Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω το sony m4 Aqua.Ειχε ενα προβλημα με την υποδοχοι των ακουστικων,οταν εβαζα τα ακουστικα ακουγοταν ο ηχος απο το μεγαφωνο, το πηγα σε ειδικο και μου λεει να κανω επαναφορα εργοστα. ρυθμισεων γιατι μαλλον αυτο φταιει αλλιως να το στειλω να το φτιαξουν.Το εκανα επαναφ. εργοστ. αλλα οχι μονο δεν εφτιαξε το προβλημα αλλα τωρα εχω προβλημα με το πληκρολογιο.Οταν παω να γραψω κατι,οπουδηποτε, δεν εμφανιζετε το πληκρολογιο στις 9/10 φορες τουλαχιστον.  Ξερει κανεις τι φταιει και τι να κανω?

Δημοσ.

Ξανά κάνε άλλη μια επαναφορά αλλά αυτή τη φορά μέσο recovery.

Θα χρησιμοποιήσεις την METHOD 02 https://www.google.gr/amp/s/www.pntbrother.com/sony-xperia-m4-aqua-hard-resetting-factory-reset/amp/?espv=1

Αν δεις ότι δεν φτιάχνει τότε το πας στο service.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ξανά κάνε άλλη μια επαναφορά αλλά αυτή τη φορά μέσο recovery.

Θα χρησιμοποιήσεις την METHOD 02 https://www.google.gr/amp/s/www.pntbrother.com/sony-xperia-m4-aqua-hard-resetting-factory-reset/amp/?espv=1

Αν δεις ότι δεν φτιάχνει τότε το πας στο service.

Καλησπερα, στο METHOD 02, απενεργοποιω το κινητο και κραταω πατημενα τα volume down+volume up+power button αλλα δεν μου εμφανιζει κανενα menu,απλα κανει κατι δονησεις το κινητο χωρις να ανοιγει.

Δημοσ.
Στις 1/12/2018 στις 12:34 ΠΜ, saruman123 είπε

Χμμμμ για δες το βίντεο

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλησπερα και παλι, το προβλημα του πληκτρολογιου το εχω λησει, πηγα απλα στο playstore και το εκανα ενημερωση. Το θεμα ομως με τα ακουστικα ακομα υπαρχει, ειχα παει σε γνωστο καταστημα και με μια τσιμπιδα καθαρισε την σκονη που ειχε πιασει το βισμα και μου λεει οτι κατα 99% σε αυτο οφειλεται αλλα δεν εγινε τπτ.Μου λεει οτι αν φταιει κατι στο εσωτερικο του κινητου θα πρεπει να αλλαξουμε ολοκληρο το συστημα και θα παει ακριβα, για ενα κινητο που πηρα 200 ευρω πριν 2,5 χρονια δεν νομιζω να συμφερει να δωσω τα μισα απ οτι το πηρα για επισκευει. Μηπως γνωριζεις καποια εναλλακτικη λυση εκτος απο το να παρω καινουριο κινητο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ συνήθως όταν υπάρχει πρόβλημα στο ακουστικό το πρώτο πράγμα που κάνω είναι με μια μπατονέτα και με μια σταγόνα καθαρό οινόπνευμα (πάνω στην μπατονέτα) το βάζω στην θύρα και το καθαρίζω.

Επίσης δοκίμασε και με κάποια άλλα ακουστικά να δεις.

 

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...