Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικές θήκες δίσκων

eric_in

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Είχα σε μια εξωτερική θήκη WD my book έναν blue 1 ΤΒ καινούργιο τον οποίο είχα βάλει εγώ στη θήκη(δεν θυμάμαι πότε είχε γίνει φορμάτ και σε τι win η αν έγινε ενώ ήταν στο κουτί η πριν) γεμάτο με αρχεία.Τον είχα και δούλευε κανονικά πριν λίγο σε πισι win10.Πήρα μια θήκη LC-Power LC-35U3 LINK με σκοπό τον βάλω τον blue εκεί και στη θήκη WD my book έναν toshiba 2 ΤΒ που τον είχα κάνει πρόσφατα αργό φορμάτ πάνω σε win 7.

Όλα καλά λοιπόν κάνω τις μεταφορές.Βάζω πρώτα πάνω στο πισι win10 τον toshiba που είναι στη θήκη WD, αναγνωρίζει τη θήκη αλλά δεν βλέπει το δίσκο.Πάω στη διαχείριση και τον βλέπω offline και να θέλει format.Λέω άδειος είναι μπορεί να μην τον βλέπει λόγω θήκης ας τον κάνω.Quick λοιπόν και όλα οκ.

Βάζω στη συνέχεια στο ίδιο πισι την LC-Power θήκη με τον γεμάτο αρχεία blue.Και μου κάνει το ίδιο !! Βλέπει τον δίσκο offline.Τον κάνω online και μου ζητάει φορμάτ και παθαίνω σοκ !!

Τον βγάζω στα καπάκια τον βάζω πάλι στην WD my book θήκη και τα ίδια.Ζητάει φορμάτ !!

Όποια βοήθεια δεκτή ... η να τα κλαίω τα αρχεία μου ;;

Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι το MRB μου ζήτησε να ορίσω και όχι να τον κάνω online.

Λοιπόν με τον blue στην αρχική θήκη (WD) επανέφερα το partiotion με το EaseUS αλλά μόλις τον έβαλα πάλι στο άλλο κουτί έγινε το ίδιο και το ίδιο έγινε και με τον toshiba όταν τον έβαλα στη WD θήκη.Πάλι λοιπόν πίσω,επαναφορά και μεταφορά τα αρχεία μου(αφού σωθήκαν αυτά πάλι καλά) σε άλλο δίσκο και βλέπουμε.

Επεξ/σία από eric_in
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...