Προς το περιεχόμενο

Πως να ρίξω τις θερμοκρασίες στον υπολογιστή

stathislp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμασε να βαλεις κ ενα ανεμιστηρα μπροστα απο την καρτα  να φυσαει προς τα πισω 

αν θες ακομα 1 μαξ 2 βαθμους ποιο κατω βγαλε τα καλυμματα των pci slots που βρισκονται κατω απο την καρτα  να υπαρχει ευκολοτερη εξοδοδο του ζεστου αερα της καρτας....

κανε τις δοκιμες σου κ αν θες πες μας ποση διαφορα εχει ....

Στο δικο μου σετ απ με την ρχ480 ειχα γυρω στους 8 βαυμους διαφορα να θυμαμαι καλα

Fgpu.jpg.28dcc43698d2119a93efefc7f7d4aa39.jpg

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 4/12/2018 στις 5:24 ΜΜ, Marios1981 είπε

Δοκιμασε να βαλεις κ ενα ανεμιστηρα μπροστα απο την καρτα  να φυσαει προς τα πισω 

αν θες ακομα 1 μαξ 2 βαθμους ποιο κατω βγαλε τα καλυμματα των pci slots που βρισκονται κατω απο την καρτα  να υπαρχει ευκολοτερη εξοδοδο του ζεστου αερα της καρτας....

Στο δικο μου σετ απ με την ρχ480 ειχα γυρω στους 8 βαυμους διαφορα να θυμαμαι καλα

Μεγάλε μου τι παντετα έχεις παίξει εκεί με τον ανεμιστήρα;; Έχω ένα περισσευομενο ανεμιστηρακι... Πώς το σταθεροποιησες εκεί πέρα;; Και πρέπει να μην τρίζει γιατί θα κάνει θόρυβο..

ταινια διπλης οψης στη κατω μερια κ ενα κομματακι εκει π ακουμπαει πανω στην καρτα  

οχι την ταινια που ειναι σα σελοτευπ τη αλλη που ειναι ποιο χοντρη σαν αφρολεξενια

1923.jpg.1d4683a830b3ed4565f01e72e16a9be6.jpg

κ εγω ειχα ενα παλιο ανεμιστηρακι απο το αλι στα 1100 ρπμ κ ειναι αθορυβο κ στο φουλ οτασν δουλευει

κανε τη δοκιμη σου δεν εχεις να χασεις τιποτα στο δικο μου κουτι με το δικο μου σετ απ δουλεψε πολυ καλα

δοκιμασε κ πες μας τα δικα σου αποτελεσματα

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 30/11/2018 στις 9:14 ΜΜ, toyo73 είπε

Δοκιμασε να ανοιξεις πλαινο.Αλλιως μονο με αλλαγη ψυκτρας.

Μαλλον δεν ξερεις οτι οταν ανοιγεις το πλαινο χανεται ολο το airflow του κουτιου εκτος αν εχεις κανενα κουτι του 20αρικου οποτε χειροτερα δεν γινεται

7 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Μαλλον δεν ξερεις οτι οταν ανοιγεις το πλαινο χανεται ολο το airflow του κουτιου εκτος αν εχεις κανενα κουτι του 20αρικου οποτε χειροτερα δεν γινεται

Ειπα να δοκιμασει.Δοκιμασε και εσυ στο δικο σου και πες μας.Στο δικο μου που ειναι του 50αρικου το εχω ανοιχτο χρονια.

Αρκετα με τις παπατζες των κουτιων

Το οτι θα δωσεις 50 κ 100 ευρω σε ενα κουτι δε ση,αινει οτι θα εχεις κ καλο ερφλοου

τι 30 τι 50 τι 100 αν εχουν τον ιδιο ογκο αερα μεσα τους ιδιους ανεμηστηρες κ απο μπροστα ειναι το ιδιο ελευθερα θα εχεις τις ιδιες θερμοκρασιες

το δικο μου το κουτι 35ευρω κανει του εφτιξα ενα καλυμα τροφοδοτικου κ σκληρων απο χαρτονι του ξηλωσα ολα κουτια που ειχε απο μποστα κ εβγαλα το φιλτρο που ειχε σαν σφουγκαρι κ του περασα ενα καλσον κ βουαλα αψογες θερμοκρασιες με 35 ευροπουλα 

Στις 4/12/2018 στις 5:24 ΜΜ, Marios1981 είπε

καλημέρα αδερφέ .. δοκίμασα αυτο με το ανεμιστηρακι που έκανες κι εσυ.. νομίζω ομως οτι δεν κερδισα κατι .. αντε να κέρδισα 1-2 βαθμούς κελσίου.. το άλλο με τα καλύμματα των pci slots  που λες τι είναι??  

Στις 5/12/2018 στις 10:15 ΜΜ, toyo73 είπε

Ειπα να δοκιμασει.Δοκιμασε και εσυ στο δικο σου και πες μας.Στο δικο μου που ειναι του 50αρικου το εχω ανοιχτο χρονια.

Kαι μαζευεις τη σκονη με το κιλο μετα απο παντου...

Πρωτα απο ολα,cable management στο κουτι εχει γινει η ειναι ολα τα καλωδια χυμα μεσα?

5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Πρωτα απο ολα,cable management στο κουτι εχει γινει η ειναι ολα τα καλωδια χυμα μεσα?

το κουτί έχει χώρο στην πίσω πλευρά για να μενουν εκεί τα καλώδια και να μην φαίνονται μπροστά..  νομίζω οτι εχω κανει σωστή δουλειά σχετικά με τα καλώδια

ελπιζω να εκανες διπλο τεστ δηλαδη να δουλεψεις την καρτα στο φουλ να μετρησεις κ μετα να βαλεις το ανεμιστηρακι κ να ξαναμετρησεις

μην βασιζεσαι σε παλιες μετρησεις γιατι η θερμοκρασια του δωματιου σου παιζει μεγαλο ρολο 

δηλαδη αν οταν ειχες μετρησει τα 80αρια ειχες 20 βαθμους στο δωματιο κ τωρα λογο κρυου αναψατε τα καλοριφερ κ εχεις 23 βαθμους στο δωματιο κ μετρας την καρτα 78  να εισαι σιγουρος οτι η διαφορα δεν ειναι μονο 2 βαθμους...

οσο για το cable management που λεει ο φιλος απο πανω καμια  επαφη .... κ χυμα να εχεις ολα τα καλωδια μεσα στο κουτι αν δεν σε νοιζει το αισθητικο δεν επηρεαζουν καθολου την θερμοκρασια 

με λιγο ψαξιμο στο γιουτουμπ μπορειτε να το επιβεβαιωσετε απο τον linus

9 λεπτά πριν, Marios1981 είπε

ελπιζω να εκανες διπλο τεστ δηλαδη να δουλεψεις την καρτα στο φουλ να μετρησεις κ μετα να βαλεις το ανεμιστηρακι κ να ξαναμετρησεις

μην βασιζεσαι σε παλιες μετρησεις γιατι η θερμοκρασια του δωματιου σου παιζει μεγαλο ρολο 

δηλαδη αν οταν ειχες μετρησει τα 80αρια ειχες 20 βαθμους στο δωματιο κ τωρα λογο κρυου αναψατε τα καλοριφερ κ εχεις 23 βαθμους στο δωματιο κ μετρας την καρτα 78  να εισαι σιγουρος οτι η διαφορα δεν ειναι μονο 2 βαθμους...

οσο για το cable management που λεει ο φιλος απο πανω καμια  επαφη .... κ χυμα να εχεις ολα τα καλωδια μεσα στο κουτι αν δεν σε νοιζει το αισθητικο δεν επηρεαζουν καθολου την θερμοκρασια 

με λιγο ψαξιμο στο γιουτουμπ μπορειτε να το επιβεβαιωσετε απο τον linus

πάντως με το ανεμιστηρακι σε αυτη τη θεση στη καρτα γραφικών , οταν βαζω το χέρι πίσω απο το κουτί, αποβάλει αερα και στο υψος της καρτας γραφικών. ενώ πριν εβγαζε τον αερα μόνο στο πανω πισω μερος που εχω ανεμιστηρα.. 

IMG_20181207_173628_resized_20181207_053705232.jpg

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Γιατι; Σε ορυχειο το εχω το pc.Mια φορα στο 6μηνο το πηγαινω στο βενζιναδικο του τετραγωνου και το φυσαω και γινεται αστερι.Πιστεψε με, εχω ανοιξει κλειστα  κουτια συγγενων και γνωστων, που μονο κροκοδειλλοι δεν βγηκαν απο μεσα.

Aν εχει να καθαριστει καποιο χωρις φιλτρο για χρονια προφανως.

Η σκονη ομως χωνεται και σε σημεια που δε καθαριζεται με τον αερα ευκολα.

Το να βγαζεις το φιλτρο ειναι μαζοχιστικο.Μενει σχεδον πεντακαθαρο μεσα το κουτι,το πλενεις μια φορα το χρονο και εισαι οκ.

Κουτι με κενο αερος δεν υπαρχει και ουτε να σφραγιζει τελεια.Υπαρχουν τρυπες και κενα, ειδικα απο πισω.Εαν ανοιξω επιτραπεζιες συσκευες home video, -bd player- ενισχυτες θα εχουν και αυτα σκονη μεσα, που ειναι και χωρις ανεμιστηρες και καλα κλεισμενα.Το ειχα κανει μια φορα και μπορει με το ματι να μην φαινεται, οταν τα φυσηξα  ειχαν σκονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...