stathislp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Έχω ένα κουτί της coolermaster masterbox lite 5 και στην gpu φτανω και 80 βαθμους κελσίου.. χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της gpu και το έχω ρυθμίσει να λειτουργούν τα fans πιο γρήγορα μπας και μειωθεί η θερμοκρασία αλλα τίποτα.. αν αλλάξω τα φανς και βάλω κάποια με μεγαλύτερη ροή αέρα θα δω διαφορά? Τα ανεμηστιράκια βάζουν αέρα από μπροστά και αποβάλει, ένα ανεμηστιράκι, τον ζεστό αέρα από πίσω. Παρακαλώ προτείνετε λύσεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helicoid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μας λες ποιά είναι η gpu σου, πόσο καιρό την έχεις, τι παιχνίδια παίζεις και κατά πόσον γκαζώνει 100% και για πόσες ώρες. Πχ αν είναι κάρτα 4-5 χρόνων και έχει μαζέψει αρκούδες μέσα και παίζεις και 12 ώρες την μέρα τα τελευταία AAA games και τα fans παίζουν 100% συνεχόμενα για τόσα χρόνια, τότε ίσως να είναι επόμενο. Πάντως το κουτί με 3 intake fans μόνο κακό δεν το λες. Ίσα ίσα που έχει άπειρη άπλα χωρίς εμπόδια. Τα άλλα parts σου τι θερμοκρασίες έχουν; (cpu/σένσορες μητρικής, σκληροί δίσκοι/ssds). Τέλος με ποιό πρόγραμμα βλέπεις την θερμοκρασία της gpu; Δώσε και τιμές της σε idle και 100% load (άσε κάνα δεκάλεπτο και μέτρα μετά). Έχεις κοντά στο case καλοριφέρ ή οποιαδήποτε άλλη πηγή θερμότητας; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από helicoid 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathislp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 λοιπόν καταρχάς σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου! θα αρχίσω ανάποδα. Το κουτί δεν το έχω κοντά σε πηγή θερμότητας. Βλέπω τις θερμοκρασίες από πολλά προγράμματα όπως το speccy αλλά και από το πρόγραμμα της gpu. Τα άλλα parts έχουν καλές θερμοκρασίες , πχ ο επεξεργαστής εχει 30-35 βαθμούς. Αυτό που με προβληματίζει είναι η κάρτα γραφικών και είναι καινούρια για να φτάσω εκεί.. έχω μια gtx1070 ΤΙ της palit dual fan 8gb καινούρια και επειδή είμαι ψείρας είναι πεντακάθαρη.. παίζω online ga fps games αυτή την περίοδο παίζω call of duty blackops . μέχρι πριν λίγες μέρες είχα 1080ρ μόνιτορ και έπιανα τις μισές θερμοκρασίες μέχρι 45-50 βαθμούς .. τώρα πήγα σε 2Κ μόνιτορ και απο τότε βλεπω υψηλότερες θερμοκρασίες .. να διευκρινίσω και την αρχική μου ερώτηση , αν αλλάξω fans, ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ, και τα αντικαταστήσω με άλλα με μεγαλύτερη ροή αέρα θα δω μείωση στην θερμοκρασία ή θα δώσω τσάμπα λεφτά?? Πείτε ιδέες μπας και βρεθεί λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2k fps games και ελευθερα τα fps φανταζομαι χωρις v-sync on η να τα πας 60 πχ (δοκιμασε αν δεν εχεις 144hz μονιτορ στις nvidia δεν ξερω πως μπορεις να διαλεξεις λιγοτερα frame στα 60 κ πες θερμοκρασιες Και υλοποιηση palit με δυο ανεμιστηρες δοκιμασε fans καετας 100/100 Λογικο να ζεστενεται Αντιστοιχα με μια 580 φτανω 75 -78 με καλυτερο κουτι Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpopexi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stathislp είπε λοιπόν καταρχάς σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου! θα αρχίσω ανάποδα. Το κουτί δεν το έχω κοντά σε πηγή θερμότητας. Βλέπω τις θερμοκρασίες από πολλά προγράμματα όπως το speccy αλλά και από το πρόγραμμα της gpu. Τα άλλα parts έχουν καλές θερμοκρασίες , πχ ο επεξεργαστής εχει 30-35 βαθμούς. Αυτό που με προβληματίζει είναι η κάρτα γραφικών και είναι καινούρια για να φτάσω εκεί.. έχω μια gtx1070 ΤΙ της palit dual fan 8gb καινούρια και επειδή είμαι ψείρας είναι πεντακάθαρη.. παίζω online ga fps games αυτή την περίοδο παίζω call of duty blackops . μέχρι πριν λίγες μέρες είχα 1080ρ μόνιτορ και έπιανα τις μισές θερμοκρασίες μέχρι 45-50 βαθμούς .. τώρα πήγα σε 2Κ μόνιτορ και απο τότε βλεπω υψηλότερες θερμοκρασίες .. να διευκρινίσω και την αρχική μου ερώτηση , αν αλλάξω fans, ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ, και τα αντικαταστήσω με άλλα με μεγαλύτερη ροή αέρα θα δω μείωση στην θερμοκρασία ή θα δώσω τσάμπα λεφτά?? Πείτε ιδέες μπας και βρεθεί λύση Μπααα. Και καλύτερα fans να βάλεις δε θα χουν απο που να τραβήξουν αέρα και αυτά. Κάνε μια δοκιμή χωρίς το μπροστινό πάνελ. Αν είναι ικανοποιητικά τα temps της "δοκιμής" και δεν μπορείς να ζήσεις με τα 80αρια, τα λιγότερο πεταμένα λεφτά θα ήταν ένα άλλο ευάερο κουτάκι. EDIT : Ποια και πόσα fans έχει το κουτί; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από johnpopexi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathislp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Johnpopexi το κουτί έχει τα κλασικά 120αρια rgb που δίνει η cooler master που έχουν 43 ροη αέρα.. κανονικά έχει τρία μπροστά και ένα πίσω .. εγώ έχω βάλει τα δύο κάτω μπροστά καθώς στην θέση του επάνω μπροστά έχω τοποθετήσει υδροψυξη για τον cpu.. και έχω ένα ανεμιστηρακι πίσω που αποβάλει αέρα Hondakkias31 τι εννοείς υλοποίηση palit με δύο ανεμιστήρες;; Γιατί είμαι και καινούργιος στο άθλημα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας btw 1 ώρα πριν, johnpopexi είπε Μπααα. Και καλύτερα fans να βάλεις δε θα χουν απο που να τραβήξουν αέρα και αυτά. Κάνε μια δοκιμή χωρίς το μπροστινό πάνελ. Αν είναι ικανοποιητικά τα temps της "δοκιμής" και δεν μπορείς να ζήσεις με τα 80αρια, τα λιγότερο πεταμένα λεφτά θα ήταν ένα άλλο ευάερο κουτάκι. EDIT : Ποια και πόσα fans έχει το κουτί; Johnpopexi το κουτί έχει τα κλασικά 120αρια rgb που δίνει η cooler master που έχουν 43 ροη αέρα.. κανονικά έχει τρία μπροστά και ένα πίσω .. εγώ έχω βάλει τα δύο κάτω μπροστά καθώς στην θέση του επάνω μπροστά έχω τοποθετήσει υδροψυξη για τον cpu.. και έχω ένα ανεμιστηρακι πίσω που αποβάλει αέρα 2 ώρες πριν, hondakkias31 είπε 2k fps games και ελευθερα τα fps φανταζομαι χωρις v-sync on η να τα πας 60 πχ (δοκιμασε αν δεν εχεις 144hz μονιτορ στις nvidia δεν ξερω πως μπορεις να διαλεξεις λιγοτερα frame στα 60 κ πες θερμοκρασιες Και υλοποιηση palit με δυο ανεμιστηρες δοκιμασε fans καετας 100/100 Λογικο να ζεστενεται Αντιστοιχα με μια 580 φτανω 75 -78 με καλυτερο κουτι Hondakkias31 τι εννοείς υλοποίηση palit με δύο ανεμιστήρες;; Γιατί είμαι και καινούργιος στο άθλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stathislp είπε Johnpopexi το κουτί έχει τα κλασικά 120αρια rgb που δίνει η cooler master που έχουν 43 ροη αέρα.. κανονικά έχει τρία μπροστά και ένα πίσω .. εγώ έχω βάλει τα δύο κάτω μπροστά καθώς στην θέση του επάνω μπροστά έχω τοποθετήσει υδροψυξη για τον cpu.. και έχω ένα ανεμιστηρακι πίσω που αποβάλει αέρα Hondakkias31 τι εννοείς υλοποίηση palit με δύο ανεμιστήρες;; Γιατί είμαι και καινούργιος στο άθλημα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας btw Johnpopexi το κουτί έχει τα κλασικά 120αρια rgb που δίνει η cooler master που έχουν 43 ροη αέρα.. κανονικά έχει τρία μπροστά και ένα πίσω .. εγώ έχω βάλει τα δύο κάτω μπροστά καθώς στην θέση του επάνω μπροστά έχω τοποθετήσει υδροψυξη για τον cpu.. και έχω ένα ανεμιστηρακι πίσω που αποβάλει αέρα Hondakkias31 τι εννοείς υλοποίηση palit με δύο ανεμιστήρες;; Γιατί είμαι και καινούργιος στο άθλημα! palit-gainward δεν ειναι κ οι καλυτερες υλοποιησεις και γενικα στα 2κ-4κ ζεσταινονται οι καρτες 1080 -1070τι ειναι κ καρτες επιδοσεων οποτε με 3 ανεμιστηρες ή καλυτερες υλοποιησεις με καλυτερες ψυκτρες klp θα ειχες πιο καλες θερμοκρασιες επισης αν εχεις ελευθερα τα fraps και ανεβαινουν πολυ τρωει κ πιο πολυ ζορι κ τραβαει πιο πολυ ρευμα η καρτα τι μονιτορ εχεις 60 hearz 75 ή 144? ενεργοποιησε το v-sync αν ειναι 60-75 heartz to mοnitor κανε μια δοκιμη παλι και πες θερμοκρασιες λογικα θα ειναι πιο μικρες Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathislp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε