Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τόσοι αρνητικά προσκείμενοι με την LG. Υποθέτω μάλλον πως δεν έχετε αγοράσει κάποια ναυαρχίδα της τα τελευταία χρόνια.

Η LG είναι μια χαρά εταιρεία και με πολύ καλό after sales. Το G Flex 2 που είχα κάηκε λόγω δικού μου λάθους αφού το ξέχασα στον ήλιο για ώρες κατακαλοκαιρο και μου το αντικατέστησαν με ολοκαίνουριο G5. 

Οπότε όσοι θεωρείτε τις κινεζιες με 99€ κινηταρες επειδή έχουν καλά χαρακτηριστικά ριξτε και μια ματιά στους δείκτες SAR τους. Ξέρω ξέρω δεν είναι βλαβερή η ακτινοβολία αυτή προς τον άνθρωπο, αλλά αν μιλάς 1 ώρα στο κινητό καίγεται το κρανίο σου. Ενώ, οι οργανισμοί θέτουν περιορισμό στα επίπεδα ακτινοβολίας επειδή είναι βιτσιοζοι...

Επεξ/σία από sopas
  • Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sopas είπε

Δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τόσοι αρνητικά προσκείμενοι με την LG. Υποθέτω μάλλον πως δεν έχετε αγοράσει κάποια ναυαρχίδα της τα τελευταία χρόνια.

Η LG είναι μια χαρά εταιρεία και με πολύ καλό after sales. Το G Flex 2 που είχα κάηκε λόγω δικού μου λάθους αφού το ξέχασα στον ήλιο για ώρες κατακαλοκαιρο και μου το αντικατέστησαν με ολοκαίνουριο G5. 

Οπότε όσοι θεωρείτε τις κινεζιες με 99€ κινηταρες επειδή έχουν καλά χαρακτηριστικά ριξτε και μια ματιά στους δείκτες SAR τους. Ξέρω ξέρω δεν είναι βλαβερή η ακτινοβολία αυτή προς τον άνθρωπο, αλλά αν μιλάς 1 ώρα στο κινητό καίγεται το κρανίο σου. Ενώ, οι οργανισμοί θέτουν περιορισμό στα επίπεδα ακτινοβολίας επειδή είναι βιτσιοζοι...

Όσοι είχαμε G4 ξέρουμε. Bootloop, αντικατάσταση, 2o Βοοtloop (πλέον εκτός εγγύησης), πέταμα. Τρομερές συσκευές, να τις χαίρεται. Και μιλάμε για την τότε ναυαρχίδα της

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, sopas είπε

Οχι δεν εχουμε αγορασει τιποτα απο LG. Μονο το G3 (300 ευρω προσφορα Germanos) που ραγισε στο πανω και κατω πλαι (οπως ολα τα G3). Προς τιμη τους το αναγνωρισαν και εδωσαν πιστωτικο. Το G4 της γυναικας μου bootloop, παλι προς τιμη τους το αλλαξαν με νεο και μετα το πουλησε.

ΠΟΤΕ πια LG κινητα. ΑΝ και το G4 ηταν ισως το ωραιοτερο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου και με καμερα μακραν. Ηταν Διαμαντι. Και η πλατη του με το "δερμα" μακραν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ktf είπε

Όσοι είχαμε G4 ξέρουμε. Bootloop, αντικατάσταση, 2o Βοοtloop (πλέον εκτός εγγύησης), πέταμα. Τρομερές συσκευές, να τις χαίρεται. Και μιλάμε για την τότε ναυαρχίδα της

Γιατί εκτός εγγύησης? Εμένα έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση η νέα συσκευή.

1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Οχι δεν εχουμε αγορασει τιποτα απο LG. Μονο το G3 (300 ευρω προσφορα Germanos) που ραγισε στο πανω και κατω πλαι (οπως ολα τα G3). Προς τιμη τους το αναγνωρισαν και εδωσαν πιστωτικο. Το G4 της γυναικας μου bootloop, παλι προς τιμη τους το αλλαξαν με νεο και μετα το πουλησε.

ΠΟΤΕ πια LG κινητα. ΑΝ και το G4 ηταν ισως το ωραιοτερο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου και με καμερα μακραν. Ηταν Διαμαντι. Και η πλατη του με το "δερμα" μακραν.

Με λίγα λόγια, δεν σε κρέμασε πουθενά η LG.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά τα χρήματα σου δεν τα έχασες.

Προς Θεού, δεν είμαι ούτε αντιπρόσωπος ούτε κολλημένος, απλά μου την σπάνε όλοι οι εξυπνάκηδες που κατακρίνουν τα κινητά μιας τέτοιας εταιρείας και εξαίρουν όλες τις κινεζιές. Να δούμε τι θα έκαναν αυτές οι εταιρείες σε ανάλογα περιστατικά!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πλέον αργά Στέλλα-LG. Τα κινητά είναι ώριμη/υπερκορεσμένη αγορά. Παίζει και χάνει η LG εδώ και πολλά χρόνια. Εχει πολύ καλά κινητά (πλην εποχής bootloop) αλλά νομίζω έχει κακό μάρκετινγκ και έλλειψη ταυτότητας/διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό. Γιατί να πάρω LG και όχι Samsung ή Huawei στην ίδια ή και σε χαμηλότερη τιμή; Πόσο μάλλον Xiaomi και OnePlus.

εντιτ: Είχα το LG G2. Αξεπέραστο σε design και λειτουργικότητα για την εποχή του.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sopas είπε

Με λίγα λόγια, δεν σε κρέμασε πουθενά η LG.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά τα χρήματα σου δεν τα έχασες.

Προς Θεού, δεν είμαι ούτε αντιπρόσωπος ούτε κολλημένος, απλά μου την σπάνε όλοι οι εξυπνάκηδες που κατακρίνουν τα κινητά μιας τέτοιας εταιρείας και εξαίρουν όλες τις κινεζιές. Να δούμε τι θα έκαναν αυτές οι εταιρείες σε ανάλογα περιστατικά!!

Το εγραψα: Προς τιμη της και στις δυο περιπτωσεις, μια και ηταν και τα δυο επισημη εισαγωγη LG Hellas.

Αλλα τι να το κανεις ; Να δινεις λεφτα για ΚΑΛΟ κινητο και να εισαι με αγχος (ξερεις ποσοι επαθαν bootloop σε διακοπες ;)

Kαλυτερα κινητο με 140-180 ευρω καθε δυο χρονια και χωρις προβληματα.

Δημοσ.

Κατοχος LG G3 για 3 χρονια. Αγορασμενο απ το Kaiser Store, το Δεκεμβριο του '14. Ουδεποτε παρουσιασε bootloop ή θεμα με τη πλακετα. Μαλιστα, μετα απο 15 μερες, αναβαθμιστηκε απ το KitKat στο Lollipop και καπου αναμεσα Οκτωβριο με Νοεμβριο του '15, πηρε το Marshmallow. Η μονη σοβαρη βλαβη που μ αναγκασε να το αντικαστησω, ηταν τ οτι χαλασε ο αισθητηρας εγγυτητας, ετσι μου πε ο τεχνικος που το ελεγξε. Το κοστος ηταν πολυ μεγαλο για να το επισκευασω. Οποτε και τη θεση του πηρε με βαρια καρδια, το Samsung S7 Edge.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

Το εγραψα: Προς τιμη της και στις δυο περιπτωσεις, μια και ηταν και τα δυο επισημη εισαγωγη LG Hellas.

Αλλα τι να το κανεις ; Να δινεις λεφτα για ΚΑΛΟ κινητο και να εισαι με αγχος (ξερεις ποσοι επαθαν bootloop σε διακοπες ;)

Kαλυτερα κινητο με 140-180 ευρω καθε δυο χρονια και χωρις προβληματα.

Συμφωνούμε ως προς την ταλαιπωρία, αλλά και το να "πετάς" κάθε 2 χρόνια 150 ευρώ δεν είναι λύση.

Όπως και να χει, εγώ θα το αφήσω πάλι στον ήλιο το καλοκαίρι το G5 μπας και πάω σε G6...χαχαχαχαχα😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sopas είπε

Συμφωνούμε ως προς την ταλαιπωρία, αλλά και το να "πετάς" κάθε 2 χρόνια 150 ευρώ δεν είναι λύση.

Όπως και να χει, εγώ θα το αφήσω πάλι στον ήλιο το καλοκαίρι το G5 μπας και πάω σε G6...χαχαχαχαχα😂

Δεν εχω αποψη για το G5 για προβληματα, αλλα απο οτι διαβαζω (και καταλαβαινω) το θεμα με την αρθρωτη μπαταρια δεν πηγε και πολυ καλα. Μποσικα εχει το δικο σου ;

Παντως η LG εχει προβλημα τα τελευταια χρονια, οπως και να το ονομασουμε ....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

Δεν εχω αποψη για το G5 για προβληματα, αλλα απο οτι διαβαζω (και καταλαβαινω) το θεμα με την αρθρωτη μπαταρια δεν πηγε και πολυ καλα. Μποσικα εχει το δικο σου ;

Παντως η LG εχει προβλημα τα τελευταια χρονια, οπως και να το ονομασουμε ....

Καταλαβαίνω πώς το εννοείς οτι έχει προβλήματα, αφού σαν να έχει χαθεί απο την αγορά των κινητών.

