mpokwsths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακριβώς. Ανεξάρτητο το κάθε Amazon. Η δωροκάρτα και το promotion είναι μόνο για το Amazon από το οποίο την αγόρασες. ----------------------------- Καλή περίπτωση να συνδυαστεί με την προσφορά: https://www.amazon.com/gp/product/B06ZZGXTTK/ Δε φαίνεται να δίνει τα 2 παιχνίδια ενώ θα έπρεπε να τα δίνει κανονικά. Με προ-συννενόηση ίσως κάτι να μπορεί να γίνει. Γύρω στα 160€ βγαίνει μετά από την αφαίρεση των 15$. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από mpokwsths 1
panoskir Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Πόση ώρα έκανε να μπει το promo στο account?
mpokwsths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Το κουπόνι μου πέρασε. Δεν έχω πάρει gift card για να πάρω και το promo. Μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου αλλά από τα ευρωπαϊκά η αντίστοιχη διαδικασία έπαιρνε από μερικά λεπτά μέχρι 2-3 ώρες.
lofter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, panoskir είπε Πόση ώρα έκανε να μπει το promo στο account? (εγώ έκανα top up στο Αγγλικό πριν λίγες μέρες, στις 40 λίρες σου προσθέτουν 5) σε λίγα λεπτά είχαν προστεθεί
svach Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 το gift card μπορεί να το χρησιμοποιήσει αυτός που το αγόρασε μαζί και με τα 15$ που θα πάρει credit? το χει κάνει κανείς?
Giama Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, svach είπε το gift card μπορεί να το χρησιμοποιήσει αυτός που το αγόρασε μαζί και με τα 15$ που θα πάρει credit? το χει κάνει κανείς? Ναι (τουλαχιστον σε αλλο παρομοιο promo)
panoskir Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το έκανα εγώ,βεβαια τα 15$ τα είδα μετά από 1 μέρα.Δεν φαίνονται στο balance αλλά στο τελος της παραγγελίας σαν 15$ gift card promotion. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από panoskir
thanosAIAS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά μια ερώτηση. Αν αγοράσω από Amazon ευρωπαϊκού τμήματος, πχ Γερμανίας, η τιμή που πληρώνω είναι τελική η θα μου έρθει και θα πληρώνω έξτρα φόρους, πχ τελωνείο ή ΦΠΑ?
stavag Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 οτι λεει η τελικη τιμη, περιλαμβανει και τον φπα ,τελωνειο δεν υπαρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα