Thanasis159 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Να μπορείς να πάρεις πολλές άραγε και να σου δώσει σε όλες τα 15; Δηλαδή να πάρω 4 κάρτες των 200 και να μου δώσει 60 δώρο;
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Thanasis159 είπε Να μπορείς να πάρεις πολλές άραγε και να σου δώσει σε όλες τα 15; Δηλαδή να πάρω 4 κάρτες των 200 και να μου δώσει 60 δώρο; Εννοειται πως ΟΧΙ. ΜΟΝΟ 15 θα παρεις οσα και να βαλεις. Αρκει να μην εχει παρει τα τελευταια 2 χρονια καμια αλλη απο οποιοδηποτε αμαζον γιατι μαλλον δεν θα παρεις ουτε τα 15.
Genatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Αρα για να καταλαβω ουσιαστικα αγοραζεις 50€ δωροκαρτα στην κανει 65€ και μετα μπορεις να αγορασεις ενα προιον με τα 65 αυτα ευρω χρησιμοποιωντας την δωροκαρτα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Αγοραζεις 50 δολαρια δωροκαρτα και υποτιθεται οτι θα σου προσθεσουν αλλα 15 δολαρια στο υπολοιπο σου. Μετα εσυ μπορεις να αγορασεις κατι με 100 δολαρια, να παρει τα 65 απο το υπολοιπο σου και να δωσεις και αλλα 35. Ή να αγορασεις κατι με 66 και να πληρωσεις αλλο ενα. Υπολογιστε και τις πιθανες προμηθειες μετατροπης συναλλαγματος της τραπεζας σας. 1
mpokwsths Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εννοειται πως ΟΧΙ. ΜΟΝΟ 15 θα παρεις οσα και να βαλεις. Αρκει να μην εχει παρει τα τελευταια 2 χρονια καμια αλλη απο οποιοδηποτε αμαζον γιατι μαλλον δεν θα παρεις ουτε τα 15. Αυτό δεν είναι σωστό. Τον τελευταίο χρόνο έχω εκμεταλλευτεί τις αντίστοιχες προσφορές από όλα τα ευρωπαϊκά Amazon και, όπως έγραψα και πιο πριν, έγινε δεκτή και αυτή του θέματος.
sedo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Unfortunately, you are not eligible for this offer. Δυστυχώς αυτό το μύνημα βγάζει και σε εμένα. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω την προσφορά?
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Αυτό δεν είναι σωστό. Τον τελευταίο χρόνο έχω εκμεταλλευτεί τις αντίστοιχες προσφορές από όλα τα ευρωπαϊκά Amazon και, όπως έγραψα και πιο πριν, έγινε δεκτή και αυτή του θέματος. Σωστο ειναι αφου μου εχει συμβει. Μονο μια εχω αγορασει απο uk πριν κανενα εξαμηνο, και απο το Γερμανικο που αγορασα αλλη μια πριν 20 μερες δεν μου εδωσε τα 5€. Αν διαβασεις μαλιστα τους ορους λεει ρητα οτι δεν πρεπει να εχει γινει αλλη αγορα giftcard απο το amazon (δεν αναφερει χωρα) τους τελευταιους 24 μηνες. Το οτι σε σενα εχει συμβει κατι διαφορετικο αν εχει συμβει, δεν σημαινει οτι αυτο θα συμβει και στους αλλους.
k_dinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Και με αυτά τα Credit αγοράζουμε οτιδήποτε? Πχ παιχνίδια για το origin, gift cards για Microsoft store κτλ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, k_dinos είπε Και με αυτά τα Credit αγοράζουμε οτιδήποτε? Πχ παιχνίδια για το origin, gift cards για Microsoft store κτλ? Εχει αρκετες εξαιρεσεις. Διαβαστε τα ψιλα γραμματα, τα λεει ολα. Απο ο,τι θυμαμαι δεν καλυπτει τιποτα ψηφιακο αρα οπως και αυτο που ρωτας, ουτε FBA ουτε τριτους πωλητες, ουτε warehouse κλπ.
Billator Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε κάποιος αν δουλεύει τελικά για εμάς;
mpokwsths Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Σωστο ειναι αφου μου εχει συμβει. Μονο μια εχω αγορασει απο uk πριν κανενα εξαμηνο, και απο το Γερμανικο που αγορασα αλλη μια πριν 20 μερες δεν μου εδωσε τα 5€. Αν διαβασεις μαλιστα τους ορους λεει ρητα οτι δεν πρεπει να εχει γινει αλλη αγορα giftcard απο το amazon (δεν αναφερει χωρα) τους τελευταιους 24 μηνες. Το οτι σε σενα εχει συμβει κατι διαφορετικο αν εχει συμβει, δεν σημαινει οτι αυτο θα συμβει και στους αλλους. Και επιμένω ότι αυτού του είδους τα promotions είναι ξεχωριστά και ανεξάρτητα ανάμεσα στα διάφορα Amazon. Επίσης το "αν έχει συμβεί" δε μου άρεσε. Για του λόγου το αληθές, όλα εντός των τελευταίων 24 μηνών: Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από mpokwsths 1
mpokwsths Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Σε όσους δε δουλεύει το κουπονι πρέπει να δηλώσετε μια αμερικάνικη billing address για την ήδη υπάρχουσα κάρτα σας. Και μην τη χρησιμοποιήσετε ποτέ. Εγώ το είχα κάνει για την προσφορά του Star Wars. Προφανώς γι'αυτό μου δέχτηκε το κουπόνι.
