gto234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, η εξωτερική ip που μου εμφανίζει το router είναι διαφορετική από αυτή που εμφανίζουν οι σελίδες τύπου canyouseeme κλπ. Δεν έχω εγκαταστήσει κάποιον proxy server, αυτό έγινε ξαφνικά. Είμαι με cosmote. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό;
bill2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 π.χ στο router σου δείχνει κάτι ου τύπου 100,χχχ,χχχ,χχχ και εκει σου δείχνει νκατι σα 94,χχχ,χχχ,χχχ ;
gto234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι ακριβώς... Στο γραφείο μου πάλι με cosmote δεν έχω αυτό το πρόβλημα, μονο στο σπίτι το κάνει. Το ίδιο ρούτερ έχω και στο γραφείο και στο σπίτι. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από gto234
M@dB0x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 E και? Εχεις καποιο θεμα? Ειναι φυσιολογικο αυτο να ξερεις στο οτε διοτι σου δινει subnet ipv4 μεσα απο ipv6.
bill2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει πρόβλημα και εγώ στη δουλειά έτσι ειναι από τη στιγμή που έχεις κανονικά πρόσβαση δεν πειράζει
gto234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ναι έχω πρόβλημα, έχω ρυθμίσει το router με no-ip για να έχω πρόσβαση με καποιο προγραμμα που χρησιμοποιώ απομακρυσμένα ως server. Το πρόγραμμα δουλεύει με την πόρτα 5000 την οποία έχω ανοιχτή στο router, όμως όταν τσεκάρω αν ειναι ανοιχτή η πόρτα 5000 μου τη βγάζει κλειστή. Παλιά δεν είχα αυτό το πρόβλημα και τώρα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα αυτό...
Επιλεγμένo σχόλιο jkoukos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Παίρνεις τηλέφωνο αναφέροντας ότι τρέχεις δικές σου υπηρεσίες στις οποίες δεν έχεις πρόσβαση (π.χ. κάμερες) και ζητάς να σε βγάλουν από το SGNAT, ώστε να παίρνεις κανονική δημόσια ΙΡ. Στο κάνουν άμεσα, εκτός αν πέσεις σε ανενημέρωτο οπότε επιμένεις.
gto234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ, μάλλον θα φύγω απο cosmote γιατι μας εχουν πηδ...ξει με τις βλακειες τους..
jkoukos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέχρι σήμερα αποδεδειγμένα Cosmote και Wind το εφαρμόζουν (λιγότερο η πρώτη). Για τους άλλους 2 δεν έχω αντιληφθεί κάποια αναφορά χρήστη, αλλά θα μου προκαλούσε εντύπωση να μην το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση είναι παγκόσμιο φαινόμενο και αυτό διότι απλά οι διευθύνσεις IPv4 έχουν εξαντληθεί. Και από την στιγμή που όλοι μας (πάροχοι, πελάτες, ιστοσελίδες κλπ) δεν ήμαστε έτοιμοι για πλήρη μετάβαση σε διευθύνσεις IPv6, αναγκαστικά προσωρινή λύση είναι αυτή. Πάλι καλά να λες ότι ακόμη δέχονται το σχετικό αίτημα και μας αλλάζουν. Η επόμενη λύση είναι σταθερή διεύθυνση, μόνο που έχει επιπλέον κόστος στο πάγιο.
gto234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μάλλον θα παω σε forthnet (nova πλεον) αλλα θα ρωτησω πρωτα. Ευχαριστώ.
gto234 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Πήγα forthnet τελικά και επανήλθε το σύστημα όπως πριν δηλ διαβάζει τη σωστή ip.
jkoukos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Σου εξήγησα για ποιον λόγοι γίνεται και είναι 100% σίγουρο ότι στο μέλλον θα το εφαρμόσει και η Forthnet θέλει δεν θέλει, αφού πλέον δεν υπάρχουν άλλες διευθύνσεις IPv4 για να τις αγοράσουν οι πάροχοι. Με ότι έχει σήμερα ο καθένας θα πορευθεί στον αιώνα τον άπαντα. Αρκούσε ένα απλό τηλέφωνο και θα στο έφτιαχναν άμεσα. Μάλιστα στον OTE σε βάζουν σε σχετική λίστα και προσπαθούν όσο είναι δυνατόν να μην πάρεις πάλι ΙΡ πίσω από SGNΑΤ.
gto234 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ αλλά ούτως ή άλλως πήγαινα για αλλαγή. Πάντως με ΟΤΕ δεν ήμουνα ευχαριστημένος απο πολλές απόψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από jkoukos,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα