[email protected] Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Με κούρασε το μέγεθος του plus και σκέφτομαι να αναβαθμιστω και να παρω το xs! Θα ήθελα γνώμες
thodoris20s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Αξίζει φουλ. Εγώ από 8 Plus πήγα σε X για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Με είχε κουράσει. Επίσης once you go σε bezeless οθόνη δεν ξανά γυρνάς πίσω ποτέ 1
ktf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σαν μέγεθος είναι μεγαλύτερο από το 8άρι αλλά μικρότερο από το 8 plus. Οπότε σίγουρα είναι πιο άνετο στην χρήση αλλά δεν το λες και compact. Προσωπικά βρίσκω την τιμολόγηση του XS εξωφρενική, από ένα σημείο και μετά δεν αισθάνεσαι αγοραστής αλλά χορηγός. Αν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος και σου έχει μπει ήδη το μικρόβιο της αναβάθμισης προχώρα. Και γω έτσι είμαι, στον 1 χρόνο με πιάνει φαγούρα για αναβάθμιση. Φυσικά μην αγνοείς και το γεγονός πως μπορείς να το ανταλλάξεις με 8άρι μεταχειρισμένο και αντί να δώσεις χρήματα, να πάρεις κάνα κατοστάρικο στο χέρι.
basilis5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σε μεγεθος δεν θα εχεις θεμα, η οθονη ισως σε χαλασει που ειναι μικροτερη (οφελιμο οχι συνολικες ιντσες). δες και το xr
CarbonFibre Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θα έλεγα να αλλάξεις απο το 8 plus αν έχεις τη δυνατότητα. Η διαφορά του form factor είναι τεράστια. Επίσης θα πρότεινα να δεις απο κοντά το xs και το xr αλλά να κοιτάξεις στην οθόνη να απενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις true tone και να βάλεις maximum φωτεινότητα και στις δυο. Εγώ τελικά επέλεξα το xr. H οθόνη δεν είχε καμια ιδιαίτερη διαφορά στα μάτια μου που να αξίζει 300-400 ευρώ διαφορά ανάμεσα στα δυο κινητά. Φαντάζομαι έχεις δει τις υπόλοιπες διαφορές στο ιντερνετ και έχεις αποφασίσει τη σημασία που έχουν για σένα. Τελευταία μέρα σήμερα απο κωτσόβολο που εχει επιστροφή 20% με κάρτες εθνικης. Εμένα μου βγήκε 800€ ουσιαστικά το iphone XR 128GB με κανονική απόδειξη. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από CarbonFibre 1
[email protected] Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, thodoris20s είπε Αξίζει φουλ. Εγώ από 8 Plus πήγα σε X για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Με είχε κουράσει. Επίσης once you go σε bezeless οθόνη δεν ξανά γυρνάς πίσω ποτέ Ευχαριστω πολυ ήθελα ένα push !! 18 ώρες πριν, thodoris20s είπε Αξίζει φουλ. Εγώ από 8 Plus πήγα σε X για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Με είχε κουράσει. Επίσης once you go σε bezeless οθόνη δεν ξανά γυρνάς πίσω ποτέ 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε Εγώ θα έλεγα να αλλάξεις απο το 8 plus αν έχεις τη δυνατότητα. Η διαφορά του form factor είναι τεράστια. Επίσης θα πρότεινα να δεις απο κοντά το xs και το xr αλλά να κοιτάξεις στην οθόνη να απενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις true tone και να βάλεις maximum φωτεινότητα και στις δυο. Εγώ τελικά επέλεξα το xr. H οθόνη δεν είχε καμια ιδιαίτερη διαφορά στα μάτια μου που να αξίζει 300-400 ευρώ διαφορά ανάμεσα στα δυο κινητά. Φαντάζομαι έχεις δει τις υπόλοιπες διαφορές στο ιντερνετ και έχεις αποφασίσει τη σημασία που έχουν για σένα. Τελευταία μέρα σήμερα απο κωτσόβολο που εχει επιστροφή 20% με κάρτες εθνικης. Εμένα μου βγήκε 800€ ουσιαστικά το iphone XR 128GB με κανονική απόδειξη. Ευχαριστω πολυ, θα το κοιτάξω αλλα νομίζω ξερω που θα καταλήξω έπιασα στο χέρι μου το xs και αρρώστησα!!Φοβερό και αρκετα εύχρηστο με το χέρι! Αν δεν κανω λάθος το xr ειναι λιγο πιο βαρύ στο χέρι και λιγο μεγαλύτερο σε όγκο!! 17 ώρες πριν, basilis5 είπε Σε μεγεθος δεν θα εχεις θεμα, η οθονη ισως σε χαλασει που ειναι μικροτερη (οφελιμο οχι συνολικες ιντσες). δες και το xr Η οθόνη δεν ειναι ίδια ; Το μέγεθος νμζω μονο αλλάζει 18 ώρες πριν, ktf είπε Σαν μέγεθος είναι μεγαλύτερο από το 8άρι αλλά μικρότερο από το 8 plus. Οπότε σίγουρα είναι πιο άνετο στην χρήση αλλά δεν το λες και compact. Προσωπικά βρίσκω την τιμολόγηση του XS εξωφρενική, από ένα σημείο και μετά δεν αισθάνεσαι αγοραστής αλλά χορηγός. Αν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος και σου έχει μπει ήδη το μικρόβιο της αναβάθμισης προχώρα. Και γω έτσι είμαι, στον 1 χρόνο με πιάνει φαγούρα για αναβάθμιση. Φυσικά μην αγνοείς και το γεγονός πως μπορείς να το ανταλλάξεις με 8άρι μεταχειρισμένο και αντί να δώσεις χρήματα, να πάρεις κάνα κατοστάρικο στο χέρι. Αδερφέ με εχει μπει για τα καλα το μικρόβιο, δυστηχως!!αφου τωρα θελω να παρω και τα AirPods μου έχουν καρφωθεί στο μυαλό! Πολλα τα λεφτά του xs αλλα αν πουλήσω το 8αρι τωρα θα το κανω!! Εχει διαφορες και ειναι και το θέμα της εύκολης χρήσης πραγματικά με εχει κουράσει να φοβάμαι να το βάλω στην τσέπη δεν χωραει σχεδόν πουθενά, και γλιστράει σχετικά εύκολα !!
taslikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ναι αξίζει σίγουρα. Για λιγότερα χρήματα σκέψου και το R αλλά είναι μεγαλύτερο από το XS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα