odi83 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, vfragos είπε Προτείνω να πάρεις στην τεχνική υποστήριξη και να επιμένεις στην λύση. Δουλεύει κανονικά και στο youtube. Οκ. Απο Δευτερα αυτο θα κανω κ θα ενημερωσω ...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 9/8/2019 στις 9:43 ΜΜ, odi83 είπε Παιδια καλησπερα. Αν και βλεπω οτι το θεμα ειναι λιγο παρατημενο δεν θελω να κανω εγγραφη σε αλλο φορουμ , οποτε θα εκτιμουσα μια απαντηση εαν βεβαια γνωριζει καποιος. Εβαλα χθες το booster και δουλευει οπως μου το περιεγραψαν , απλα εχω ενα θεμα με το youtube και βασικα μονο με αυτο. Δεν χρησιμοποιεται με τιποτα το 4g παρα μονο η adsl. Σε οποια συσκευη κ αν δοκιμασα. Το netflix π.χ. χρησιμοποιει και τις δυο συνδεσεις . Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι επ αυτου; Αν θυμάμαι καλά το πρώτο καιρό που το έβαλα προ 6μηνου περίπου τις πρώτες μέρες δεν δούλευε καλά. Μάλλον θα χρειαστεί να γίνουν ρυθμίσεις από τους τεχνικούς (από απόσταση). Πάρε το 13888 και μάλλον θα φτιάξει. Και εγώ το χρησιμοποιώ 70% για Netflix. Στις 10-15 μέρες καταναλώνω τα 100gb αλλά εξακολουθώ να έχω "καλή" γραμμή όλο το μήνα. (και σε μένα ή adsl μου δίνει μονάχα 4 mb/sec)
odi83 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 9/8/2019 στις 9:43 ΜΜ, odi83 είπε Παιδια καλησπερα. Αν και βλεπω οτι το θεμα ειναι λιγο παρατημενο δεν θελω να κανω εγγραφη σε αλλο φορουμ , οποτε θα εκτιμουσα μια απαντηση εαν βεβαια γνωριζει καποιος. Εβαλα χθες το booster και δουλευει οπως μου το περιεγραψαν , απλα εχω ενα θεμα με το youtube και βασικα μονο με αυτο. Δεν χρησιμοποιεται με τιποτα το 4g παρα μονο η adsl. Σε οποια συσκευη κ αν δοκιμασα. Το netflix π.χ. χρησιμοποιει και τις δυο συνδεσεις . Υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι επ αυτου; Nεότερη ενημέρωση . ... Την Δευτέρα που μας πέρασε το δήλωσα βλάβη με αναλυτική περιγραφή του τι συμβαίνει . Την Πέμπτη - χθες , ήταν η πρώτη φορά που για περίπου 20 λεπτά το πρωί έπαιξε 4κ το youtube κανονικά χρησιμοποιώντας τo booster . Aλλά μόνο για περίπου 20 λεπτά τρία βιντεάκια . Στο τέταρτο και χωρίς να πειράξω τίποτα ξανά τα ίδια .... Μέχρι και σήμερα τα ίδια ... Πριν λίγο ξαναπήρα στις βλάβες να δω τι γίνεται . Η κοπέλα μου είπε ότι έβλεπε στην καρτέλα ότι στις 13 / 08 και καλά το πρόβλημα φαινόταν ως επιλυμένο με κάποιες απομακρυσμένες αλλαγές στις ρυθμίσεις του ρούτερ ... Της εξήγησα ότι το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί . Μου είπε ότι έβλεπε να έχουν σημειώσει οι τεχνικοί ότι γενικά υπάρχει και σε άλλους χρήστες το πρόβλημα με το youtube . Τέλος πάντων το ξαναδήλωσε ως βλάβη και βλέπουμε !!!!!
panoc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Kαλησπερα, θα ηθελα να ζητησω απο καποιο παιδι, κατα προτιμιση που δεν εχει αλλα GB και το μπορει ή το χρησιμοποιει μονο του να κανει ενα τεστ με το twitch tester https://r1ch.net/projects/twitchtest (εχει λινκ για download) Επιλεξτε σερβερ Europe: London και τεστ duration 5 minutes. θα ηθελα να παρατηρησετε τη διακυμανση του bandwidth κατα τη διαρκεια του τεστ και τι quality βγαζει στο τελος καθως και το πραγματικο upload που εχει το booster μονο του οπως πχ το δινει το speedtest.net Για οσους εχουν δεδομενα, το τεστ θα χρησιμοποιησει περιπου 180MB με upload 5Μbps. *To tiwtch tester χρησιμοποει το Upload. Eπισης εφοσον το δινουνβ με συμβολαιο 24 μηνων, εαν για τον οποιοδηποτε λογο δε λειτουργει καλα η υπηρεσια μπορω να το διακοψω? Εχει ποινη ? Δε βρισκω κατι σχετικο στο site της cosmote. Με ενδιαφερει να το χρησιμοποιησω μονο του για stream στο twitch ωστε να μην επηραζεται το ping στη κανονικη γραμμη. Eυχαριστω πολυ !
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ζητάει "Twitch stream key" για να δουλέψει... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
ultrahd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1. Το Booster είναι κανονικά συμβατό με γραμμή του ΟΤΕ που είναι voip , όπως για παράδειγμα οι καινούργιες γραμμές του OTE? 1α. Αν πράγματι το Booster είναι συμβατό με voip γραμμή του OTE, θα πρέπει προφανώς να το έχω μόνιμα συνδεδεμένο και ανοικτό για να έχω και τηλέφωνο ? 1β. Αν θέλω να έχω το Booster σε κάποιο διπλανό χώρο εκτός του σπιτιού, τότε για τις ανάγκες του voip του σπιτιού, θα πρέπει υποχρεωτικά να εφοδιαστω επιπλέον και με ένα router του ΟΤΕ, για παράδειγμα το speedport plus, και να το έχω μόνιμα συνδεδεμένο για να δουλεύει το voip δηλαδή το τηλέφωνο ? 2. Μιλώντας με τμήμα προσφορών του ΟΤΕ σε σχετική ερώτηση μου αναφερε η υπάλληλος ότι εναλλακτικά για να μην πληρώνω τα 6,74 ευρώ /μήνα, μπορώ να αγοράσω το speedbooster. Σε απάντηση δικιά μου ότι από κατάστημα μου έχουν πει ότι δεν διατίθεται προς πώληση αλλά δίνεται με συμβόλαιο και σε συνδυασμό με υφισταμενη γραμμή, με έβαλε στην αναμονή για να το ρωτήσει και τελικά μου είπε ότι έχω δίκιο αλλά και πάλι με προετρεψε να κάνω μια ερώτηση σε κατάστημα Γερμανός, αφού είχε την εικόνα ότι μέχρι πρόσφατα μπορούσε κάποιος εναλλακτικά να αγοράσει το Booster και όπως κατάλαβα να μην πληρώνει τα 6,74ευρώ /μήνα ούτε να έχει 24μηνο συμβόλαιο ειδικά για το Booster. Έχει κανείς υπόψιν του ότι ισχύει κάτι τέτοιο ? Μπορεί εναλλακτικά να αγοραστεί εφάπαξ το Booster και στη συνέχεια να δουλεύει χωρίς συμβόλαιο ? 3. Νομίζω στο φόρουμ myphone.gr είχα δει να αναφέρετε για το Booster με 5,5 ευρώ /μήνα αντί για 6,74 ευρώ /μήνα. Υπάρχει τέτοια προσφορά ? Δεν μπορώ να ποσταρω το σχετικό λινκ από το φόρουμ γιατί γράφω από το κινητό. 4. Επίσης η υπάλληλος από τον ΟΤΕ μου αναφερε ότι μπορώ να ζητήσω αν θέλω η γραμμή μου να μην είναι voip. Στη συνέχεια επίσης μου είπε ότι μπορώ πάλι να ζητήσω να γίνει voip αν το θέλω,και το ανάποδο. Επίσης όμως μου είπε ότι σε κάθε περίπτωση μέχρι φέτος,το Δεκέμβριο του 2019 όλες οι γραμμές θα γίνουν voip έτσι κι αλλιώς γιατί είναι Ευρωπαϊκή οδηγία όπως μου είπε. 4α. Ισχύουν όντως τα παραπάνω ? Μπορώ να ζητάω κατά βούληση την αλλαγή της γραμμής μου από voip σε κλασσική ή το αντίστροφο από κλασσική σε voip? 4β. Αν όντως ισχύει το πιο πάνω εσείς τι θα προτεινατε :Να ζητησω η γραμμή μου να είναι voip ή να μην είναι voip? Αυτά έχω απορίες απ όσο θυμάμαι μέχρι στιγμής, ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε παιδιά! Ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια προκαταβολικά! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από ultrahd
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Βλέπω από την εφαρμογή ότι τον άλλο μήνα κλείνω το 18μηνο συμβολαίου σταθερής, πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο μάλλον, γιατί αν το αφήσω μόνο προς τα πάνω θα πάει η τιμή.
odi83 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, divo είπε δεν ξερω στα καταστηματα, αλλα ξερω τουλαχιστον σε ενα καναλι που ειναι φιλος οτι υπαρχει ακομα. Πριν περιπου δυο βδομαδες που το εκανα σε Γερμανο , δεν μου ειπαν καν τιμη κ νομιζα μου το εκαναν με 9 ευρω. Πριν λιγες ημερες ηρθε ο λογαριασμος κ ηταν 6.74 . Αρα η προσφορα τρεχει κ μαλιστα μου την εκαναν απο Γερμανο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από odi83
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, divo είπε παρτους και πες τους μου κανανε προταση απο νοβα κλπ.... τρεχει με 26 50αρι απο νοβα Παίζουν και εκβιασμοί ε 😂; Και μόλις δει ότι δεν υπάρχει VDSL στην περιοχή μου 👎. Μη φανώ και εντελώς χαζός, θα προσπαθήσω πάντως, μήπως και πετύχω καλύτερο deal.
ultrahd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/8/2019 στις 1:34 ΠΜ, divo είπε 1 ναι 1α ναι 1β ναι 2 ΔΕΝ πωλειται 3 6.74 ειναι η χαμηλότερη τιμή 4 ηδη αρκετα ψηφιακα κεντρα εχουν κλεισει και μεχρι τελος του χρόνου θα εχουν κλείσει τα περισσοτερα. Αν εσυ δεν θες voip η πας σε παροχο αν καποιος σου δωσει ή δεν έχεις τηλεφωνο. Αγαπητέ φίλε divo σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις σύντομες αλλά ταυτόχρονα πλήρως εμπεριστατωμένες απαντήσεις σου! Μόνο σχετικά με το τελευταίο θα ήθελα μια μικρή ακόμα διευκρίνηση με τη γνώμη σου : Όπως ανάφερα μου είπε η υπάλληλος του ΟΤΕ ότι μπορώ στην αίτηση μου να ζητήσω αν θέλω η τηλεφωνική γραμμή να είναι κλασσική ή voip (ο ΟΤΕ λέει "ευρυζωνική" την voip τηλεφωνία).Μου επεσήμανε πάντος ότι σύμφωνα με Ευρωπαική οδηγία μέχρι το Δεκέμβριο του παρόντος έτους,2019 όλες οι γραμμές θα γίνουν έτσι κι αλλιώς voip,κάτι το οποίο περίπου μου επιβεβαίωσες κι εσύ.Επομένως σύμφωνα πάντα με όσα μου είπε η υπάλληλος,ακόμα κι αν τώρα στην αίτηση μου ζητήσω κλασσική τηλεφωνία,σε μερικούς μήνες αυτή θα αλλάξει σε voip έτσι κι αλλιώς.Εγώ τώρα τι διευκρίνηση θα ήθελα: 1. Δεδομένων των παραπάνω,κατά τη γνώμη σου να ζητήσω στην αίτηση μου κλασσική τηλεφωνία ή voip ? 2. Γνωρίζεις αν και στη συνέχεια μπορώ να ζητήσω αλλαγή της τηλεφωνίας μου από voip σε κλασσική ή το αντίστροφο? Αν ας πούμε αρχικά στην αίτηση ζητήσω voip αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίσω προβλήματα με συχνές αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να μην έχω σταθερό τηλέφωνο,μπορώ στη συνέχεια να ζητήσω αλλαγή σε κλασσική τηλεφωνία? Ή το αντίστροφο από κλασσική να πάω σε voip? Ευχαριστώ για τη βοήθεια,γιατί είμαι σε δίλημμα αν ζητήσω κλασσική ή voip τηλεφωνία! Υ.Γ. : Έχω αναφέρει την παραπάνω ερώτηση μου και σε ένα άλλο thread όπου όμως ρωτάω και άλλα πράγματα σχετικά με την ενδεδειγμένη βέλτιστη συνδεσμολογία.
sotiris123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση τα 6.74 είναι τελική τιμή? η προστίθενται τέλη? έρχεται μαζί με τον υπάρχον λογαριασμό ή ξεχωριστός? και αφού κάνεις συμβόλαιο για 2 έτη αν το διακόψεις πχ μετά από ένα χρόνο τι πέναλτι έχεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 9,90€/μήνα είναι η τελική κανονική τιμή. Για προφορές και λοιπές πληροφορίες παίρνουμε στο 13888.
Georgekrav1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε 9,90€/μήνα είναι η τελική κανονική τιμή. Για προφορές και λοιπές πληροφορίες παίρνουμε στο 13888. 6.74 είναι φίλε μ σήμερα ρώτησα σε κατάστημα Γερμανός 5 ώρες πριν, sotiris123 είπε Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση τα 6.74 είναι τελική τιμή? η προστίθενται τέλη? έρχεται μαζί με τον υπάρχον λογαριασμό ή ξεχωριστός? και αφού κάνεις συμβόλαιο για 2 έτη αν το διακόψεις πχ μετά από ένα χρόνο τι πέναλτι έχεις? Τελική τιμή 2 ευρώ θα χρεώνεται στο λογαριασμό σταθερής και τα υπόλοιπα 4.74 θα έρχονται σε λογαριασμό κινητής 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Georgekrav1 είπε 6.74 είναι φίλε μ σήμερα ρώτησα σε κατάστημα Γερμανός Τελική τιμή 2 ευρώ θα χρεώνεται στο λογαριασμό σταθερής και τα υπόλοιπα 4.74 θα έρχονται σε λογαριασμό κινητής Ωραία, προσφορά είναι! Πάρ' την πριν ανέβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα