Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgepppo είπε

όπως αλλάζει η αεκ προπονητές αλλάζει και η lg επικεφαλής :D 

αμαν ρε moderators για δεν το ρωτήσατε τον music-lover αν του αρέσει πριν την ανεβάσετε μπορεί να μην θέλει να την διαβάσει μιας και μόνο αυτός μπαίνει εδω μέσα.

Τόσο μπορείς, τόσα καταλαβαίνεις.-

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως και να χει παντως εγω το G4 αν δεν σπασει απο πεσιμο ή χαλασει με οποιονδηποτε τροπο δεν το αλλαζω.Και εχω περασει και απο iphone SE και Samsung A5.

Πολυ ευχαριστως θα ξαναεπαιρνα LG γιατι καλυτερη καμερα δεν βρηκα πουθενα.

Α, εχω και ενα Sony xperia X compact.Με τις 2 πατωμενες εταιριες δηλ.Ευτυχως γιατι κατι Xiaomi εγιναν hype πλεον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Τόσο μπορείς, τόσα καταλαβαίνεις.-

Η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβαινω τα ανευ λογικης που λες νομιζοντας πως ολα περιστρεφονται γυρο απο τα δικα σου πιστευω και ασχολιες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, georgepppo είπε

Η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβαινω τα ανευ λογικης που λες νομιζοντας πως ολα περιστρεφονται γυρο απο τα δικα σου πιστευω και ασχολιες

Δεν θα κατσω να το κάνω vs, πάμε παρακάτω.

Δημοσ.

Τι να το κάνεις το καλό service όταν πρέπει να μείνεις χωρίς κινητό 2 εβδομάδες η 1 μήνα,περιμένοντας το ανταλλακτικό αν δεν υπάρχει γιατί θα πρέπει να το εισάγει η LG;Πρέπει να έχεις 2ο κινητό.Υπάρχουν πολλοί που ταλαιπωρήθηκαν.

Ευτυχώς έβγαλε το LG G6 με καλή κάμερα και οθόνη που είναι απροβλημάτιστο(Αν και έχει κάποια software θέματα).Για τα G7,V20,V30 δεν γνωρίζω.

Πάντως νομίζω πως λίγοι έχουν LG,δεν την εμπιστεύεται ο κόσμος,δεν έχει την φήμη της Samsung η οποία είναι πιο αξιόπιστη στις συσκευές της.Αν στους 10 είχαν Samsung οι 5,μειώθηκαν στους 3 γιατί υπάρχει η Xiaomi και η Huawei με φθηνότερες συσκευές σε ισάξια specs.Αντί να πάρει κάποιος σειρά J η A παίρνει Xiaomi η Huawei,διότι η καλή σειρά S που αξίζει κοστίζει ακριβά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...