Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Παίζει τίποτα αξιόλογο αυτήν την εποχή στην Αθήνα; Δεν αναφέρομαι σε μεγάλα ονόματα. Ούτε το είδος με απασχολεί ιδιαίτερα(αν και θα προτιμούσα ίσως κωμωδία).

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άγριος Σπόρος, καραmust see παράσταση στο θέατρο Επί Κολωνώ.

Αρίστος στο θέατρο του Νέου Κόσμου

Γυναίκες του Παπαδιαμάντη στο θέατρο χώρα

Στέλλα Κοιμήσου στο θέατρο Τζένη Καρέζη

Αυτές είναι οι παραστάσεις που έχω δει και ξεχωρίζουν φέτος. Όταν δω κι άλλες θα σου προτείνω :D

• Like 5
  • Thanks 3
  • Moderators
Δημοσ.

Καλα οι Γυναικες του Παπαδιαμάντη ειναι εξαιρετικοτατη παρασταση! 

Και ο Άγριος Σπορος πολυ καλο, αλλά η Μεντη δινει ρεσιταλ στις γυναίκες. 

• Like 1
Δημοσ.

Όλα αυτά που αναφέρθηκαν είναι ένα κι ένα. Αν θες κάτι πιο ελαφρύ θα σου πρότεινα και τον Αλευρά που έχει πλάκα αλλά μέχρι εκεί, δε σου μένει κάτι.

Αυτό που ακούγεται ότι είναι πολύ καλό και ιδιαίτερο (δεν το έχω δει) είναι το "Ξύπνα Βασίλη" στο εθνικό, αλλά και η Ναυπλιώτου στην παράσταση για την Κάλλας.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Όλα αυτά που αναφέρθηκαν είναι ένα κι ένα. Αν θες κάτι πιο ελαφρύ θα σου πρότεινα και τον Αλευρά που έχει πλάκα αλλά μέχρι εκεί, δε σου μένει κάτι.

Αυτό που ακούγεται ότι είναι πολύ καλό και ιδιαίτερο (δεν το έχω δει) είναι το "Ξύπνα Βασίλη" στο εθνικό, αλλά και η Ναυπλιώτου στην παράσταση για την Κάλλας.

Για τη Κάλλας το έχω ακούσει και γω, το χω άμεσα να πάω να το δω,

Για αύριο έχω κλείσει το Φεγγίτη με ΚΑταλειφό 

• Like 1
Δημοσ.

Γυναίκες του Παπαδιαμάντη που αναφέρθηκε, πολύ δυνατή παράσταση

Για κωμωδία τσέκαρε το Η Συμμορία των 5

Δημοσ.

Το Σάββατο είδα το "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε" στο Εθνικό και έπαθα την πλάκα μου. Καταπληκτική παράσταση αν σου αρέσει το θέατρο γιατί κυρίως μ' αυτό καταπιάνεται. Θέατρο μέσα στο θέατρο.

Η "Συμμορία των 5" που αναφέρθηκε δε μου άρεσε καθόλου. Από παίξιμο κάτι κάνουν (όχι όλοι) αλλά δε γελάς. Προσωπικά ίσα που χαμογέλασα σε 2-3 στιγμές.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτες τις μερες ειδα το Σπασμενο Γυαλι με τον Βουρο και τη Βλαντη. Εξαιρετικη παρασταση αν και φουλ καταθλιψη (το οποιο δεν ειναι και κακο παρεμπιποντως). Επισης το Βαλς των Δεντρων και του Ουρανου με την Ερημου το οποιο ειχε καταπληκτικη σκηνοθεσια και το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.

Είμαι μεγάλος φαν του Κώστα Γάκη και της ομάδας ΙΔΕΑ (Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 και το Δέντρο του Οιδίποδα ήταν παραστασάρες) και πήγα και είδα το Alarms.

Μεγάλη απογοήτευση, μεγάλη αρπαχτή, μεγάλη στέρηση ιδεών και έμπνευσης, σα να το κάνανε απλά για να το κάνουν, για να μη μείνουν χωρίς κεντρική παραγωγή στο θέατρο. Κρίμα για τοι κοινό της ομάδας που παρέδωσαν τέτοιο σκουπίδι.

Για όποιον δεν έχει δει ποτέ Τσέχωφ ή τον κουράζουν τα βαρύγδουπα ανεβάσματά του (όπως σε μένα πχ) προτείνω με κλειστά μάτια Βυσσινόκηπο στο θέατρο Χορν σε σκηνοθεσία Μαρκουλάκη. Ανάλαφρο ανέβασμα, φοβερή παραγωγή με πολύ παιχνιδιάρα αίσθηση με ξετρέλανε. Το θέατρο αν πέσει σε κατάλληλους ανθρώπους είναι μια ομορφιά.

Αντίθετα όταν θες ντε και καλά να χωρέσεις ένα εκατομμύριο μηνύματα και νοήματα βγαίνουν απαράδεκτα πράγματα όπως η Κουζίνα στο αποθήκη. Σιχτίρισα το 15αρι που έδωσα. Όσο καλός σκηνοθέτης είναι ο Νανούρης εδώ το έχασε εντελώς με το στρατευμένο διδακτικό ύφος της παράστασης. Οι ηθοποιοί ήταν αστείοι ερμηνευτικά και υπήρχε μια βαβούρα που με εξάντλησε. Τα αυτιά μου παρανόησαν. 

Δημοσ.

εγώ τον Βυσσινόκηπο απο τον Μαρκουλάκη τον βρήκα κακοποιημένο και light, με χάλασε πολύ.

όπως είπες είναι για κάποιον που δεν έχει δει Τσέχοφ γιατί μόνο Τσέχωφ δεν ήτανε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Edel είπε

Για όποιον δεν έχει δει ποτέ Τσέχωφ ή τον κουράζουν τα βαρύγδουπα ανεβάσματά του (όπως σε μένα πχ) προτείνω με κλειστά μάτια Βυσσινόκηπο στο θέατρο Χορν σε σκηνοθεσία Μαρκουλάκη. Ανάλαφρο ανέβασμα, φοβερή παραγωγή με πολύ παιχνιδιάρα αίσθηση με ξετρέλανε. Το θέατρο αν πέσει σε κατάλληλους ανθρώπους είναι μια ομορφιά.

Είδαμε χθες τον Βυσσινόκηπο. Οκ, η αισθητική είναι υποκειμενική αλλά είμασταν 4 και όλοι φύγαμε με αρνητικές εντυπώσεις, το δε χειροκρότημα του κόσμου ήταν χλιαρό και τα πηγαδάκια που ακούγαμε φεύγοντας μάλλον την ίδια κατεύθυνση είχαν.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

Tι να σας πω ρα παιδιά, περί ορέξεως. Εμένα που όσες παραστάσεις Τσέχωφ έχω δει με εξαντλήσανε, η συγκεκριμένη μου κόλλησε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...