palit-gainward δεν ειναι κ οι καλυτερες υλοποιησεις και γενικα στα 2κ-4κ ζεσταινονται οι καρτες 1080 -1070τι ειναι κ καρτες επιδοσεων οποτε με 3 ανεμιστηρες ή καλυτερες υλοποιησεις με καλυτερες ψυκτρες klp θα ειχες πιο καλες θερμοκρασιες επισης αν εχεις ελευθερα τα fraps και ανεβαινουν πολυ τρωει κ πιο πολυ ζορι κ τραβαει πιο πολυ ρευμα η καρτα τι μονιτορ εχεις 60 hearz 75 ή 144? ενεργοποιησε το v-sync αν ειναι 60-75 heartz to mοnitor κανε μια δοκιμη παλι και πες θερμοκρασιες λογικα θα ειναι πιο μικρες το μόνιτορ που έχω ειναι 165hz.. αλλά δεν θέλω να παίζω σε χαμηλά hz, θέλω να έχω ομαλότητα στο παιχνίδι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stathislp είπε το μόνιτορ που έχω ειναι 165hz.. αλλά δεν θέλω να παίζω σε χαμηλά hz, θέλω να έχω ομαλότητα στο παιχνίδι ! οποτε συμβιβαζεσε με αυτες τις θερμοκρασιες αδερφε ποια ακριβως υλοποιηση εχεις την φτηνη palit?ή καποια σε gaming rock?klp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathislp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε οποτε συμβιβαζεσε με αυτες τις θερμοκρασιες αδερφε ποια ακριβως υλοποιηση εχεις την φτηνη palit?ή καποια σε gaming rock?klp? την απλή έχω .. μακάρι να είχα παρει την gamerock.. δηλαδή κάποια άλλη λύση δεν υπάρχει?? μου λες οτι πρέπει να αλλάξω καρτα γραφικών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stathislp είπε την απλή έχω .. μακάρι να είχα παρει την gamerock.. δηλαδή κάποια άλλη λύση δεν υπάρχει?? μου λες οτι πρέπει να αλλάξω καρτα γραφικών? oxi δεν ειπα αυτο ουτως αλλως εχεις 3 χρονια εγγυηση τι ανχωνεσε αν παθει κατι επαθε μεχρι 80 βαθμους νομιζω εισε οκ σε τετοια αναλυση κ frames που παιζεις αλλιως δοκιμασε να τα χαμηλωσεις και καλυτερη υλοποιηση αν ειχες μπορει να εφτανε 70-75 δοκιμασε αν θες να βγαλεις το πλαινο κουτι κ δες θερμοκρασιες ανεβασε τα ανεμιστηρια 90 τα εκατο και δες κ αυτο τι αλλο να κανεις ? αααα και κατι αλλο δοκιμασε να χαμηλωσεις to shawow και το antiallising ειδικα το shadow που δοκιμασω με την ρχ 580 απο epic σε μεντιουμ ριχνει 10 βαθμους κατω τις θερμοκρασιες στο fornite που παιζει ο γιος Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathislp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, hondakkias31 είπε oxi δεν ειπα αυτο ουτως αλλως εχεις 3 χρονια εγγυηση τι ανχωνεσε αν παθει κατι επαθε μεχρι 80 βαθμους νομιζω εισε οκ σε τετοια αναλυση κ frames που παιζεις αλλιως δοκιμασε να τα χαμηλωσεις και καλυτερη υλοποιηση αν ειχες μπορει να εφτανε 70-75 λοιπόν δοκιμάζω να βάλω την ανάλυση της οθόνης 144ηζ και όχι 165, και στο παιχνίδι βάζω vsync on και βλέπουμε.. σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, stathislp είπε λοιπόν δοκιμάζω να βάλω την ανάλυση της οθόνης 144ηζ και όχι 165, και στο παιχνίδι βάζω vsync on και βλέπουμε.. σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου δοκιμασε να κατεβασεις απο τις ρυθμισεις το shadows σκιες πρωτα και σε δευτερη φαση το antialising δες το σχολιο μου πριν που εκανα edit ξανα και πες εντυπωσεις μαζι με το 144 που λες και λιγο πανω κ τα ανεμιστηρακια βαλε το msi afterburner Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathislp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, hondakkias31 είπε δοκιμασε να κατεβασεις απο τις ρυθμισεις το shadows σκιες πρωτα και σε δευτερη φαση το antialising δες το σχολιο μου πριν που εκανα edit ξανα και πες εντυπωσεις μαζι με το 144 που λες και λιγο πανω κ τα ανεμιστηρακια βαλε το msi afterburner λοιπον. εριξα antialising και shadows , έβαλα 144hz vsync on και είμαι 10 βαθμους κελσιου κάτω ! ευχαριστώ πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, stathislp είπε λοιπον. εριξα antialising και shadows , έβαλα 144hz vsync on και είμαι 10 βαθμους κελσιου κάτω ! ευχαριστώ πολυ! χαιρομαι ..καλη συνεχεια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα