Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να αναβαθμίσω το σύστημα μου. 

Motherboard: Asrock B150M-HDS

CPU: Intel Core i5 7400 (Box)
RAM: G.Skill Value 8GB DDR4 2400MHz (CAS15)

GPU: ASUS Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB Strix OC

HDD: Seagate Baraccuda (Πράσινος) 1tb 7200rpm

SSD: Samsung 860 EVO 250GB

Case: Zalman Z1 Neo

Θα ήθελα να μου προτείνετε αλλαγές στο συγκεκριμένο σύστημα που θα με βοηθήσουν στο να τρέχω πιο ομαλά τα νεότερα παιχνίδια. Σκέφτηκα να αλλάξω μητρική και να βάλω ακόμα ένα στικάκι ραμ. Budget 500€ (συν-πλην 50€).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που σκέφτηκες για μητρική ασ'το. Μια 8αρα μνήμη ακόμα και μια καλύτερη κάρτα γραφικών θα σε βοηθήσουν στα νεότερα games.

Η οθόνη σου είναι 1080p; Που αντιμετωπίζεις θέμα; Σε όλα τα games;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω την LG 24MP59G-P 1080p οθονούλα.. Έχω θέμα σε παιχνίδια όπως το Assassin's Creed Odyssey στα high το παίζω άλλα όταν πάω σε περιοχές με έντονο φωτισμό έχω αισθητό frame drop..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jkapas είπε

Έχω την LG 24MP59G-P 1080p οθονούλα.. Έχω θέμα σε παιχνίδια όπως το Assassin's Creed Odyssey στα high το παίζω άλλα όταν πάω σε περιοχές με έντονο φωτισμό έχω αισθητό frame drop..

To παιχνίδι αυτό είναι ίσως το πιο απαιτητικό αυτή τη στιγμή και με τον καιρό θα γίνει πιο optimized. 

Τροφοδοτικό επίσης ποιο έχεις; Οθόνη μια χαρά είσαι.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jkapas είπε

Με 230 έχεις νέα καρτουλα. Διαφορετικα ρίξε settings.

Δημοσ.

Έχω το Corsair CX550M. Απλώς θέλω σίγουρα να αλλαχθεί η μητρική διότι θέλω να βάλω στο μέλλον 4 dimακια ραμ και δεν μου το επιτρέπει και θέλω να πάρω μια καλύτερη μητρική..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jkapas είπε

Έχω το Corsair CX550M. Απλώς θέλω σίγουρα να αλλαχθεί η μητρική διότι θέλω να βάλω στο μέλλον 4 dimακια ραμ και δεν μου το επιτρέπει και θέλω να πάρω μια καλύτερη μητρική..

Δεν συμφερει. Πας σε νέα πλατφόρμα ασυζητητί, ξέχνα τη mobo. 

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις 2 8αρες πάντως και να πουλήσεις τις 2 4ες σου.

Μόλις τώρα, jkapas είπε

Μα 1151 είναι και αυτή...

Μα ιντελ είναι αυτή :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το chipset κοίτα όχι το socket.

Ε τότε που κόλλας; Άλλη μια 8αρα ίδια, έτσι θα έχεις dual channel και μαζί με νέα gpu θα είσαι κυριλέ 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jkapas είπε

Άμα αλλάξω chipset θα υπάρξει πρόβλημα;;

Πάμε πάλι. Θα αφήσεις τη μητρική ως έχει. Θα βάλεις μια 8αρα ακόμα και μαζί με νέα κάρτα γραφικών θα παίζεις απροβληματιστα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...