xxaris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις μπήκαν και σε εμένα τα χρήματα της επιστροφής! Η παραγγελία έγινε στις 20 του μήνα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κάλεσα 2 φορές στην eurobank, έκαναν αίτημα για διερεύνηση και υποτίθεται θα με καλούσαν τηλεφωνικά για να μου πουν για την εξέλιξη, δε με κάλεσαν αλλά δεν πειράζει αφού μπήκε η επιστροφή. Όλα καλά τελικά!
loukas599 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, loukas599 είπε Τίποτα ακόμα σε εμένα Ξανακοίταξα μόλις τώρα καί έχει μπει ή επιστροφή και σε εμένα
sxbruno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μπήκε η επιστροφή!!! Κινητό βέβαια δεν έχω παραλάβει!!
kafegeo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, efo355 είπε Επιβεβαιώνω παιδιά μολις είδα τα λεφτά στο app Και εμένα μπήκαν τα χρήματα της επιστροφής αλλά τα δύο κινητά που έχω παραγγείλει δεν έχουν έρθει. Χαχσχσχ
babisa321 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Και εμενα μολις μπηκε η επιστροφη αλλά κινητο δεν εχω παραλάβει......
history Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, history είπε και γω αγόρασα Πέμπτη βράδυ και η εκκαθάριση έγινε 26/11...σε συνομιλία με υπάλληλο της Τράπεζας μου είπε ότι λαμβάνεται υπ οψιν η ημέρα αγοράς...παρόλα αυτά με άφησε στην αναμονή και υπέβαλε αίτημα στην Τράπεζα...ολα αυτά Τετάρτη απόγευμα Καλημέρα και καλό μήνα! Επιβεβαιώνω και γω ότι μπήκε η επιστροφή με ημερομηνία συναλλαγής 30/11...
makspirop13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 ΟΚ και εγώ παραγγελία 24, εκκαθάριση 26.
sintalkas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 και σε μένα μπήκαν και μάλιστα η 1 συναλλαγή ακυρώθηκε παρολαυτα μπήκαν κανονικά τα λεφτά της επιστροφής.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, loukas599 είπε Τίποτα ακόμα σε εμένα Ουτε στον γνωστο μου. Προφανως δεν πανε με σειρα αφου βλεπω μπηκαν λενε καποιοι με νεοτερες συναλλαγες. ("τσαμπα" του εδωσα την "καλη ειδηση" πρωι πρωι!! Σκωτσεζικο ντους του εκανα του ανθρωπου!) Μηπως οσοι τα πηραν ειχαν κανει αιτημα και σε οσους δεν εχουν κανει δεν τα εδωσαν; Να το αναφερετε και αυτο αν θελετε. 1
Genatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Genatos είπε Πάντως εμένα μου είπε ο υπάλληλος ότι έκανε αίτημα και έδωσα τηλέφωνο επικοινωνίας να με ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα. Ειχα κανει αιτημα Πεμπτη πρωι μεσω τηλεφωνου και μπηκαν σημερα τα ξημερωματα. Παραγγελια 23/11 και εκκαθαριση στις 27/11.
alada4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 και σε μενα μπηκαν αφου εκανα αιτημα τηλεφωνικα χθες .η αγορα εγινε στις 21/11 .
FLIMIT Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μπήκαν κ σε μένα.... Χωρίς να έχω κάνει αιτημα
nikgl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μπήκαν χθες το βράδυ οι πόντοι μου χωρίς κανένα αίτημα. Απλά περίμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα