unforgiven Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Το σπίτι μας έχει κάπως παράξενη διαρρύθμιση και η τηλεόραση είναι σε τυφλό σημείο για το Wifi. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το streaming στην τηλεόραση σε 4Κ. Η σύνδεση internet που έχω είναι VDSL/50 και χρησιμοποιώ το Modem/Router της Nova που έχει Wifi στα 2.4Ghz. Αν πάρω έναν dual band repeater, το σήμα των 2.4Ghz θα το αναμεταδίδει και στα 5Ghz, ή πρέπει να πάρει 5Ghz σήμα για να αναμεταδώσει 5Ghz; Ποιο repeater θα μου προτείνατε; Τα 5Ghz έχουν πιο μεγάλη εμβέλεια από τα 2.4Ghz; Ξεπερνάει πιο εύκολα τα εμπόδια ή έχει το πλεονέκτημα μόνο της λιγότερο χρησιμοποιημένης μπάντας;
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 On 30/11/2018 at 10:09, unforgiven said: Το σπίτι μας έχει κάπως παράξενη διαρρύθμιση και η τηλεόραση είναι σε τυφλό σημείο για το Wifi. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το streaming στην τηλεόραση σε 4Κ. Η σύνδεση internet που έχω είναι VDSL/50 και χρησιμοποιώ το Modem/Router της Nova που έχει Wifi στα 2.4Ghz. Αν πάρω έναν dual band repeater, το σήμα των 2.4Ghz θα το αναμεταδίδει και στα 5Ghz, ή πρέπει να πάρει 5Ghz σήμα για να αναμεταδώσει 5Ghz; Ποιο repeater θα μου προτείνατε; Τα 5Ghz έχουν πιο μεγάλη εμβέλεια από τα 2.4Ghz; Ξεπερνάει πιο εύκολα τα εμπόδια ή έχει το πλεονέκτημα μόνο της λιγότερο χρησιμοποιημένης μπάντας; α.δεν ξεπερνανε πιο ευκολα εμποδια.συνηθως μικροτερη εμβελεια. γ.τα 2.4 ghz δεν θα μπορουν να αναμεταδωσουν full ταχυτητα.απλα αν ειναι dual band το link με το adsl modem θα γινει στα 2.4 ghz και μετα θα σου δωσει και στα 2.4 και στα 5.αλλα θα εχεις ενα ψιλοχαλια link fritz 1750e αν θες κατι λιγο πιο καλο αλλιως μετα tp link σε πιο φτηνο.αλλιως μετα πας σε powerlines 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα