Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, becoming_I είπε Ναι απλό είναι και μπορώ να σου πω τη λογική οταν ειναι αληθες: κατι = δωσε κατι αν κατι ισο με q: σταμάτησε Τις εντολες να τις βρεις, ειναι μέσα στις σημειώσεις σου Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
becoming_I Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Το οποίο προφανώς δε θα τρέξει έτσι όπως το έχεις γράψει γιατί η python έχει indentation (στοίχιση) year=int(input('Δώσε χρονονολογία μάστορα : ')) while year>0: if (year%4==0) and (year%400==0 or year%100==0): print ('disekto') else:print('kanoniko') αυτός είναι ο κώδικας σου σωστά στοιχισμένος. Τον βάζω επίτηδες όπως τον έχεις για να δεις τι λάθη έχεις κάνει και να τα συνδυάσεις με τις παραπάνω πληροφορίες για να το κάνεις σωστά. ΥΓ. Το year=int(input (' ')) δεν ξέρω αν είναι μέσα ή έξω από το while για αυτό δεν το έβαλα, άλλωστε λάθος ειναι ο κώδικας από όπου και αν τον πιάσεις.
Fortistis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Κλασική φάση φοιτητή που επειδή πλησιάζει η εξεταστική θέλει είτε να παραδώσει εργασίες/προόδους είτε να βρει λύσεις σε περασμένα θέματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Fortistis είπε Κλασική φάση φοιτητή που επειδή πλησιάζει η εξεταστική θέλει είτε να παραδώσει εργασίες/προόδους είτε να βρει λύσεις σε περασμένα θέματα. συγγνώμη που θα διαψεύσω την γνώμη που έχεις αλλά αυτές τις εργασίες που κάνω τις κάνω καθαρά για εμένα για να εξασκηθώ στον προγραμματισμό..και στο κάτω κάτω ποιος σου μίλησε εσένα; Στις 30/11/2018 στις 7:11 ΜΜ, becoming_I είπε Το οποίο προφανώς δε θα τρέξει έτσι όπως το έχεις γράψει γιατί η python έχει indentation (στοίχιση) year=int(input('Δώσε χρονονολογία μάστορα : ')) while year>0: if (year%4==0) and (year%400==0 or year%100==0): print ('disekto') else:print('kanoniko') αυτός είναι ο κώδικας σου σωστά στοιχισμένος. Τον βάζω επίτηδες όπως τον έχεις για να δεις τι λάθη έχεις κάνει και να τα συνδυάσεις με τις παραπάνω πληροφορίες για να το κάνεις σωστά. ΥΓ. Το year=int(input (' ')) δεν ξέρω αν είναι μέσα ή έξω από το while για αυτό δεν το έβαλα, άλλωστε λάθος ειναι ο κώδικας από όπου και αν τον πιάσεις. ξέρω ότι θέλει στοίχιση επίτηδες το έγραψα έτσι.. Κανονικά τρέχει το πρόγραμμα που έχω κάνει απλά δεν είχα καταφέρει να το κάνω να τερματίζει με συγκεκριμένο γράμμα..το έγραψα πρόχειρα όπως το θυμόμουν εκείνη την στιγμή. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
becoming_I Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Γράψτο σωστά όπως το είχες και προσπάθησε να ενσωματώσεις τη λογική που σου έγραψα πιο πριν. Σιγά σιγά και με εξάσκηση θα το βρεις. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα