Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες μου, μιλάω με ενα παιδί ώστε να αλλάξουμε iphone 6s και να του δώσω το ps4. Το iphone 6s θα το έχω για 6-7 μήνες, μετά θα αγοράσω το iphone 8. Αξίζει να κάνω αυτήν την κίνηση? Αξίζει το iphone 6s για αυτούς τους μήνες με 16gb μνήμη.

Χρήση του: Social Media (Instagram, Facebook, Messenger) 

Αρκετό youtube στα 720p

Καμία φώτο 

Κι κανα ελαφρύ παιχνιδάκι στο σχολείο που θα βαριέμαι στην τάξη 😂

Κι καμια 100σταρια τραγούδια. 

Για πείτε γνώμες. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, IDontStopForCops είπε

Καλησπέρα μάγκες μου, μιλάω με ενα παιδί ώστε να αλλάξουμε iphone 6s και να του δώσω το ps4. Το iphone 6s θα το έχω για 6-7 μήνες, μετά θα αγοράσω το iphone 8. Αξίζει να κάνω αυτήν την κίνηση? Αξίζει το iphone 6s για αυτούς τους μήνες με 16gb μνήμη.

Χρήση του: Social Media (Instagram, Facebook, Messenger) 

Αρκετό youtube στα 720p

Καμία φώτο 

Κι κανα ελαφρύ παιχνιδάκι στο σχολείο που θα βαριέμαι στην τάξη 😂

Κι καμια 100σταρια τραγούδια. 

Για πείτε γνώμες. 

Αν δεν σου χρειάζεται το ps4 ναι αλλιως αφου θα παρεις ετσι και αλλιώς το 8 τοτε τζαμπα θα δωσεις το ps4

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Panos.t είπε

Αν δεν σου χρειάζεται το ps4 ναι αλλιως αφου θα παρεις ετσι και αλλιώς το 8 τοτε τζαμπα θα δωσεις το ps4

Το εχω βαρεθεί το ps4. Δεν εχω plus+ το εχω 1.5 χρονο. Και δεν μπορω να περιμένω αυτους τους 7 μηνες για το 8αρακι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IDontStopForCops είπε

Το εχω βαρεθεί το ps4. Δεν εχω plus+ το εχω 1.5 χρονο. Και δεν μπορω να περιμένω αυτους τους 7 μηνες για το 8αρακι.

Απο την μια παιζει να ξενερώσεις με το λογισμικό γιατι ειναι ίδιο με το 8 και να μην θελεις να κανειςντην Μετάβαση...αλλη φαση να σου έρχεται καινούριο!!

Δημοσ.

Και από εμφάνιση το ίδιο είναι.  Το πρόβλημα είναι για μένα τα 16GB μνήμης:  πολύ λίγα για ένα σύγχρονο κινητό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...