Edel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Χωρίς να έχω γνώση της ταινίας, κάτι γνωστοί μου μου έχουν πει να πάω να το δω. Το ποστ σου νομίζω με σώζει. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Edel είπε Χωρίς να έχω γνώση της ταινίας, κάτι γνωστοί μου μου έχουν πει να πάω να το δω. Το ποστ σου νομίζω με σώζει. Απλα μην πας, το λεω κατηγορηματικα και ειδικα εχοντας παρατηρησει πως εισαι θεατροφιλος. Κατεβασε δες την ταινια, θα παρεις περισσοτερα, με θλιβει πολυ που το λεω αλλα ισχυει. Απο περιεργεια, στους γνωστους σου αρεσε η παρασταση? 1
Edel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, stormrain είπε Απλα μην πας, το λεω κατηγορηματικα και ειδικα εχοντας παρατηρησει πως εισαι θεατροφιλος. Κατεβασε δες την ταινια, θα παρεις περισσοτερα, με θλιβει πολυ που το λεω αλλα ισχυει. Απο περιεργεια, στους γνωστους σου αρεσε η παρασταση? Ναι τους άρεσε, μου είπαν ότι ήταν πολύ ατμοσφαιρική. Δεν έχουν δει ούτε αυτοί τη ταινία βέβαια, ίσως αυτό παίζει ρόλο. Δύσκολα ταινία αποτυπώνεται στο σανίδι 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, Edel είπε Ναι τους άρεσε, μου είπαν ότι ήταν πολύ ατμοσφαιρική. Δεν έχουν δει ούτε αυτοί τη ταινία βέβαια, ίσως αυτό παίζει ρόλο. Δύσκολα ταινία αποτυπώνεται στο σανίδι Συμφωνω πως δυσκολα αποτυπώνεται, αλλά η συγκεκριμένη εχει γινει αρκετες φορες θεατρικη παρασταση και επιτυχημένα. Και γενικά νομιζω ειχε τα φόντα ως θεμα. Αλλα... Καλα κανα δυο σημεια ηταν σεφερλιδικα (κανενα θεμα με τον Σεφερλη, απλως δεν ηταν τετοιου ειδους) τελείως, καμια σχεση με το χιούμορ που θα επρεπε να ειχε μια τετοια παρασταση.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 χτες πήγαμε και είδαμε το Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ. Ένα ζόρικο θέμα με πολύ καλές ερμηνείες. Η παράσταση δεν με άφησε να διαλέξω μεριά όπως λέει και στη περιγραφή "Το μόνο που μένει είναι να πάρουμε θέση…(ή και όχι)". Με προβλημάτισε και συνεχίζει να με προβληματίζει σε πολλά παραπάνω από το κεντρικό της θέμα Τώρα για το κριτήριό των "γενεών" δεν ξέρω κατά πόσο το πιάνει μιας και για μένα κάτι τέτοιο (ευκολόπιοτη παράσταση) είναι αποτρεπτικό 3
Mademoiselle. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 7:47 ΠΜ, liakjim είπε Είδαμε χθες την Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ Λοιπόν η παράσταση έχει στοιχεία γκροτέσκο . Πολύ ιδιαίτερο ύφος στην σκηνοθεσία. Στην αρχή μαγκωθήκαμε αλλά όταν αφηθήκαμε στο παραληρημα της σκηνοθέτριας, το απολαύσαμε και φύγαμε με ένα πελώριο χαμόγελο. Μη την χάσετε. Είναι μέχρι 7/2. Μόνο να διαβάσετε από πριν την υπόθεση αλλιώς δεν θα καταλάβετε τίποτα. Οι ηθοποιοί τρομερά ταλαντούχοι. ΥΓ Παίζει και hotdeals 😉 Την είδα κι εγώ χτες, περάσαμε πολύ ωραία! Θέλει τρομερό ταλέντο κι ενέργεια για να το κάνουν όλο αυτό οι ηθοποιοί! 2
Edel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Αυτός ο Σοφολόγης που παίζει μου είναι πολύ αντιπαθητική φιγούρα. Είχε τύχει να τον γνωρίσω σε ένα φεστιβάλ και είχε τουπέ χιλίων καρδιναλίων.
Edel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Για πάμε σιγά σιγά. Ξύπνα Βασίλη στο Εθνικό, στις επαναληπτικές που κάνει. Βασισμένο στη πασίγνωστη ελληνική ταινία. Αν υπάρχουν εισιτήρια ακόμα, που αμφιβάλω, ΤΡΕΞΤΕ. Παράσταση σταθμός για το Εθνικό και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία θεάτρου. Πραγατικά είναι από τις φορές που αποθεώνεις τη μαγεία της τέχνης και τις αισθήσεις που σου διεγείρει. Έφυγα παραμιλώντας από το θέατρο, από τη σκληρή ροκ εκδοχή του έργου του Δημήτρη Ψαθά. Ο μπινιάρης (σκηνοθέτης) παρέδωσε κάτι αξιοθαύμαστο. Παραστασάρα. Hotel Marina στο μικρό Γκλόρια, δεύτερος χρόνος παραστάσεων. Μια αδιαφορία, προσπεράστε. Δεν έχει να δώσει κάτι. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Ειδα χθες το Άνθρωποι και Ποντίκια στο θεατρο Καρτελ. Πολυ καλη παρασταση, φοβερες ερμηνειες, μιζερια και δυστυχία γενικότερα σαν θεμα κλπ, το προτεινω, αλλα θελει συνειδητοποιημενους θεατες. 2
*nenya* Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κι εγώ χθες είδα το '12 Ένορκοι' στο Θέατρο Αλκμήνη. Εκπληκτική παράσταση με εκφραστικούς ηθοποιούς που σε κρατάνε μέχρι τέλους. Πραγματεύεται την καταδίκη ενός 16χρονου αγοριού που κατηγορείται για την δολοφονία του πατέρα του. Οι ένορκοι πρέπει να αποφασίσουν αν θα καταλήξει στην ηλεκτρική καρέκλα ή όχι. (Το έργο βασίζεται στο '12 Angry Men' όπως καταλαβαίνετε.) Δείτε το, αξίζει! (1η σειρά για καλύτερη εμπειρία της όλης παράστασης.) Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από *nenya* 3
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Ναι προκειται για μια εξαιρετικη παρασταση Νενη! Εγω ειχα παει χωρις καν να ειμαι προετοιμασμενος για το σεναριο, εντελως στο ασχετο και το βρηκα τελειο! Κλεισαμε για τελος του μηνα να δουμε το Ροουζ με την Μπεμπεδελη, ελπιζω να ειναι καλο σεναριακα γιατι για την Μπεμπεδελη αν και δεν την εχω δει στο θεατρο ο ιδιος, εχω ακουσει τα καλυτερα. Επισης φυσικα δε θα χασω και το Μαρικα τελη Δεκεμβρη
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Για προτείνετε και καμιά καλή κωμωδία ή έστω τίποτα περιπετειώδες, γιατί τις πολλές φωνές και βρισιές, που έχουμε αναγάγει σε τέχνη, εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο και καλά το συναίσθημα, δεν τα πολυαντέχω...
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Για προτείνετε και καμιά καλή κωμωδία ή έστω τίποτα περιπετειώδες, γιατί τις πολλές φωνές και βρισιές, που έχουμε αναγάγει σε τέχνη, εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο και καλά το συναίσθημα, δεν τα πολυαντέχω... Ειχα δει περυσι το Δειπνο Ηλιθιων με τον Παπαδοπουλο. Ημουν αρκετα επιφυλακτικος λογω του Παπαδοπουλου, δεν ημουν σιγουρος πως θα του ταιριαζε ο ρολος αλλα ηταν πολυ καλος. Ειναι γενικα καλη κωμωδια, πιστευω θα σου αρεσει.
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, stormrain είπε Ειχα δει περυσι το Δειπνο Ηλιθιων με τον Παπαδοπουλο. Ημουν αρκετα επιφυλακτικος λογω του Παπαδοπουλου, δεν ημουν σιγουρος πως θα του ταιριαζε ο ρολος αλλα ηταν πολυ καλος. Ειναι γενικα καλη κωμωδια, πιστευω θα σου αρεσει. Το έχω δει σε αρκετές εκδοχές του, φαντάζομαι ότι δε θα έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει, μιας και το σενάριο σε όλες όσες έχω δεν έχει και ιδιαίτερες διαφορές, ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Moλις γυρισα απο το Ροουζ. Ενταξει παιδια δεν εχω λογια. Η ερμηνεια της Μπεμπεδελη στο διωρο του μονολογου ειναι μο να δι κη, η σκηνοθεσια αψογη και η υποθεση συγκινητικοτατη. Ειχα πραγματικα πολλα χρονια να συγκινηθω απο παρασταση αλλα η γυναικα εδωσε ρεσιταλ ηθοποιιας. Μην το χασετε για κανεναν λογο, προκειται για διαμαντι. Το μονο μελανο σημειο τα εντελως αβολα καθισματα του Γυαλινου, αλλα απο ενα σημειο δε σε νοιαζει καν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα