Petros_V Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω στη κατοχή μου ένα αυτοκίνητο αγορασμένο το 2004 με δάνειο από τράπεζα και στην άδειά του αναγράφετε παρακράτηση κυριότητας. Το δάνειο δεν έχει πληρωθεί πλήρως και οι πληρωμές μου προς τη τράπεζα έχουν σταματήσει εδώ και 10 χρόνια. Η τράπεζα (τότε Marfin) δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου τα τελευταία 8 χρόνια. Πως μπορώ να μην έχω στο όνομα μου πια το αυτοκίνητο? Δεν θέλω να βγάλω χρήματα από τυχόν πώλησή του, απλώς να μην συνεχίσει να είναι στο όνομά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Νομιζω οτι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να καταθεσεις πινακιδες, διαγραφη δεν μπορεις (δεν ειμαι και σιγουρος) 1
nik0laus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Άργησες δυο εβδομάδες .... Πέρασε το πολυτεχνείο ....Θα το είχες παρκάρει στη Στουρνάρα και με ένα γκαζάκι θα είχες ξενοιάσει.... Παράτα το αύριο στο Ζεφύρι , πέτα τις πινακίδες στα σκουπίδια (σε διαφορετικούς κάδους και σε άλλη περιοχή ετσι ) , καψε την άδεια και στις 29/12 δήλωσε κλοπή , θα "διαγραφεί" από μόνο του μέχρι τότε .....
bromiaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Petros_V είπε έχω στη κατοχή μου ένα αυτοκίνητο αγορασμένο το 2004 με δάνειο από τράπεζα και στην άδειά του αναγράφετε παρακράτηση κυριότητας. Το δάνειο δεν έχει πληρωθεί πλήρως και οι πληρωμές μου προς τη τράπεζα έχουν σταματήσει εδώ και 10 χρόνια. Άλλος ένας καλοπληρωτής... 1
nik0laus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Αυτός μπορεί να είναι κακοπληρωτής εκ πεποιθήσεως ή εξ ανεχείας ή για οιονδηποτε άλλο λόγο ... Η τράπεζα γιατί δεν τον ενόχλησε καθόλου ; Αυτό δε σε βάζει σε σκέψεις ; 1
alexb_10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Εγώ θα ήθελα να μάθω, έτσι για την ιστορία, τι αυτοκίνητο ειναι και γιατί σταμάτησες να το πληρώνεις? Η τράπεζες παντως, σίγουρα δεν ξεχνουν.... 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Του εχουν πουλήσει το δάνειο Σε λιγο θα του χτυπήσουν την πορτα τα καλα παιδιά 1 1
Petros_V Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 2:29 ΜΜ, nik0laus είπε Αυτός μπορεί να είναι κακοπληρωτής εκ πεποιθήσεως ή εξ ανεχείας ή για οιονδηποτε άλλο λόγο ... Η τράπεζα γιατί δεν τον ενόχλησε καθόλου ; Αυτό δε σε βάζει σε σκέψεις ; Καλησπέρα, έχεις ανάλογη εμπειρία? Πρέπει να έχω το νου μου για κάτι? Στις 30/11/2018 στις 2:44 ΜΜ, alexb_10 είπε Εγώ θα ήθελα να μάθω, έτσι για την ιστορία, τι αυτοκίνητο ειναι και γιατί σταμάτησες να το πληρώνεις? Η τράπεζες παντως, σίγουρα δεν ξεχνουν.... Καλησπέρα, είναι ένα Daewoo Lacetti του 2004. Σταμάτησα να το πληρώνω ύστερα από συμβουλή του δικηγόρου μου, μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να το κατασχέσει άλλη τράπεζα που εκεί το χρέος είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο και μη διαχειρίσιμο. Στις 30/11/2018 στις 4:54 ΜΜ, NikosKallithea είπε Του εχουν πουλήσει το δάνειο Σε λιγο θα του χτυπήσουν την πορτα τα καλα παιδιά Καλησπέρα, ποια είναι τα καλά παιδιά? Έχεις ανάλογη εμπειρία ή γνώση?
Bigi444444 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίος ο φίλος πες του. Επειδή έχεις αλλού μεγαλύτερη οφειλή, παράτα την και τη μικρότερη να φουσκώνουνε μαζί. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Bigi444444
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα