Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, άλλαξα σκληρό δίσκο σε laptop toshiba,έβαλα ssd και πριν τελειώσει η εγκατάσταση των win 7 μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, τι μπορεί να συμβαίνει;;

IMG_8363.jpg

Δημοσ.

Οχι ολοκρηρώθηκε

5635B4E4-DB70-4BD4-B4E1-A937D629707B.jpeg

Εκεί σταμάτησε μου έβγαλε μπλε οθόνη έκανε restart και μετά μου έβγαλε την αρχική εικόνα

D913BB23-F0DA-476E-83DC-3FC85DC4C2A1.jpeg

Παραθέτω εικόνες μήπως μου βρείτε λύση

Δημοσ.

Δε βοηθάνε πολύ οι εικόνες. Στην 1η ολοκληρώνει το τελευταίο στάδιο; Η 2η δε χρησιμεύει σε κάτι καθώς δε δείχνει κάποιο σφάλμα.

Δημοσ.

Την εγκατάσταση από που την κάνεις; Από dvd ή από usb;

Πρέπει να δοκιμάσεις με άλλο δισκάκι ή να ξανακάνεις το usb, καλύτερα σε άλλο στικάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο dvd, αλλα εβαλα τον σκληρο σε αλλο υπολογιστη εκανα εγκατασταση windows 7 λειτουργησαν μια χαρα μετα  τον εβαλα παλι στο laptop αλλα το ιδιο παλι μου εβγαζε

Επεξ/σία από takismanager
Δημοσ.

Αν έχεις το iso κάνε ένα στικάκι με το rufus μήπως και έχει κάποιο πρόβλημα το drive του λάπτοπ. Χωρίς όμως κάποιο συγκεκριμένο σφάλμα δύσκολα θα βγάλουμε άκρη. Θα έλεγα να κατεβάσεις τα 10άρια και να κάνεις μια δοκιμή με αυτά να δεις αν τα περνάει.

Δημοσ.

Απλα μια υπενθύμιση σε περιπτωση που κανεις bootable usb με win 7 παλι, κατεβασε την τελευταια εκδοση windows απο το ιντερνετ, μην βαλεις το iso που εχεις.. outdated drivers καμια φορα δημιουργουν προβληματα, χωρις να συμαινει απαραιτητα οτι θα λυθει το προβλημα σου με αυτο, δεν εχεις κατι να χασεις, δοκοιμασε το..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...