georget35 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Το κάνουν συχνά και όλα τα Ευρωπαϊκά Amazon. Το έχω κάνει παρα πολλές φορες, ποτε όμως στο Αμερικανικο γιατί δεν βλέπω τον λόγο. Τα μεταφορικά, ο χρόνος αποστολής, τελωνείο κλπ το κάνουν ασύμφορο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, mpokwsths είπε Και επιμένω ότι αυτού του είδους τα promotions είναι ξεχωριστά και ανεξάρτητα ανάμεσα στα διάφορα Amazon. Επίσης το "αν έχει συμβεί" δε μου άρεσε. Για του λόγου το αληθές, όλα εντός των τελευταίων 24 μηνών: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η προταση " Το οτι σε σενα εχει συμβει κατι διαφορετικο αν εχει συμβει, δεν σημαινει οτι αυτο θα συμβει και στους αλλους" ηταν γενικη, γενικο το "σε σενα" και το "στους αλλους" και απαντουσε σε εκεινο που ειπες αρχικα, οτι δεν ισχυει κατι που εχει συμβει στον αλλον. Παρολα αυτα, συμφωνα με τις εικονες που παραθετεις, εξηγειται πιθανοτατα γιατι αλλο εζησες εσυ και αλλο πχ εγω. Ολες οι συναλλαγες σου δωροκαρτες ειναι παλιες. Εδω μιλαμε για μια που τρεχει τωρα. Εμενα δεν μου το εδωσε το Γερμανικο πριν 20 μερες, αφορουσε τις τρεχουσες λοιπον προωθητικες. Πιθανον λοιπον παλια να ηταν αλλιως, ενω τωρα να αφορα ολα τα αμαζον: Πχ Ιταλικο (στο Γερμανικο δεν μου το βγαζει επειδη αγορασα, μου ελεγε οτι το δικαιουμαι στο σχετικο κλικ (2) , παρολα αυτα δεν το εδωσε) να ολοι οι οροι, στους οποιους δεν μιλα για αγορα δωροκαρτας τα τελευταια 3 χρονια απο το Ιταλικο, αλλα γενικα : Terms and Conditions of the promotion 1. Promotion valid from 10:00 am on June 21st 2018 at 11:59 pm on December 10th 2018. 2. To benefit from the promotion, click on the "Click here to apply the promotion" button before proceeding to the order of the Coupons Gift. 3. Customers who have placed orders for one or more Gift Certificates in the last 36 months can not benefit from the promotion. 4. To benefit from the promotion you must have an Amazon.it account active for at least 12 months and have made at least one order from that account in the previous 12 months. 5. In case of purchase of more Gift Certificates, in order to reach the 30 € threshold, the vouchers must be purchased with a single order. It is not possible to buy with a same order Gift Vouchers of different types (eg Gift Certificate by e-mail and Gift Certificate to be printed). 6. The 6 € discount voucher will be automatically applied to your account within 48 hours from the delivery of Gift Certificates in a gift box or gift box or following the sending of the order confirmation e-mail for the Gift Certificates to be printed and sent by email. 7. Promotion limited to one order and one account only. In the event of an order for gift vouchers with a value of more than € 30, only one discount voucher with a value of € 6 will be awarded. 8. The discount voucher can be used up to 23:59 on 25 January 2019 for orders placed on Amazon.it. Digital content, books, Kindle e-books and Fire tablets, Gift Certificates, Amazon Warehouse Deals and products sold by third parties on the Marketplace platform are excluded. 9. In case of partial use of the discount voucher credit, any remaining credit can be used for further purchases of eligible products on Amazon.it by the deadline indicated above. In the event of a partial cancellation of the order by the customer or the return of one of the promotional items, Amazon reserves the right to withhold from the refund an amount equal to the discount received. 10. The discount voucher can not be combined with other current promotions on the products purchased, is not transferable to third parties or convertible into cash. 11. The discount voucher will not be reimbursed, nor can it be reused in case of return or cancellation of the order made through the use of the discount voucher. 12. Amazon reserves the right to suspend, modify or terminate this promotion at any time. 13. The general conditions of use and sale of Amazon.it , the conditions of use of the Amazon.it Gift Certificates and the conditions of use of the Amazon.it Discount Vouchers apply . Βεβαια λες οτι πηρες και του θεματος τωρα, του οποιου ομως τους ορους δεν διαβασα καν για να ξερω αν μιλανε για 2ετια ή 3ετια επειδη και εμενα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα συμφωνα με αυτο που λεει και το προηγουμενο σχολιο ακριβως πανω του georget35.
jonkyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρες. Από απλή περιέργεια, αν κατάλαβα καλά: στο παρελθόν έχετε αγοράσει δωροκάρτα από διάφορα Αμαζον, αλλά χρησιμοποιείτε τα χρήματα ΜΟΝΟ στο Αμαζον που έγινε η αγορά της; Αλλά οι όροι ειναι περιοριστικοί για ΟΛΑ τα Αμαζον (δλδ να μην έχεις κάνει χρήση ίδιας προσφοράς σε Αμαζον άλλης χώρας);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα