP, θα πρέπει να φτάσει το Bandwidth του DSL τουλάχιστον το 80% του Downstream line rate. Φιλε μου εαν αναφερεσαι στην περιπτωση μου οταν το 4κ60 δουλευει σωστα στο youtube ( με vpn ) ζηταει 35 με 50 mbit . Οταν κλεινει το vpn χρησιμοποιει μονο την vdsl τερματιζοντας την στα 21-22 κ ουδεποτε χρησιμοποιει το booster. 4 λεπτά πριν, butcher13 είπε Καλησπερα. Πηγα σημερα και εκανα αιτηση για το cosmote home booster. Μου ειπε ο υπαλληλος που ρωτησα οτι μετα τα 100 gigabytes κλειδωνει η ταχυτητητα στα 15MB και οχι στα 15MB + ταχυτητα adsl. Τι ισχυει τελικα? Η ταχυτητα που πιανω τωρα ειναι γυρω στα 6ΜΒ. Ευχαριστω Οταν δουλευει σωστα ειναι adsl + 15 μετα την καταναλωση των γκιγκα . Εγω πχ σε speedtest πιανω 25 + 15 = 40 μετα την καταναλωση των γκιγκα με vdsl 50αρα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από odi83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, butcher13 είπε Καλησπερα. Πηγα σημερα και εκανα αιτηση για το cosmote home booster. Μου ειπε ο υπαλληλος που ρωτησα οτι μετα τα 100 gigabytes κλειδωνει η ταχυτητητα στα 15MB και οχι στα 15MB + ταχυτητα adsl. Τι ισχυει τελικα? Η ταχυτητα που πιανω τωρα ειναι γυρω στα 6ΜΒ. Ευχαριστω 15mbps + ταχυτητα adsl. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butcher13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/9/2019 στις 1:39 ΜΜ, odi83 είπε To trial cyberghost εβαλα για να δοκιμασω την σκεψη που ειχα κ εν τελει επαληθευτηκε. Το vpn βεβαια δεν ειναι λυση . Εχω τοσες συσκευες σπιτι κ δεν θελω να μπλεξω με dns ποσο μαλλον να πληρωνω κ αλλα λεφτα για κατι που υποτιθεται θα επρεπε να μου το παρεχουν. Επιτρεπεται να κανουν throttling η' ακομα χειροτερα να μπλοκαρουν τελειως το booster στο streaming? Τωρα περιμενω να με παρουν απο το τεχνικο τμημα κ μετα αν δεν βρω ακρη να απευθυνθω στην εεττ ;; Εχεις δοκιμασει Static DNS Mεσα στο router ; Χωνεις και στο DSL και στο Mobile και V6 αν εχει vdsl IP και οτι κατσει. Εμενα με βλεπω στο Δαφνι με το ρημαδι το tunelling no up Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odi83 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εχεις δοκιμασει Static DNS Mεσα στο router ; Χωνεις και στο DSL και στο Mobile και V6 αν εχει vdsl IP και οτι κατσει. Εμενα με βλεπω στο Δαφνι με το ρημαδι το tunelling no up Υπαρχει καποιο link να μου στειλεις με οδηγιες η' να γινεις λιγο πιο αναλυτικος πως να το κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας ξέρει κανείς γιατί το σήμα από το booster πέφτει το βράδυ κατά μία γραμμούλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Georgekrav1 είπε Καλησπέρα σας ξέρει κανείς γιατί το σήμα από το booster πέφτει το βράδυ κατά μία γραμμούλα; Mπορεί να κάνουν ρυθμίσεις στη κεραία,δες με το κινητό σου δίπλα στο ρούτερ τι σήμα έχεις εκεινη τη στιγμή,μπορεί να χάνεται το lte και να έχεις 4g σκέτο. 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εχεις δοκιμασει Static DNS Mεσα στο router ; Χωνεις και στο DSL και στο Mobile και V6 αν εχει vdsl IP και οτι κατσει. Εμενα με βλεπω στο Δαφνι με το ρημαδι το tunelling no up Είναι συνέχεια down το tunelling,έκανες restart στο boding tunnel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωρινα το φτιαχνω με restart στη mobile αλλα μολις τελειωσει το download ξαναπεφτει . Στο επομενο θα τραβαει μονο απο dsl εκτος και αν το πλακωσω στα reset και παρει και απο τις 2 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Προσωρινα το φτιαχνω με restart στη mobile αλλα μολις τελειωσει το download ξαναπεφτει . Στο επομενο θα τραβαει μονο απο dsl εκτος και αν το πλακωσω στα reset και παρει και απο τις 2 Να ζητήσεις αλλαγή ρούτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικα με βολευει το "ελευθερας βοσκης" 4G που εχει δε θελω καινουργιο κλειδωμενο Το αλλο φτιαχνει αν το βαλω ενα microtic να κανει συμπλεξη μου λενε αλλα δε το χω δοκιμασει ακομα . Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odi83 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εχεις δοκιμασει Static DNS Mεσα στο router ; Χωνεις και στο DSL και στο Mobile και V6 αν εχει vdsl IP και οτι κατσει. Εμενα με βλεπω στο Δαφνι με το ρημαδι το tunelling no up Eίσαι και ο πρώτος ... Το έψαξα μόνος και το δοκίμασα. 'Έβαλα to DNS της Cloudflare στο router και ως δια μαγείας το streaming δουλεύει κανονικα πλέον με το booster. Θα αφήσω την βλάβη ανοικτή στην cosmote ειμαι πολύ περίεργος να δω τι θα μου πουν για τρίτη φορά οι τεχνικοί τους. Είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχετοι , η΄ απλά μας δουλεύουν κανονικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα