lipdim1973 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά καλημέρα σε όλους. Έχω μερικές απορίες σχετικά με το ADSL. Είμαι τελείως άπειρος πάνω στο θέμα αυτό και θα ήθελα την βοήθεια σας. Καταρχήν ακόμα δεν Έχω adsl γραμμή,Έχω την απλή, και σκέφτομαι να κάνω τώρα αίτηση για να βάλω adsl. Μπήκα στην σελίδα του οτε για να κάνω αίτηση και με ρώταγε τι γραμμή θέλω :PTSN-ISDN. Εκεί λίγο κόλλησα πάνω στην ερώτηση αυτή. Τι διαφορές έχει το ένα από το άλλο ? Και τι θα προτείνατε εσείς ? θέλω να πω ακόμα πως υποστηρίζω και της δυο γραμμές στην αναζήτηση που έκανα,(αν είναι δυνατόν 4 χιλιόμετρα από τα κεντρικά του οτε να μην την υποστήριζα). Λεω να πάρω την γραμμή high stream 384 γιατί βλέπω πως το κασέ τον άλλον δυο είναι αρκετά ανεβασμένο. αυτή η γραμμή επειδή είναι η μικρότερη μήπως είναι μάπα το καρπούζι ? Δηλαδή θα βλέπω αρκετά μεγάλη διαφορά από αυτό που Έχω τώρα ? ένα αρχείο 10 mb παράδειγμα σε πόση ώρα το κατεβάζει ? Ο εξοπλισμός που χρειάζεται modem και άλλα αν χρειάζονται χρεώνονται μέσα στον λογαριασμό του οτε ? Η πρέπει να αγοράσεις πρώτα αυτά ? Την σύνδεση θα την κάνω μόνος μου. βλέπω μερικές άλλες εταιρίες :που προσφέρουν adsl :Q-telecom,acn και διάφορες άλλες. Αυτές η εταιρίες προσφέρουν προσβάσεις η και εξοπλισμό ? Μπορείς Δηλαδή να ξεφύγεις από τον οτε ? Αυτές η εταιρίες είναι σχετικά πιο καλές από τον οτε ? αυτά τα.........πολλά. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν έχετε να προσθέσετε κάτι παραπάνω εσείς,θα την δεχτώ με ευχαρίστηση την συμβουλή. Συγνώμη αν είναι πολλές η ερωτήσεις,αλλά επειδή Είμαι τελείως άσχετος πάνω στο θέμα αυτό,θέλω πρώτα την συμβουλή για όλα αυτά από πιο ειδικούς στο θέμα αυτό,ώστε να ξεφύγω από κάποια λάθη τα οποία θα επηρεάσουν την τσέπη μου κατά πρώτο λόγο. Ευχαριστώ Δημήτρης :wink: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δεν έχει σημασία ποιο από τα 2 είδη γραμμών θα επιλέξεις. ίσως και να συμφέρει καλύτερα η pstn μιας και αποφεύγεις το πάγιο της isdn,που ωστόσο είναι μικρό. Βάλε 384 αλλά στην περίπτωση που θα θέλεις dsl 512 θα πρέπει να κάνεις τη σχετική αναβάθμιση στη γραμμή.Καλά είναι προς το παρόν. Ενα αρχείο 10mb άμα κατεβάζεις με 40kb/sec κατεβαίνει σε 4-5 λεπτά. Άμα επιλέξεις να αγοράσεις modem από τον οτέ τότε χρεώνεται στο λογαριαμό όπως επίσης και η σύνδεση στο net άμα επιλέξεις οτενετ. διαφορετικά ,αλλάζουν τα πράγματα. Κάνε μια έρευνα αγοράς, κοίτα τα υπέρ και τα κατά κάθε εταιρίας και κυρίως απο εμπειρίες χρηστών. κοίτα και adslgr.com για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.