Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Κι εκεί που ήμουν σχεδόν πεπεισμένος να τσιμπήσω την Insta360 one x ώστε να τη χρησιμοποιώ για πεζοπορίες, σκαρφαλώματα κι άλλες ορειβατικές εξορμήσεις ξαφνικά η DJI με βάζει σε δίλημμα! 360 και ξεγνοιασιά κατά τις λήψεις αφού θα γίνει το framing αργότερα ή 4K σίγουρο χωρίς τις παραμορφώσεις έχοντας πάλι πολύ καλή σταθεροποίηση; Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί να νοικιάζει τέτοια για δοκιμές;
poulaki1993 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, papp0us είπε Ξέρουμε άν έχει υποδοχή για τρίποδο; Προς το παρών δεν έχει υποδοχή αλλά σύντομα θα βγάλει εξάρτημα που κουμπονει και θα είναι τρίποδο... απλά τέλεια συσκευή έρωτας ρε φίλε 2
whoever81 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, whoever81 είπε Κατά λάθος ποστ και δεν μπορώ να το σβήσω. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από whoever81
Makis38 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Και 'κει που έλεγα ότι έχω όλα τα γκατζετοειδή που μου " χρειάζονται", βλέπεις αυτό το πραγματάκι και πάμε φτου και από την αρχή ξανά 2
logo15 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, whoever81 είπε Πανέξυπνη εταιρεία η DJI. Συντονίζεται με το trend/Zeitgeist της εποχής και προσφέρει ένα προϊόν που προσθέτει αξία: Τέλεια σταθεροποιημένο 4Κ/60fps με face/object tracking για τις μάζες. Θα το πάρουν ΟΛΟΙ οι δημοφιλείς vloggers/YouTubers αλλά και αρκετοί casual users καθώς χτυπάει τις Go Pro, τα premium smartphones και τις premium compact σε επιδόσεις και έχει πολύ βολικό form factor. Με αισθητήρα 1" θα είχε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και βάζω στοίχημα ότι δεν θα αργήσει να έρθει . Η τιμή είναι τσιμπημένη φυσικά. Παίρνεις "premium προϊόν". Αυτή είναι και η επιτυχία της DJI. TL;DR Game changer! Με αυτό και ένα drone γυρίζεις ταινία Χολυγουντιανών προδιαγραφών με 2 άτομα 😄 (τρόπος του λέγειν) Προβλέπω ρεκόρ πωλήσεων και υποψηφιότητα για tech προϊόν της χρονιάς. Αψογο design, άψογο μάρκετινγκ, κορυφαίες επιδόσεις. Μου θυμίζει την Apple των καλών εποχών... edit: υποψιάζομαι ότι θα δούμε ακριβώς το ίδιο concept και από άλλες μεγάλες εταιρείες σύντομα. Τι 1"? Φαντάζεσαι πράγματα; 1
whoever81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, logo15 είπε Τι 1"? Φαντάζεσαι πράγματα; Τί εννοείς; Θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή και με 1".
stratismjt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Ερωτηση στους γνωστες παρακαλω βγαζει και φωτογραφιες?
poulaki1993 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, stratismjt είπε Ερωτηση στους γνωστες παρακαλω βγαζει και φωτογραφιες? Ναι βγάζει και με χρήση κινητού ρυθμίζειτα πάντα.... iso shutter balance
cpgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 ΑΝΑΣΤΑΣΗ ρε παιδια επιτελους μια κομπακτ λυση με 3axis gimball που "κουμπωνει" παντου και σε οποιαδηποτε περισταση απο extreme sports (τη φορας πανω σου χωρις να ενοχλει..) μεχρι vlogging και everyday cam τσεπης.. Μακαρι να εχει και αξιοπρεπη αυτονομια μπαταριας...Αν βγει και με 1" αισθητηρα θα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον ανταγωνισμο... 2
stratismjt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, poulaki1993 είπε Ναι βγάζει και με χρήση κινητού ρυθμίζειτα πάντα.... iso shutter balance Ωραια θα το παρω κυριως για να βγαζω καλες φωτογραφιες εχω το pocophone
cpgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, stratismjt είπε Ωραια θα το παρω κυριως για να βγαζω καλες φωτογραφιες εχω το pocophone Μια τετοια καμερα την αγοραζεις για να τραβας βιντεο χωρις κουνηματα...αν θες κυριως να τραβας ποιοτικες φωτο παρε μια dslr/mirrorless η κομπακτ καμερα... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από cpgr
stratismjt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, cpgr είπε Μια τετοια καμερα την αγοραζεις για να τραβας βιντεο χωρις κουνηματα...αν θες κυριως να τραβας ποιοτικες φωτο παρε μια dslr/mirrorless η κομπακτ καμερα... Μου αρεσει που ειναι μικρο και συνδεεται με το κινητο
Questioner Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ μπροστά. Περιμένουμε να βγάλει αντίστοιχη λύση η Xiaomi να το πάρουμε και εμείς οι φτωχοί. 😛 1
vasilis kat Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Άντε να έρθει και εδώ με το καλό... Πιστεύω θα πουλήσει τρελλα.... 1
exitpc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Απο τους ηδη κατοχους του pocket...το εχει δοκιμασει κανεις σε μηχανη?Με ενδιαφερει η αντισταση της καμερας στον αερα.Αν ειναι σαν το mavic air κλαφτα Χαραλαμπε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα