Dark_son20 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 καταλαβαίνω πως το λες, αλλά όταν πας να δεις ρώσικο θέατρο δεν περιμένεις να δεις ανάλαφρη μεταφορά με χολιγουντιανά στοιχεία (το τραγούδι στο τέλος απλά απαράδεκτο) ξέρεις ότι αυτό που θα δεις θα είναι βαρύ, είναι χαρακτηριστικό της ρωσικής λογοτεχνίας 1
Mademoiselle. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Προτείνω τα "Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν" και "το δαχτυλίδι της μάνας". την "Κουζίνα" την έχω στη λίστα με τις παραστάσεις πού θέλω να δω, όπως επίσης και το "Φάρεναιτ 451".
Edel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Το δαχτυλίδι της μάνας το είδα και γω. Σκηνοθετικά το έργο ήταν μαγεία. Σαν έργο όμως δε μου άρεσε καθόλου. Είχε πολλά κενά. Αλλά έτσι όπως παίζανε και τα τρικ που είχανε ίσως αξίζει η θέασή της. Στο Από κοινού θέατρο, είδα τα επείγοντα περιστατικά του Αρκά. Ομάδα με νέους ηθοποιούς, πολύ καλή δουλειά, το έργο δε το ήξερα, αλλά γέλασα πολύ. Ήταν μια τεράστια παραβολή, έδινε τροφή για σκέψη, το συστήνω
liakjim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Είδαμε χθες την Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ Λοιπόν η παράσταση έχει στοιχεία γκροτέσκο . Πολύ ιδιαίτερο ύφος στην σκηνοθεσία. Στην αρχή μαγκωθήκαμε αλλά όταν αφηθήκαμε στο παραληρημα της σκηνοθέτριας, το απολαύσαμε και φύγαμε με ένα πελώριο χαμόγελο. Μη την χάσετε. Είναι μέχρι 7/2. Μόνο να διαβάσετε από πριν την υπόθεση αλλιώς δεν θα καταλάβετε τίποτα. Οι ηθοποιοί τρομερά ταλαντούχοι. ΥΓ Παίζει και hotdeals 😉 1
Edel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Χτες το βράδυ βρέθηκα στο θέατρο Επι κολωνώ και είδα "Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας" σε σκνοθεσία Ελένη Σκότη. Εντάξει, η γυναίκα είναι σκηνοθετάρα. Φοβερές ερμηνείες, αξίζει να πληρώσει κανείς για να τις δει. Σεμινάριο υποκριτικής. Σαν έργο δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το πως παίζανε οι ηθοποιοί με τρέλανε. Παίζει δεύτερο χρόνο. Προσοχή στη διάρκεια είναι 2 ώρες και κανα 10λεπτο, να στε ξεκούραστοι αν πάτε! 1
Edel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα! Χτεσινή κυριακάτικη εξόρμηση, ήταν σε άγνωστο θέατρο, με άγνωστους ηθοποιούς σε γνωστό έργο που δεν έχει τύχει να ξαναδω ή να διαβάσω. Πιο συγκεκριμένα παρακολούθησα το Βουρκόλακα στο θέατρο Εργοτάξιον στη Δάφνη. Έπαθα σοκ με τη δουλειά που είχαν κάνει τα 3 παιδιά. Είναι 2 ηθοποιοί και μια μουσικός (μπόμπα μεγάλη :P) και λένε όλη την ιστορία. Ευφάνταστα σκηνοθετικά ευρήματα, φοβερές μουσικές, συνεχείς αλλαγές ρόλων, μας σηκώθηκε η τρίχα. Διαμαντάκι μεγάλο που λογικά θα χαθεί λόγω αγνώστων ονομάτων που παίζουν. 2
Edel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 To Σάββατο, πάλι σε μικρό χώρο, στα Εξάρχεια στη Νοταρά, είδα τη παράσταση ' Επειδή αυτή ήταν αυτή και εγώ ήμουν εγώ". Πάλι από νέα ομάδα, αλλά φοβερή παράσταση. Συγκινήθηκα τόσο πολύ, τα παιδιά έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Και ήρθε να κολλήσει σε συνδυασμό με το Βουρκόλακα που είχα δει τη προηγούμενη βδομάδα και να πω ότι παραστάσεις από νέες και 'φτωχές¨ ομάδες μπορούν να ξεπεράσουν κατά πολύ αρπαχτές που κάνουν μεγάλα θέατρα και ονόματα. Η Αθηναική σκηνή έχει διαμαντάκια, τέλος, δε το διαπραγματεύομαι!! 3
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εdel το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει πλέον παράσταση για ένα ρόλο 😁😁 (Πλάκα κάνω,καλά κάνεις και γράφεις για το θέατρο) 👍
Edel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Εdel το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει πλέον παράσταση για ένα ρόλο 😁😁 (Πλάκα κάνω,καλά κάνεις και γράφεις για το θέατρο) 👍 Για το βράδυ έχω κλείσει στο δημοτικό του πειραιά να δω τις κούκλες που σκηνοθετεί ο γιος του Αδνρουλάκη... Ετοιμαστείτε για ποστ κόλαφο αύριο αν δω τίποτα ακαταλαβίστικες κουλτουριάρικες φανφάρες 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Edel είπε Για το βράδυ έχω κλείσει στο δημοτικό του πειραιά να δω τις κούκλες που σκηνοθετεί ο γιος του Αδνρουλάκη... Ετοιμαστείτε για ποστ κόλαφο αύριο αν δω τίποτα ακαταλαβίστικες κουλτουριάρικες φανφάρες έτσι Δώσε μας πόνο και μαθε μας τέχνες και πολιτισμό 😁😁😁 (Πλάκα πλάκα μου άνοιξες την όρεξη τώρα,θα χτυπήσω κατά την παρασκευή καμία παράσταση να δω) ✌️✌️ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120 1
gkar206 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Thanks όλους. Edel συνέχισε να κρατάς ψηλά το θέμα, κάνεις τρομερή δουλειά!!
Edel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Λοιπόν, Δευτέρα βρέθηκα δημοτικό θέατρο Πειραιά (συγκεκριμένα στο φουαγιέ, εκεί εκτυλίχθηκε το "θέαμα") για να δω τη παράσταση Κούκλες σε σκηνοθεσία Αδνρουλάκη... Αρχικά θα αναφέρω πως ορίζω εγώ το θέατρο. Βλέποντας μια παράσταση κάνω την εξής ερώτηση στον εαυτό μου. "Θα έστελνα τους γονείς μου που είναι από χωριό να τη δουν?". Αν η απάντηση είναι ναι είμαστε σε καλό δρόμο. Στη συγκεκριμένη παράσταση η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ. Δηθενιά και κουλτουριά όσο δε πάει. Ασύνδετα κείμενα, αλλοπρόσαλλα με καμιά συνοχή. Οκ, καλό είναι να λέμε κάποια πράγματα μέσω του θεατρού, αλλά αν τα λέμε και καταλαβαίνουν 3 άνθρωποι αντί για 15 τότε κάπου χάνεται η μπάλα.
*nenya* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάποιος που νά'χει διαβάσει το Φαρενάιτ 451 και να έχει δει και την παράσταση; [Το βιβλίο τ'αγαπώ, μην πάω και δω καμιά φόλα.] Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από *nenya*
djcat Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Κάποιος που νά'χει διαβάσει το Φαρενάιτ 451 και να έχει δει και την παράσταση; [Το βιβλίο τ'αγαπώ, μην πάω και δω καμιά φόλα.] Αν πας με τη διάθεση που γράφεις συγκρίνοντας το με το βιβλίο θα απογοητευτείς. Συμπαθητική παράσταση, αλλά μέχρι εκεί. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ειδα το 8 Γυναικες Κατηγορουνται. Γμτ ηθελα πραγματικα να μου αρεσει η παρασταση, προκειται για αποδοση του αγαπημενου 8 Femmes, η οποια βγηκε τελειως... λαθος. Ενταξει προφανως δεν περιμενα κατι αναλογο των μεγαθηριων Deneuve, Huppert και Bear, αλλα αυτο που ειδα τελικα ηταν ενα ματσο χοροπηδηχτα χωρις λογο στη σκηνη και με μια αισθηση ασχημης κωμωδιας. Highlight η υπηρετρια, την οποια ενσαρκωνε η Εmmanuelle Bear (φερτε τη λιγο στο μυαλο σας), εδω να στριγγλιζει χωρις λογο και να λεει ατακες με υφος καθυστερημενης. Η οποια υποτιθεται ηταν και λιγο femme fatale. Καλα την παρωδια της Augustine (Isabelle Huppert στο original) δεν την αγγιζω καν. Η συγκεκριμενη ηθοποιος ηταν η μονη που εσωζε την παρασταση (μαζι με τη γιαγια), αλλα και παλι, ο σκηνοθετης ειχε μετατρεψει την πιο δραματικη φιγουρα του εργου σε καρικατουρα. Ειδικα μια σκηνη που αφαιρεσε ηταν πραγματικα ασυγχωρητος και θα εβαζα στοιχημα πως με τη συγκεκριμενη ηθοποιο θα μπορουσε να κανει παππαδες. Δε νομιζω να φταει που ειχα δει (και λατρεψει) την ταινια, γιατι και η παρεα μου που δεν την ειχε ξανακουσει, δεν εντυπωσιαστηκε. Κριμα... ΕΝΤΙΤ: Δεν μπορω, θα το γραψω. Ο χαρακτηρας της Gaby υποτιθεται πως ηταν απο τους πιο στιβαρους της υποθεσης. Το peak στην παρασταση λοιπον ηταν να λεει καμια δεκαρια φορες την ατακα "Louise! Το σακακι μου! (ή κατι τετοιο για το πανωφορι) με υφος "Μαρουσκα σημειωνε". Ε οχι ρε φιλε απλα οχι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα