Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ακόμα απορώ γιατί χρεώνουμε το λάθος στην τοποθέτηση και στην κόλλα που χρησιμοποίησε η Huawei στην lg;

Lg οθόνες δε φοράνε τα xz3 και όλες οι Bravia της sony;lg retina δε φοραγανε χρόνια τώρα τα iPhone και ήταν πανέμορφες;

Ο αγοραστής βάζει τα standards,θέλει ποιότητα;δίνει το εργοστάσιο ,θέλει μικρό κόστος αγοράς;και από αυτό δίνει.

Πολλά τηλέφωνα της ιδιας της lg η και τηλεοράσεις φοράνε χαμηλότερης ποιότητας οθόνες από αυτές που ζητάει άλλος oem και πληρώνει προφανώς παραπάνω για αυτές.

Γιατί μένουν στον χώρο htc Sony lg;

Πιστεύω ότι σε έναν μεγαλύτερο εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ Κίνας εάν η Google χρεώσει τις υπηρεσίες της για να έρχονται με τις κινεζικές συσκευές αρκετά σε σχέση με συμμαχικά brands οι Κινέζοι αυτόματα θα καταποντιστούν.

Εκτός από Κίνα ο κόσμος είναι google/windows/iOS/mac,το λογισμικό κρατά το hardware από τα α....ια και αν το θέλει τα στρίβει.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τα πολλά Updates σημαίνουν ακριβώς καλύτερο λειτουργικό, και φυσικά σε κάνουν καλή εταιρία γιατι δεν αφήνεις το κάθε κινητό σου που κοστίζει 400-500€ στο έλεος του θεού. G6, G7, V20, V30 V40 είναι πολύ καλα κινητά, τα οποία χάνουν αρχική αξία και πέφτουν σε ανθρωπινες τιμές ΠΑΡΑ πολύ γρήγορα, και ειδικά τα G7 και το V30 είναι ακόμα πολύ καλές επιλογές. Το Root δεν έχει να κάνει με τα Updates, εγώ θέλω υποστήριξη απο την εταιρία που πλήρωσα , οχι απο το Σωτήρη τον Developer απο τα Τρίκαλα.

Ποια είναι τα "ολα τα άλλα προβλήματα"¨που πρέπει να φτιάξει πριν τα Updates? Και μη μου πεις τα Bootloop, έχουμε 2019 σχεδόν.

Για τα περι ζάσταβα δεν απαντω καν, για το αν οι οθόνες της έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα των κινητών της επίσης. Η Samsung έχει τις καλύτερες OLED της αγοράς, άρα αυτόματα έχει τα καλύτερα κινητά της αγοράς. Τι όχι;

LG G6 Android 8.0 τον Iούλιο, οριακά πριν παρουσιαστεί το Android 9.0 , Android 9.0 πιθανότατα τον επόμενο Ιούλιο.

LG G7 Android 8.0.0 με Security Patch Σεπτεμβρίου , και έχουμε Δεκέμβρη, Android 9.0 ούτε σαν φήμη.

Το οτι δίνει Update που και που, δε λέει τίποτα. Ειδικά το G7 είναι Project Treble και A/b partition, αδικαιολόγητο.

Δεν μιλω για που και που updates... Λεω οτι στις ναυαρχιδες της δινει 2 μεγαλα updates.... Αν τα χρονοδιαγράμματα δεν σου ταιριαζουν,δες και τα των αλλων εταιρειων..

Δημοσ.

Καλα, εννοειται πως τα lg σαν κινητα μεχρι g5 ειδικα ηταν για τα μπαζα. Αν δεν ειχε τοσο καλο εργοδοτη για service(procordia στην ελλαδα) τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα. Εχω g4 το οποιο οκ, με τις πολλαπλες ανανεωσεις η εγγυηση μου εχει κρατησει περιπου 4 χρονακια και ΠΛΕΟΝ λειτουργει αψογα ( με την beta 7αρα),αλλα το εχω στειλει 4 φορες στο service εχοντας αλλαξει συνολικα, δυο οθονες, δυο πλακετες και μια καμερα. Σε g3 γνωστου επισης καμμενη πλακετα και οι κλασικες ρωγμες.Οποιον εχω γνωρισει με g4 εχει παθει bootloop.

Σαν ιδεα και σαν σχεδιο ομως, το v10 νομιζω ηταν απο τα πληρεστερα κινητα που εχουν βγει ποτε. Αν δεν ειχε και αυτο θεματα με bootloop και ghosting, νομιζω ακομα και σημερα θα ηταν κορυφη!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Δεν μιλω για που και που updates... Λεω οτι στις ναυαρχιδες της δινει 2 μεγαλα updates.... Αν τα χρονοδιαγράμματα δεν σου ταιριαζουν,δες και τα των αλλων εταιρειων..

Και αυτό γίνεται, αλλα δε θα αλλάξει τίποτα :P 

Ναυαρχίδες Sony, Huawei,Google, Nokia, Xiaomi Android 9.0
Ναυαρχίδες Samsung Beta Android 9.0. Γενάρη λέει η Samsung, μετα απο 2 ακυρώσεις, Μάρτη θα αναβαθμιστούν επίσημα
Ναυαρχίδες LG , HTC Android 8.0 και ο Θεός βοηθός
Ναυαρχίδα LG που κυκλοφόρησε Οκτώβριο, Android 8.0

Το δύο μεγάλα Updates δε λένε τίποτα, κατα την άποψη μου φυσικά, αν έρχονται με 8 και 9 μήνες καθυστέρηση. Επίσης το οτι "ετσι κάνει η Samsung" πάλι δε λέει τίποτα, γιατι ταυτόχρονα "εντελώς το αντίθετο κάνει η Sony". Δεν έχει σημασία τι κάνει η Samsung, αλλα το τι δεν κάνει η LG. Δε γίνεται η κορυφαία συσκευή της να είναι 3 μήνες πίσω στα Security patches. Έστω αυτά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ktf είπε

Όσοι είχαμε G4 ξέρουμε. Bootloop, αντικατάσταση, 2o Βοοtloop (πλέον εκτός εγγύησης), πέταμα. Τρομερές συσκευές, να τις χαίρεται. Και μιλάμε για την τότε ναυαρχίδα της

Μην λες ανακρίβειες όταν σου άλλαζαν πλακέτα σε περίπτωση bootloop σου έδιναν αλλα 2 χρονια εγγυήσεις για την πλακέτα.. Επειδή ειχα το κινητό και το επαθα το ξέρω καλα και απο μια παρτίδα και μετά διορθώθηκε το θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, music_lover είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό αποτελεί είδηση που μπορεί να ενδιαφέρει τον καταναλωτή. Να πω τους μετόχους ΟΚ αλλά κανέναν άλλον?

Οποίος δεν ενδιαφέρεται δεν το διαβάζει απλός . 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, music_lover είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό αποτελεί είδηση που μπορεί να ενδιαφέρει τον καταναλωτή. Να πω τους μετόχους ΟΚ αλλά κανέναν άλλον?

Δεν είναι ειδησεογραφία. Είναι marketing/branding και στην συγκεκριμένη περίπτωση rebranding. Το μεγαλύτερο ποσοστό των "ειδήσεων" δεν έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα, πλέον.

Δημοσ.

κατοχος g2 - g3 32 gb και τωρα g6 , ποτε μα ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα , και πολυ βαρια χρηση και στα 3 κινητα , ολα δουλευουν ακομα και σημερα , το g2  στην εποχη του αδιεπεραστο σε ολους τους τομεις , τα θεωρω αξιοπιστα κινητα και θα μεινω πιστος !!!!

Δημοσ.

εγώ ξενερώνω και για lg, αλλά και για sony που με έστρεψαν στους κινέζους, αλλά τι να κάνω; όταν μου κυκλοφορείτε τις ΠΙΠΕΣ θα πάω στην τσιαόμι

μακάρι να ξαναβγάλουν κάτι αυτοί οι 2 να ξαναγοράσω από αυτούς, αλλά μου φαίνεται έχουν χάσει τη μπάλα 

Μόλις τώρα, TIM1982 είπε

κατοχος g2 - g3 32 gb και τωρα g6 , ποτε μα ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα , και πολυ βαρια χρηση και στα 3 κινητα , ολα δουλευουν ακομα και σημερα , το g2  στην εποχη του αδιεπεραστο σε ολους τους τομεις , τα θεωρω αξιοπιστα κινητα και θα μεινω πιστος !!!!

κάτοχος g3-g4 τα κινητά πέθαναν , ΟΛΑ 

όλα μες στην οικογένεια, με εξαίρεση το g2 που πρόλαβε να πουληθεί και το optimus one που παραμένει κινητό για ώρα ανάγκης και είναι αθάνατο

καμιά εμπιστοσύνη πλέον στην εταιρεία

και επίσης πολύ δυσαρεστημένος από το ui της , νομίζω βέβαια κάτι έκαναν ή πήγαν να κάνουν και αυτοί με android one, ο μόνος τρόπος ίσως να ξαναδοκίμαζα, δεν ξαναμπλέκω με καμιάς εταιρείας  τις custom rom γιατί είναι για πέταμα (με εξαίρεση τη sony που είναι η μόνη που έχει σοβαρό λογισμικό που δεν σέρνεται, αλλά αυτοί κάνουν άλλες βλακείες ) 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, music_lover είπε

Δε νομίζω ότι εκπροσωπείς τον καταναλωτή. Μιλάς για τον εαυτό σου όπως όλοι μας. Εμένα με ενδιαφέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panathatube είπε

Δε νομίζω ότι εκπροσωπείς τον καταναλωτή. Μιλάς για τον εαυτό σου όπως όλοι μας. Εμένα με ενδιαφέρει. 

Μεγειά σου με χαρά σου, δεν με έπιασες όμως..στο τέλος εξελίχθηκε το θέμα σε άλλη μια ανούσια συζήτηση για τα bootloop προβλήματα των παλαιότερων μοντέλων της LG, όπως ΟΛΕΣ οι παλαιότερες συζητήσεις σχετικά με την LG στο τέλος καταλήγουν στο..bootloop. Τι σχέση έχει το bootloop με τον νέο ceo της LG mobile? Καμία. Το έχει λύσει το πρόβλημα η LG εδώ και κάτι χρόνια. Μας έμεινε η ρετσινιά του bootloop, πάλι και πάλι και πάλι. Bootloop και στους ceo λοιπόν η LG. Bootloop και οι συζητήσεις περί της LG mobile, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Μη σου βγει το όνομα.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μεγειά σου με χαρά σου, δεν με έπιασες όμως..στο τέλος εξελίχθηκε το θέμα σε άλλη μια ανούσια συζήτηση για τα bootloop προβλήματα των παλαιότερων μοντέλων της LG, όπως ΟΛΕΣ οι παλαιότερες συζητήσεις σχετικά με την LG στο τέλος καταλήγουν στο..bootloop. Τι σχέση έχει το bootloop με τον νέο ceo της LG mobile? Καμία. Το έχει λύσει το πρόβλημα η LG εδώ και κάτι χρόνια. Μας έμεινε η ρετσινιά του bootloop, πάλι και πάλι και πάλι. Bootloop και στους ceo λοιπόν η LG.

όταν έχεις φτιάξει δύο σερί προβληματικά μοντέλα, τα θέλει ο κώλος τι να κάνουμε; 

υπάρχουν όμως κι άλλα να της καταλογίσεις

η lg κάποτε δεν τα πήγαινε και τόσο άσχημα, το ότι ο κόσμος της γύρισε την πλάτη δεν είναι μόνο θέμα ανόδου των κινέζων, αλλά και λαθών της ίδιας

αν δε μιλήσουμε για αυτά για ποιο πράγμα θα μιλήσουμε; και τι θα κάνει ο νέος επικεφελής να αντρέψει την εικόνα αυτή; 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

G3 από το 1ο λεπτό στην αυθεντική lg smart circle θήκη και...

α) κλασικά σπασμένο (ρωγμή) στο σημείο του μικρόφωνου.

β) στα 2,5 έτη έκαψε μητρική.

Χαίρομαι για όσους τους έχουν κρατήσει , αλλά αν κρίνω από την πλειοψηφία των ελαττωματικών , όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

κρίμα πάντως και μιλάω χωρίς εμπάθεια γιατί πολύ το γούσταρα όσο το λειτουργούσα.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως η χειροτερη εταιρια κινητων. 

LG 4X στο 9μηνο το εστειλα και πολυ το αντεξα

Lg L9ii στον μηνα φουσκωσε η μπαταρια καηκε η μητρικη και προφανως δεν το εφτιαξαν ενω ηταν στην εγγυηση εκει στην procordia. 110 το ειχα παρει καινουργιο 150 ηθελαν για μητρικη. Τραγικοι.

LG G3 πανω σε φλασαρισμα rom εβγαλε προβλημα η μητρικη κατι που το ειχαν ολα τα G3/G4 με τα bootloops κτλ πηγε για πεταμα και αυτο. Και να μου χαριζουν LG δεν το περνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όπως αλλάζει η αεκ προπονητές αλλάζει και η lg επικεφαλής :D 

Στις 29/11/2018 στις 7:50 ΜΜ, music_lover είπε

αμαν ρε moderators για δεν το ρωτήσατε τον music-lover αν του αρέσει πριν την ανεβάσετε μπορεί να μην θέλει να την διαβάσει μιας και μόνο αυτός μπαίνει εδω μέσα.

Επεξ/σία από georgepppo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...