Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν δούλεψε σε εμένα ο κωδικός, ούτε τις προηγούμενες φορές που υπήρχε παρόμοια προσφορά.

Μήπως φταίει που ο λογαριασμός μου ειναι φτιαγμένος από το Ebay Italia;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jonnis44gt είπε

Εγω εκανα 4 παραγγελιες απο 4 λογαριασμους και στον 5πτο με σταματησε μαλλοον με πηρε χαμπαρι😂

Δεν υπαρχει θεμα αλλους 100 μπορεις να κανεις και να σε περασει κανονικα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jonnis44gt είπε

ΔΕν με αφηνει ρε γαμωτο και ηθελα να παρω και το ραδιοφωνακι

Delete cookies μεσω ccleaner temporary mail για νεο λογαριασμο σε 2 δευτερολεπτα βαζεις το σωστο νουμερο και στο τελος διαγραφεις το νουμερο και περναει κανονικα. Μπορειτε να κανετε και 100 παραγγελιες με αυτο τον τροπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έκανα κι εγώ από άλλο browser sign up με άλλο μου gmail account και με ελάχιστα στοιχεία πήρε κανονικά το κουπόνι. Εβαλα το ίδιο κινητό που έχω και στον βασικό μου λογαριασμό (αυτόν στον οποίο το κουπόνι δεν δούλευε) και το ίδιο paypal account. Προχώρησε μια χαρά.

image.png.a338f5c24d4b4d6e2351a41dc1c4d88a.png

https://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S4-S5-S6-S7-S8-S9-Shockproof-Soft-TPU-Leather-Back-Case-Cover/292663592121?var=591463665078

https://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S6-S7-S8-Luxury-Rubber-Soft-Phone-Case-Matte-Slim-Back-Cover/182955913425?var=690272467755

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
2 minutes ago, Arkin said:

Δεν υπαρχει θεμα αλλους 100 μπορεις να κανεις και να σε περασει κανονικα.

Εγώ έκανα 6 χρησιμοποιώντας και το ίδιο email :P 

Μετά κάνω και ένα block το Ebay για να μην μου τα πρίζει! χαχαχα

Δημοσ.
6 minutes ago, CyberMarco said:

Δεν δούλεψε σε εμένα ο κωδικός, ούτε τις προηγούμενες φορές που υπήρχε παρόμοια προσφορά.

Μήπως φταίει που ο λογαριασμός μου ειναι φτιαγμένος από το Ebay Italia;

List of selected countries:

Afghanistan, Albania, Andorra, Angola, Armenia, Benin, Bosnia and Herzegovina, Botswana, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Cape Verde Islands, Central African Republic, Chad, Comoros, Congo, Democratic Republic of the, Cote d Ivoire (Ivory Coast), Croatia, Democratic Republic of the, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Djibouti, Equatorial Guinea, Eritrea, Estonia, Ethiopia, Finland, Gambia, Georgia, Ghana, Gibraltar, Greece, Greenland, Guernsey, Guinea, Guinea-Bissau, Hungary, Iceland, Jersey, Kenya, Kyrgyzstan, Latvia, Lesotho, Liberia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Madagascar, Malawi, Maldives, Mali, Malta, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Moldova, Monaco, Montenegro, Mozambique, Namibia, New Caledonia, Niger, Nigeria, Norway, Pakistan, Portugal, Réunion, Romania, Rwanda, San Marino, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Slovakia, Slovenia, Somalia, South Africa, Sudan, Svalbard, Swaziland, Sweden, Tajikistan, Tanzania, Togo, Turkmenistan, Uganda, Uzbekistan, Western Sahara, Zambia, Zimbabwe

Ma va fa' in culo!

Δημοσ.
2 minutes ago, Arkin said:

Delete cookies μεσω ccleaner temporary mail για νεο λογαριασμο σε 2 δευτερολεπτα βαζεις το σωστο νουμερο και στο τελος διαγραφεις το νουμερο και περναει κανονικα. Μπορειτε να κανετε και 100 παραγγελιες με αυτο τον τροπο.

Κάτι πιο εύκολο, ανοίγεις ανώνυμη περιήγηση και μετά κλείνεις το παράθυρο. Done. 

Plus ένα gmail email είναι αρκετό για άπειρες αγορές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Billator είπε

Εγώ έκανα 6 χρησιμοποιώντας και το ίδιο email :P 

Μετά κάνω και ένα block το Ebay για να μην μου τα πρίζει! χαχαχα

Με το ιδιο mail μεχρι δυο μετα delete cookies και σε 2 δευτερολεπτα νεο acc. Προφανως μονο αν χρειαζεστε κατι να παρετε αλλιως μην κανετε τσαμπα παραγγελιες. Τα προηγουμενα που ειχα παρει ηρθαν ολα παντως και αρκετα γρηγορα.

Δημοσ.

πρεπει να κλικαρω και το Paypal μαζι με το kodiko?

Δημοσ.

μάλιστα... μπράβο παίδες... εύγε.. και όταν πάλι θα το κόψουν και δεν θα προλάβουν οι άλλοι που θα το δουν σε καμιά ώρα, εσείς εκεί να κοκορεύεστε για τις 10 και 20 και 30 παραγγελίες ο καθένας.

• Like 17
  • Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Billator είπε

Κάτι πιο εύκολο, ανοίγεις ανώνυμη περιήγηση και μετά κλείνεις το παράθυρο. Done. 

Plus ένα gmail email είναι αρκετό για άπειρες αγορές.

Το temporary ειναι αρκετα γρηγορο. Σε 5 δευτερολεπτα εχεις κανει ccleaner τα cookies mail γινεται αμεσα και κανεις account τσακ μπαμ με ιδια στοιχεια και αλλο mail. Απλα στο τελος πρεπει να βγει το νουμερο εκει την πατανε αρκετοι και βλεπει το νουμερο και δεν περναει ο κωδικος.

1 λεπτό πριν, Simon_says είπε

πρεπει να κλικαρω και το Paypal μαζι με το kodiko?

Οχι ουτε καρτα ουτε paypal εφοσον μπει ο κωδικος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...