Edel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Στις 4/11/2019 στις 7:24 ΜΜ, Vassilis_24 είπε Για προτείνετε και καμιά καλή κωμωδία ή έστω τίποτα περιπετειώδες, γιατί τις πολλές φωνές και βρισιές, που έχουμε αναγάγει σε τέχνη, εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο και καλά το συναίσθημα, δεν τα πολυαντέχω... Δε τα χα δει τα ποστ! Πήγα και είδα έπειτα από προτροπή φίλου το βαφτηστικο της κυρίας σκηνοθεσία χάρη ρωμα. Είπα πας καλά ρε; ρωμα; Κι όμως ήταν κωμωδία κωμωδία και γέλασα αρκετά. Τη προτείνω και στο λέω που γενικά δρ γελάω εύκολα στο θέατρο. Πήγα και είδα το εκπληκτικό ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα στο Τζένη Καρέζη. Από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δρι στη ζωή μου. Τέλος. Ο νιαρος που πρωταγωνιστει είναι ανεπανάληπτος. Ο θάνατος του Ιβάν Ίλιτς, στο Αλκμήνη. Απίστευτα ευφάνταστη παράσταση, σε ένα πολύ ωραία διήγημα του Τολστόι που πραγματευεται το θάνατο. Παίζουν δύο, γαλιτης και κουρλαμπασης και τα κάνουν όλα! Ότι άλλο έχω δει φέτος μέχρι τώρα δε θα τα πρότεινα να δώσετε χρήματα 😔 2 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μολις γυρισα απο το Μαρικα. Φοβερη και τρομερη οπως παντα η Μεντη, αποδιδει αψογα το ταπεραμεντο της Κοτοπουλη το οποιο εναρμονιζεται με το δικο της. Γενικα μην τη χασετε, σουπερ σκηνοθεσια, σουπερ θιασος, περνας πολυ καλα. Αλλα λεω ρε παιδι μου, η Μεντη ακουραστη και αγερωχη, δεν κωλωσε ουτε στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα