TzortzisJosh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Χαίρετε, ήρθε η ώρα να αλλάξω ελαστικά. Έχω πεζο 208 του 16 και μέχρι στιγμής φοράει τα μαμά, τα οποία αν δεν κάνω λάθος είναι Michelin Eco(κάτι δεν θυμάμαι) και καλά είναι οικονομικά. Σκέφτομαι να βάλω All Weather γιατί λίγο που θα ανέβω χειμώνα σε κανένα βουνό, λίγο καλοκαίρι καμιά απομακρυσμένη παραλία με άμμο, ίσως και να ήταν χρήσιμα. Το μόνο μου δίλλημα είναι πως κάνουν σχετικά παραπάνω θόρυβο και δεν είναι και τόσο οικονομικά (έχω ακούσει) Γνώμες ;
doctorkostis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Αν είχες suv η έστω κάνα ψηλό crossover, να το καταλάβω. Δε νομίζω ότι θα έχεις σημαντικό πλεονέκτημα στο βουνό και στην άμμο με το all weather λάστιχο στο 208. Το αμάξι δεν είναι φτιαγμένο για εκτός δρόμου, άρα τα περιθώρια είναι μικρά. Ελάχιστα θα κερδίσεις με ένα τέτοιο λάστιχο, ενώ στα αρνητικά υπολογίζεις θόρυβο κύλισης, αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με ένα συνηθισμένο λάστιχο για άσφαλτο καθώς και αυξημένη φθορά, ειδικά το ελληνικό καλοκαίρι. 2 1
teo_3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 On 30/11/2018 at 19:35, TzortzisJosh said: Χαίρετε, ήρθε η ώρα να αλλάξω ελαστικά. Έχω πεζο 208 του 16 και μέχρι στιγμής φοράει τα μαμά, τα οποία αν δεν κάνω λάθος είναι Michelin Eco(κάτι δεν θυμάμαι) και καλά είναι οικονομικά. Σκέφτομαι να βάλω All Weather γιατί λίγο που θα ανέβω χειμώνα σε κανένα βουνό, λίγο καλοκαίρι καμιά απομακρυσμένη παραλία με άμμο, ίσως και να ήταν χρήσιμα. Το μόνο μου δίλλημα είναι πως κάνουν σχετικά παραπάνω θόρυβο και δεν είναι και τόσο οικονομικά (έχω ακούσει) Γνώμες ; Είσαι Θεσσαλονίκη και θέλεις να βάλεις All Weather για τις κάποιες φορές που θα πας στο βουνό ? Και Michelin CrossClimate να βάλεις, που είναι πανάκριβα πάλι λάθος επιλογή θα κάνεις. Και θόρυβο και κατανάλωση και ένα λάστιχο που δεν είναι κορυφαίο πουθενά θα πάρεις και θα το πληρώσεις. Εννοείται πως θα πάρεις ένα σετ καλοκαιρινά ελαστικά και αν θέλεις ένα σετ χιονοκουβέρτες/αλυσίδες για τη μία βόλτα που θα πας βουνό. Αυτό με την άμμο θα το προσπεράσω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα