Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εκεί που ήμουν σχεδόν πεπεισμένος να τσιμπήσω την Insta360 one x ώστε να τη χρησιμοποιώ για πεζοπορίες, σκαρφαλώματα κι άλλες ορειβατικές εξορμήσεις ξαφνικά η DJI με βάζει σε δίλημμα!

360 και ξεγνοιασιά κατά τις λήψεις αφού θα γίνει το framing αργότερα ή 4K σίγουρο χωρίς τις παραμορφώσεις έχοντας πάλι πολύ καλή σταθεροποίηση;

Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί να νοικιάζει τέτοια για δοκιμές;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, papp0us είπε

Ξέρουμε άν έχει υποδοχή για τρίποδο;

Προς το παρών δεν έχει υποδοχή αλλά σύντομα θα βγάλει εξάρτημα που κουμπονει και θα είναι τρίποδο... απλά τέλεια συσκευή έρωτας ρε φίλε 

• Like 2
Δημοσ.

Και 'κει που έλεγα ότι έχω όλα τα γκατζετοειδή που μου " χρειάζονται", βλέπεις αυτό το πραγματάκι και πάμε φτου και από την αρχή ξανά

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, whoever81 είπε

Πανέξυπνη εταιρεία η DJI. Συντονίζεται με το trend/Zeitgeist της εποχής και προσφέρει ένα προϊόν που προσθέτει αξία: Τέλεια σταθεροποιημένο 4Κ/60fps με face/object tracking για τις μάζες. Θα το πάρουν ΟΛΟΙ οι δημοφιλείς vloggers/YouTubers αλλά και αρκετοί casual users καθώς χτυπάει τις Go Pro, τα premium smartphones και τις premium compact σε επιδόσεις και έχει πολύ βολικό form factor. Με αισθητήρα 1" θα είχε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και βάζω στοίχημα ότι δεν θα αργήσει να έρθει . Η τιμή είναι τσιμπημένη φυσικά. Παίρνεις "premium προϊόν". Αυτή είναι και η επιτυχία της DJI.

TL;DR Game changer! Με αυτό και ένα drone γυρίζεις ταινία Χολυγουντιανών προδιαγραφών με 2 άτομα 😄 (τρόπος του λέγειν) Προβλέπω ρεκόρ πωλήσεων και υποψηφιότητα για tech προϊόν της χρονιάς. Αψογο design, άψογο μάρκετινγκ, κορυφαίες επιδόσεις. Μου θυμίζει την Apple των καλών εποχών...

edit: υποψιάζομαι ότι θα δούμε ακριβώς το ίδιο concept και από άλλες μεγάλες εταιρείες σύντομα.

Τι 1"? Φαντάζεσαι πράγματα; 

• Confused 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, stratismjt είπε

Ερωτηση στους γνωστες παρακαλω βγαζει και φωτογραφιες?

Ναι βγάζει και με χρήση κινητού ρυθμίζειτα πάντα.... iso shutter balance 

Δημοσ.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ρε παιδια επιτελους μια κομπακτ λυση με 3axis gimball που "κουμπωνει" παντου και σε οποιαδηποτε περισταση απο extreme sports (τη φορας πανω σου χωρις να ενοχλει..) μεχρι vlogging και everyday cam τσεπης.. Μακαρι να εχει και αξιοπρεπη αυτονομια μπαταριας...Αν βγει και με 1" αισθητηρα θα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον ανταγωνισμο...

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulaki1993 είπε

Ναι βγάζει και με χρήση κινητού ρυθμίζειτα πάντα.... iso shutter balance 

Ωραια θα το παρω κυριως για να βγαζω καλες φωτογραφιες εχω το pocophone

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, stratismjt είπε

Ωραια θα το παρω κυριως για να βγαζω καλες φωτογραφιες εχω το pocophone

Μια τετοια καμερα την αγοραζεις για να τραβας βιντεο χωρις κουνηματα...αν θες κυριως να τραβας ποιοτικες φωτο παρε μια dslr/mirrorless η κομπακτ καμερα...

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, cpgr είπε

Μια τετοια καμερα την αγοραζεις για να τραβας βιντεο χωρις κουνηματα...αν θες κυριως να τραβας ποιοτικες φωτο παρε μια dslr/mirrorless η κομπακτ καμερα...

Μου αρεσει που ειναι μικρο και συνδεεται με το κινητο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο τους ηδη κατοχους του pocket...το εχει δοκιμασει κανεις σε μηχανη?Με ενδιαφερει η αντισταση της καμερας στον αερα.Αν ειναι σαν το mavic air κλαφτα Χαραλαμπε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...