isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας και θέλω την πρακτική σας εμπειρία. Tablet lenovo a7600 έχει προβλημα με σπασμένη θυρα usb που θέλει αντικατάσταση και ψάχνω εργαστήριο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας για αυθημερόν επισκευή. Θέλω λοιπον την πρακτική σας εμπειρία απο αναλογες επισκευές θυρας usb, ανεξάρτητα μάρκας Προϋποθέσεις: Το tablet θα πάει απευθείας στο χώρο του εργαστηρίου Αυθημερόν και προγραμματισμένη επισκευή στο χώρο που θα παραδοθεί, οχι αποστολές σε αλλους χώρους, κλπ Το ατομο που θα το παραδώσει θα βρίσκεται μέσα στο εργαστηριο την ώρα της επισκευής ως ουδετερος παρατηρητής της διαδικασίας Λογικό κόστος επισκευής, δηλαδη 50αρια-70 αρια δεν ειναι λογικά κόστη Δεν μας νοιάζει αν ειναι μεγάλη αλυσίδα ή μικρο εργαστήριο ή Ινδός-Πακιστανος στη Σόλωνος, αρκεί να γινει καλή δουλεια. Το tablet ειναι εκτος εγγύησης, οποτε επισημη lenovo αποκλειεται λογω κοστους Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όσους συνεισφέρουν την εμπειρία τους.
filip123go Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Θα σου πρότεινα το eShop, το service είναι στο Μενίδι (εκεί που είναι και το κατάστημα) . Αν τους πεις ότι το θέλεις αυθημερόν και το τάμπλετ δεν έχει άλλη βλάβη (το τονίζω αυτό) μπορείς να το πάρεις το απόγευμα (αφού έχεις συνεννοηθεί πρώτα). Στο εργαστήριο δεν νομίζω να σε αφήσουν να μπεις όμως. 1
isay Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, filip123go είπε Θα σου πρότεινα το eShop, το service είναι στο Μενίδι (εκεί που είναι και το κατάστημα) . Αν τους πεις ότι το θέλεις αυθημερόν και το τάμπλετ δεν έχει άλλη βλάβη (το τονίζω αυτό) μπορείς να το πάρεις το απόγευμα (αφού έχεις συνεννοηθεί πρώτα). Στο εργαστήριο δεν νομίζω να σε αφήσουν να μπεις όμως. Δεν ειναι η μπαταρία, τον έστειλα αλλου και ειδανε οτι εχει ξεκολλήσει η θυρα usb αλλά εκει που τον εστειλα δεν αναλάμβανε τετοιες λεπτοδουλειες. Η παρουσια του ανρθώπου ειναι απαράβατο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από isay 1
coolerman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Isay "ενόχλησε"με πμ τον sil_unigue..ισως να μπορεί να σε βοηθήσει. 1
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, isay είπε Καλησπέρα σας και θέλω την πρακτική σας εμπειρία. Tablet lenovo a7600 έχει προβλημα με σπασμένη θυρα usb που θέλει αντικατάσταση και ψάχνω εργαστήριο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας για αυθημερόν επισκευή. Θέλω λοιπον την πρακτική σας εμπειρία απο αναλογες επισκευές θυρας usb, ανεξάρτητα μάρκας Προϋποθέσεις: Το tablet θα πάει απευθείας στο χώρο του εργαστηρίου Αυθημερόν και προγραμματισμένη επισκευή στο χώρο που θα παραδοθεί, οχι αποστολές σε αλλους χώρους, κλπ Το ατομο που θα το παραδώσει θα βρίσκεται μέσα στο εργαστηριο την ώρα της επισκευής ως ουδετερος παρατηρητής της διαδικασίας Λογικό κόστος επισκευής, δηλαδη 50αρια-70 αρια δεν ειναι λογικά κόστη Δεν μας νοιάζει αν ειναι μεγάλη αλυσίδα ή μικρο εργαστήριο ή Ινδός-Πακιστανος στη Σόλωνος, αρκεί να γινει καλή δουλεια. Το tablet ειναι εκτος εγγύησης, οποτε επισημη lenovo αποκλειεται λογω κοστους Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όσους συνεισφέρουν την εμπειρία τους. Με μια γρήγορη αναζήτηση δες εδώ που είναι Αθήνα https://www.itsys.gr/vysmata-micro-usb-micro-usb-jacks/bysma-micro-usb-laptop-lenovo-ideapad-a10-70-a7600-a7600h-a7600-f-micro-usb-jack-kod-1-micu052.html 1
isay Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, saruman123 είπε Με μια γρήγορη αναζήτηση δες εδώ που είναι Αθήνα https://www.itsys.gr/vysmata-micro-usb-micro-usb-jacks/bysma-micro-usb-laptop-lenovo-ideapad-a10-70-a7600-a7600h-a7600-f-micro-usb-jack-kod-1-micu052.html Το ανταλλακτικο ξερω ποιο ειναι και κυκλοφορεί και αρκετά φθηνοτερα, αλλά δεν εχω τα κατάλληλα εργαλεια για να κάνω εγώ την επέμβαση, οποτε αναγκάζομαι να στειλω τον κάτοχο αλλου. Αμα ειχα τα εργαλεια, θα του ελεγα να μου στειλει το tablet να το φτιάξω συν οτι με τα μεταφορικά θα μας πήγαινε μια η αλλη στο τελικο κοστος.
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, isay είπε Το ανταλλακτικο ξερω ποιο ειναι και κυκλοφορεί και αρκετά φθηνοτερα, αλλά δεν εχω τα κατάλληλα εργαλεια για να κάνω εγώ την επέμβαση, οποτε αναγκάζομαι να στειλω τον κάτοχο αλλου. Αμα ειχα τα εργαλεια, θα του ελεγα να μου στειλει το tablet να το φτιάξω συν οτι με τα μεταφορικά θα μας πήγαινε μια η αλλη στο τελικο κοστος. Εεε αυτή είναι η ουσία αν δεν έχεις τα εργαλεία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εξάλλου στο site λέει ότι αν δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία και επειδή χρειάζεται πολύ προσοχή στην συγκόλληση καλύτερα να τους το πας από εκεί. Τώρα αν το πάρεις από αλλού πιο φτηνά και τους το πας αυτό δεν το ξέρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα