gbouros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Και μένα μου βγάζει This code can't be applied to your order. Ίσως επειδή είχα πάρει πριν κάποιυς μήνες πάλι ένα κουπόνι με μείον 5$
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, gbouros είπε Και μένα μου βγάζει This code can't be applied to your order. Ίσως επειδή είχα πάρει πριν κάποιυς μήνες πάλι ένα κουπόνι με μείον 5$ βάζεις στο καλάθι πράγματα που κοστίζουν πάνω απο 5$;
coffeex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, gbouros είπε Και μένα μου βγάζει This code can't be applied to your order. Ίσως επειδή είχα πάρει πριν κάποιυς μήνες πάλι ένα κουπόνι με μείον 5$ Δεν νομίζω γιατί είχα πάρει ξανά και εγώ.
gbouros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Ναι. Έβαλα στο καλάθι πράγματα 9,2$ (όλα από τη λίστα που έχουν) και δεν τον δέχεται τον κωδικό. Θα δοκιμάσω και από άλλο browser μπας και αλλάξει κάτι αν και δεν το νομίζω
vasilk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Το ποντίκι δυστυχώς είναι για πέταμα, πιο πολύ τα νεύρα σου σπάει παρά να κάνει τι δουλειά που πρέπει. Το είχα πάρει την προηγούμενη φορά και δούλευε μια χαρά για 1 μέρα που το δούλεψα. 3 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε Δηλαδη για να καταλαβω μπορω μονο με το κουπονι να κανω παραγγελια και το παιρνω δωρεαν? Ναι. Αν διαλέξεις πράγματα μέχρι 5$ δεν πληρώνεις τίποτα, να διαλέξεις πράγματα πάνω από 5$ πληρώνεις την διαφορά. 2 λεπτά πριν, @ngelos είπε Πρέπει να κάνεις παραγγελία πάνω από 5 δολάρια. Ο κωδικός σου σβήνει τα 5 δολάρια και πληρώνεις το υπόλοιπο... Όχι απαραίτητα πάνω από 5$. Και κάτω από 5$ μπορείς και σου μηδενίζει το ποσό.
iliasmach Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Και μόλις σήμερα ήρθε το δωράκι που είχα παραγγείλει την προηγούμενη φορά....νομίζω δεν θα πάρω κάτι τώρα. 1
Missionary Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μου ήρθε και εμένα σε email και με πρόλαβες στο ποστάρισμα. Εμένα μου περνάει κανονικά, και ας είχα πάρει παρόμοιο κωδικό παλιότερα.
kakofonixx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 τσιμπισα ενα σετακι bt ακουστικα που μου εμεινε αποθημενο απο την αλλη φορα 😋 υπ'οψιν ο κωδικος δουλεψε μια φορα μονο, την αλλη φορα ειχε δουλεψει για δυο παραγγελιες
akisgd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Ένα δωράκι ακουστικά, αντε να δούμε αν δουλεύουν... Είχα πάρει και την παλαιότερη και δούλεψε και τώρα... Ευχαριστούμε...
xoxlasae Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 μαλλον εμενα πρεπει να πληρωσουν για τον χρονο μου που σπαταλαω στις μπουρδες δεν θελει να περασει το κουπονι ειτε για ανω των 5 ευρω αγορες ειτε για κατω ή για ενα κομματι η για 2 ....πφφφ
Hapatingo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 8 minutes ago, coffeex said: Το είχα τσιμπήσει στην προηγούμενη προσφορά, είναι λίγο μεγάλο στο μέγεθος, πανάλαφρο και σαν ποιότητα χαμηλή αλλά την δουλειά του την κάνει τέλεια. Και εγώ το προηγούμενο είχα πάρει και ενώ πας να πατήσεις ενα κουμπί παράδειγμα στην οθόνη, ο κέρσορας δεν κινείται και θέλει περισσότερο κούνημα από οτι 1 δευτερόλεπτο πριν. Δηλαδή λαγκάρει το ποντίκι σε άσχετες στιγμές. Φταίνε τα φωτάκια, ο αισθητήρας δεν ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Πηρα και γω ενα bluetooth handsfree και ενα στυλο! Ευχαριστω!!!
HateMe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, @ngelos είπε Πρέπει να κάνεις παραγγελία πάνω από 5 δολάρια. Ο κωδικός σου σβήνει τα 5 δολάρια και πληρώνεις το υπόλοιπο... ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις πάνω από 5 δολλάρια παραγγελία. Μπορείς να κάνεις και 3 ευρώ αγορά και απλά θα πληρώσεις 0.
vaggos88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 εμενα παντως δε δουλευει, και εκανα 10 λεπτα να αποφασίσω για κατι που δεν θέλω καν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις