Προς το περιεχόμενο

Monitor 144 hz για Sim Racing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας και χαρα σας θελω μια οθονη 144 hz για sim racing games το οποιο συμινει γριγορες εναλαγες της εικονας και λοιπα

δινω εως 350 ευρο

pc spec

Ryzen 5 1600

mobo asus B350 prime plus

GPU XFX 580 4GB

DDR 4 @2666

θελω να ξεφηγω απο τα 75 hz και να φτασω τα 144

η μηπως θα μου προτεινατε 240 hz ?

πολυ μιλουνε για διαφορα που δεν φενεται στο ματι

Δημοσ.

240hz δυσκολα να τα φτασεις με 580 σε racing games οσο και να ριξεις τα γραφικα. Οποτε καλυτερα σε 1080p 144 hz .  Tι μεγεθος σε ενδιαφερει? 24 , 27 η παραπανω?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spitfire_13 είπε

240hz δυσκολα να τα φτασεις με 580 σε racing games οσο και να ριξεις τα γραφικα. Οποτε καλυτερα σε 1080p 144 hz .  Tι μεγεθος σε ενδιαφερει? 24 , 27 η παραπανω?

δεν ειναι ετσι απλο...

απο μια ψακτικη που εκανα ολοι οι Sim racers το εχουνε γυρισει σε ultra wide screen monitor 144 hz λογω του μεγαλυτερου ευρους που προσφερει

δηλαδη οταν παιζεις sim racing θελεις οσο το δυνατον μεγαλυτερο F.O.V για να βλεπεις το apex ακομα και στις κλειστες στροφες

οποτε και μαλλον για ultra wide προσανατολιζομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αυτη τη στιγμη με 29αρα UW(75hz) ειμαι και η αληθεια ειναι οτι το παραπανω FOV βοηθαει , τα παραπανω hz σε racing δεν ξερω κατα ποσο βοηθουν .Αλλα με 350 UW και 144hz δεν βρισκεις

Επεξ/σία από Spitfire_13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρε τωρα αυτη που θες και οταν αλλαξεις καρτα γραφικων και επεξεργαστη τοτε πας σε ενα μεγαλο ultra wide για 144hz.Ιδανικο για racing ειναι 34-35" σε 3440χ1440 144hz

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...