stavrosbmw Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα.Εχω το sony m4 Aqua.Ειχε ενα προβλημα με την υποδοχοι των ακουστικων,οταν εβαζα τα ακουστικα ακουγοταν ο ηχος απο το μεγαφωνο, το πηγα σε ειδικο και μου λεει να κανω επαναφορα εργοστα. ρυθμισεων γιατι μαλλον αυτο φταιει αλλιως να το στειλω να το φτιαξουν.Το εκανα επαναφ. εργοστ. αλλα οχι μονο δεν εφτιαξε το προβλημα αλλα τωρα εχω προβλημα με το πληκρολογιο.Οταν παω να γραψω κατι,οπουδηποτε, δεν εμφανιζετε το πληκρολογιο στις 9/10 φορες τουλαχιστον. Ξερει κανεις τι φταιει και τι να κανω?
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ξανά κάνε άλλη μια επαναφορά αλλά αυτή τη φορά μέσο recovery. Θα χρησιμοποιήσεις την METHOD 02 https://www.google.gr/amp/s/www.pntbrother.com/sony-xperia-m4-aqua-hard-resetting-factory-reset/amp/?espv=1 Αν δεις ότι δεν φτιάχνει τότε το πας στο service.
stavrosbmw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, saruman123 είπε Ξανά κάνε άλλη μια επαναφορά αλλά αυτή τη φορά μέσο recovery. Θα χρησιμοποιήσεις την METHOD 02 https://www.google.gr/amp/s/www.pntbrother.com/sony-xperia-m4-aqua-hard-resetting-factory-reset/amp/?espv=1 Αν δεις ότι δεν φτιάχνει τότε το πας στο service. Καλησπερα, στο METHOD 02, απενεργοποιω το κινητο και κραταω πατημενα τα volume down+volume up+power button αλλα δεν μου εμφανιζει κανενα menu,απλα κανει κατι δονησεις το κινητο χωρις να ανοιγει.
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χμμμμ για δες το βίντεο Spoiler Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
stavrosbmw Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 12:34 ΠΜ, saruman123 είπε Χμμμμ για δες το βίντεο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπερα και παλι, το προβλημα του πληκτρολογιου το εχω λησει, πηγα απλα στο playstore και το εκανα ενημερωση. Το θεμα ομως με τα ακουστικα ακομα υπαρχει, ειχα παει σε γνωστο καταστημα και με μια τσιμπιδα καθαρισε την σκονη που ειχε πιασει το βισμα και μου λεει οτι κατα 99% σε αυτο οφειλεται αλλα δεν εγινε τπτ.Μου λεει οτι αν φταιει κατι στο εσωτερικο του κινητου θα πρεπει να αλλαξουμε ολοκληρο το συστημα και θα παει ακριβα, για ενα κινητο που πηρα 200 ευρω πριν 2,5 χρονια δεν νομιζω να συμφερει να δωσω τα μισα απ οτι το πηρα για επισκευει. Μηπως γνωριζεις καποια εναλλακτικη λυση εκτος απο το να παρω καινουριο κινητο?
saruman123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ συνήθως όταν υπάρχει πρόβλημα στο ακουστικό το πρώτο πράγμα που κάνω είναι με μια μπατονέτα και με μια σταγόνα καθαρό οινόπνευμα (πάνω στην μπατονέτα) το βάζω στην θύρα και το καθαρίζω. Επίσης δοκίμασε και με κάποια άλλα ακουστικά να δεις. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα