Προς το περιεχόμενο

[Compact camera] Sony RX100 IV amazon.co.uk 550€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια Sony A58 με έναν prime φακό της Sony στα 1.8 50mm.Απο ευκρίνεια  sharpness και ποιότητα μπορώ να πω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απλά λίγο το μέγεθος λίγο ότι ο prime είναι σταθερός στα 50mm και ο kit πoυ είχε μέσα η A58 δεν φτάνει σε ποιότητα τον prime θα αξίζει η συγκεκριμένη να κάνει την αλλαγή; σε ευκρίνεια και sharpness είμαστε σε ίδια και καλύτερα επίπεδα από primeγνωριζει κάποιος; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kenichi είπε

Παιδιά έχω μια Sony A58 με έναν prime φακό της Sony στα 1.8 50mm.Απο ευκρίνεια  sharpness και ποιότητα μπορώ να πω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απλά λίγο το μέγεθος λίγο ότι ο prime είναι σταθερός στα 50mm και ο kit πoυ είχε μέσα η A58 δεν φτάνει σε ποιότητα τον prime θα αξίζει η συγκεκριμένη να κάνει την αλλαγή; σε ευκρίνεια και sharpness είμαστε σε ίδια και καλύτερα επίπεδα από primeγνωριζει κάποιος; 

αποκλείεται να είσαι σε ευκρίνεια καλύτερα από prime φακό. Είπαμε από dslr να πας σε compact me 40X ζουμ!!! Νομίζω πως μόνο σε ακριβές sony mirrorles θα δεις κάτι στα ίδια επίπεδα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, paganiko είπε

αναφέρεται "Claim £50 cashback from Sony when you purchase this product.", άρα υπάρχει επιπλέον μείωση στην τιμη

Μόνο αν διατηρείς λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...