Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το VOIP πάντως για απομακρυσμένες περιοχές ακόμα και για μας που βρίσκομαστε 6km από το κέντρο της Θεσ/νίκης δεν είναι και το πιο αξιόπιστο (ADSL max 4mbps). Βέβαια βελτιώθηκε η ποιότητα του ήχου, αλλά κατά περιόδους έχουμε παράπονα πελατών που δεν μας βρίσκουν στα τηλέφωνα ή να τους δείχνει βλάβη. Μπαίνω στο System Logs και έχει κατεβατά...

Registering with VoIP number *********** to Register server ims.otenet.gr successfully.
Registering with VoIP number *********** to Register server ims.otenet.gr successfully.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, divo είπε

Δεν θα υπαρχει κατι αλλο. Ειναι οπως πριν καμια 10αρια χρονια περασαμε απο αναλογικασε ψηφιακα κεντρα.

Οποτε διαλεγεις ή οτε και voip ή παροχο και οσο δινει ακομα. Η voda απο οσο μπορω να ξερω Αττικη δινει μονο voip. 

Καλά αυτό το ακούμε 3 χρόνια τώρα και μια χαρά pstn δίνει ο οτε αν τους πιέσεις.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, divo είπε

και οταν ερχεται ο τεχνικος για συνδεση σε κανει vob θες δε θες.

Απο πέρυσι το ακους που αρχισε το validation που ακομα συνεχιζεται. .. ηταν να τελειώσει το 18 αλλα σιγα μην τελειωνε. Παντως τα περισσοτερα κεντρα ειναι εντος προγραμματος. 

Eμένα με γύρισε ο τεχνικός σε voip πριν  8 μήνες περίπου αλλά μετά από διαμαρτυρία στο 13888 με γύρισαν pstn.Γίνεται,απλά το κάνουν όπου θέλουν.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Georgekrav1 είπε

6.74 είναι φίλε μ σήμερα ρώτησα σε κατάστημα Γερμανός 

Τελική τιμή 

2 ευρώ θα χρεώνεται στο λογαριασμό σταθερής και τα υπόλοιπα 4.74 θα έρχονται σε λογαριασμό κινητής 

Σε ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις και το πέναλτι αν το διακόψεις πόσο θα είναι? και φαντάζομαι δεν έχει πρόβλημα να τρέχει το Booster σε netflix/cosmote tv go και Iptv έτσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύνδεση με σταθερό έχω κανονικά. Απλα το πρόβλημα είναι ότι ποιάνω κατω απο 5mbps και σε iptv- cosmote tv go κυριως εχω πολλα κολληματα. Και επειδη vdsl (επειδη παιρνω απο wind καμπινα) για καποιο συστημικο ασυμφωνιας διευθυνσεων wind/ote λογο δεν μπορουν να με συνδεσουν (ενω και η καμπινα ειναι ενεργοποιημενη και διπλα μου εχουν vdsl απο την ιδια καμπινα) ελεγα μηπως μπορουσε να με βοηθησει το booster. Και αν καποια στιγμη βρουμε λυση στο προβλημα της διευθυνσης να κανω διακοπη στο booster

Επεξ/σία από sotiris123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, divo είπε

iptv οχι οπως επισης δεν θα βλεπεις απο booster και το tv plus οπως και δεν θα εχεις τηλεφωνια απο εκει αν δεν εχεις συνδεση με σταθερο.. 

Πιστεύω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα εγώ σήμερα βάζω θα το δοκιμάσω σε iptv και netflix! 

8 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις και το πέναλτι αν το διακόψεις πόσο θα είναι? και φαντάζομαι δεν έχει πρόβλημα να τρέχει το Booster σε netflix/cosmote tv go και Iptv έτσι?

Θα βάλω σήμερα και θα σας πω 

• Like 1
Δημοσ.

ναι καλαματα ειμαι. ειχα ανοιξει και θεμα παλιοτερα για το προβλημα αλλα λυση δεν βρεθηκε ακομα οσο και να το εψαξα με τους τεχνικους του οτε

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

ναι καλαματα ειμαι. ειχα ανοιξει και θεμα παλιοτερα για το προβλημα αλλα λυση δεν βρεθηκε ακομα οσο και να το εψαξα με τους τεχνικους του οτε

Παιδιά έβαλα booster πριν λίγο χαλί μαύρο 

Η ταχύτητα έχει αυξηθεί 1 mbps 

Έχω ανοιχτό το bonding tunel

Οποίος εχει booster ας με βοηθήσει 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Georgekrav1 είπε

Παιδιά έβαλα booster πριν λίγο χαλί μαύρο 

Η ταχύτητα έχει αυξηθεί 1 mbps 

Έχω ανοιχτό το bonding tunel

Οποίος εχει booster ας με βοηθήσει 

Βγάλε το DSL καλώδιο προσωρινά και δοκίμασε πάλι speedtest.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Βγάλε το DSL καλώδιο προσωρινά και δοκίμασε πάλι speed test 

Έφτιαξε τωρα συγχρονίζει γύρω στα 50 με 70 mbps

Το μόνο που άλλαξεε είμαι πως το σήμα μειώθηκε κατά μία γραμμούλα 

29 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Βγάλε το DSL καλώδιο προσωρινά και δοκίμασε πάλι speedtest.

Δν μπορώ να έχω μόνιμα ανοιχτώ το booster δηλαδή να τραβάει συνέχεια απξ την κάρτα; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, divo είπε

😂😂😂😂😂😂

οταν ακουω για wind και διευθυνσεις κατευθειαν μου ερχεται το Καλαματα. Γιατι αραγε; Καποιοι απο εδω μεσα μαλλον ξερουν....  

Κοιτα τα μνματα σου

Δεν εφτιαξε τωρα, παντα φτιαγμενο ηταν.  Πριν παουμε κατι ας κοιταμε και τι γραφει ή ας ρωταμε πως και ποτε δουλευει.  Κοιτα τα FAG και διαβασε και καποια απο εδω να δεις πως δουλευει αυτο που αγορασες. 

Μπορώ να το έχω μόνιμα ενεργοποίημενο τα mb; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση. Διαβάζω στο site ότι το modem λειτουργεί μόνο στο home zone που έχεις ορίσει. Έχει δοκιμάσει κανείς να ορίσει home zone εκτός σπιτιού; Δηλαδή να το πάρει σε κάποιο άλλο μέρος.

Επεξ/σία από ForeignOffice
  • Like 1
Δημοσ.

Kαλησπέρα. Πριν κάποιες εβδομάδες είχα γράψει σε αυτό το thread ότι το booster δεν χρησιμοποιούταν στο youtube . Mετά από 3 δηλώσεις βλάβης στο 13888 δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μου λένε ότι είναι γενικό το πρόβλημα με το youtube και το booster . E λοιπόν σήμερα έκανα μία σημαντική ανακάλυψη .Εάν βάλεις ένα γρήγορο πληρωμένο vpn , το οποίο δεν θα σε κάνει από μόνο του throttling στην γραμμή , τότε το booster στο youtube δουλεύει κανονικα! Βλέπω 4κ 60 fps videos με όσο bandwidth ζητάει το video . Άρα η κυρία cosmote μου κάνει throttling στο video streaming από youtube και μάλιστα απ' ότι παρατήρησα βγάζοντας την sim στο youtube μου κάνει throttling και στην vdsl . Προς ενημέρωση έχω συγχρονισμό στα 25 ( vdsl 50 αρα ) και ενώ π.χ. το steam κατεβάζει με 2.8 , το youtube δεν μπορεί ποτέ να ξεπεράσει τα 2 . Απόψεις - συμβουλές ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...