Απλά διαφωνώ με την τόσο αβίαστη κριτική και απαξίωση μιας εταιρείας που εισήγαγε πολλές καινοτομίες στο χώρο και εξακολουθεί να εισάγει.

Και γω έχω αγοράσει το πρώτο ΜΟΤΟ G απο το 2013 και έχει περάσει μαζί μου φοιτητική ζωή, στρατιωτικές τούμπες απο διώροφο κρεβάτι κτλπ... και δε λέει να χαλάσει..

Είναι να σου κάτσει κιόλας καμιά φορά.

Δημοσ.

Τι να πω σεβομαι απολυτα τους κατοχους αλλων κινητών, μιας και εγω εχω περασει απο αυτα. Samsung Xiaomi Nokia κτλ. Ομως στα τοσα κινητα που περασαν απο τα χερια μου μονο 2 Κινητα θυμαμαι και ητανν υπερπληρες για εμενα. Το. G2 και V30 ηταν και ειναι τα αγαπημενα μου . ειδικά το v30 δεν μπορω να βρω εναν λογο που δεν πούλησε.

Oled . αδιαβροχο. HDR. Πολυ ελαφρυ πολυ λεπτο καλη αυτονομια το καλυτερο audio chipset στο κοσμο . gorila glass . military aproved. Δεν εχει notch . νομιζω κλικαρι τα πάντα.

Ενα περιεργο πραγμα εκει που όλοι επερναν LG εγω ειμουν σε άλλες. Τωρα που δεν παιρνει κανεις εγω ειμαι με LG C8 oled . AC. Ψυγειο touch . και κινητο . Κριμα παντος 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papp0us είπε

Καμία ανάγκη για κάτι τέτοιο, απο το G6 και μετά μια χαρά κινητά βγάζει. Αναβαθμίσεις δε δίνει ούτε με σύμβαση. Ας πλακωθεί στις αναβαθμίσεις να δει πως θα πουλήσει.

Εχω το g5... Ξεκινησα με marshmallow, περασα σε nougat και τωρα ειμαι σε oreo... Αν ξερεις περισσοτερα πεσ'τα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfaster είπε

Kαι update κάθε μέρα να δίνη πάλι πάτο θα πιάσει. Tα πολλά updates δεν σημαίνουν καλύτερο λειτουργικό, ουτε σε κανουν καλη εταιρία. Tο ιστορικό σου στα προηγούμενα μοντέλα σε κανει καλη εταιρια, έτσι ώστε να δεις άσπρη μέρα από τους καταναλωτές και στα νέα σου μοντέλα και το καλο support. Η lg μέχρι και την huawei πάτωσε. Με τις "oled" τις. Τα update κοιτάζεις εσύ? ας φτιάξει όλα τα αλλα πρώτα που το μονο προβλήματα δίνη στον κόσμο. Και ας δόση 1 update και καλο κάθε 1 χρόνο. Αμα είστε τόσο fan τον updates πάτε σε root, δεν κάθεστε με stock android. Tο μονο update που θα πάρει είναι κανα security και κάνα νέο ui στην καλύτερη περίπτωση το stock. Μην περιμένετε το zastava να γίνει ferrari απλά με κάποια updates ανα τακτα διαστήματα.

Τα πολλά Updates σημαίνουν ακριβώς καλύτερο λειτουργικό, και φυσικά σε κάνουν καλή εταιρία γιατι δεν αφήνεις το κάθε κινητό σου που κοστίζει 400-500€ στο έλεος του θεού. G6, G7, V20, V30 V40 είναι πολύ καλα κινητά, τα οποία χάνουν αρχική αξία και πέφτουν σε ανθρωπινες τιμές ΠΑΡΑ πολύ γρήγορα, και ειδικά τα G7 και το V30 είναι ακόμα πολύ καλές επιλογές. Το Root δεν έχει να κάνει με τα Updates, εγώ θέλω υποστήριξη απο την εταιρία που πλήρωσα , οχι απο το Σωτήρη τον Developer απο τα Τρίκαλα.

Ποια είναι τα "ολα τα άλλα προβλήματα"¨που πρέπει να φτιάξει πριν τα Updates? Και μη μου πεις τα Bootloop, έχουμε 2019 σχεδόν.

Για τα περι ζάσταβα δεν απαντω καν, για το αν οι οθόνες της έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα των κινητών της επίσης. Η Samsung έχει τις καλύτερες OLED της αγοράς, άρα αυτόματα έχει τα καλύτερα κινητά της αγοράς. Τι όχι;

4 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Εχω το g5... Ξεκινησα με marshmallow, περασα σε nougat και τωρα ειμαι σε oreo... Αν ξερεις περισσοτερα πεσ'τα...

LG G6 Android 8.0 τον Iούλιο, οριακά πριν παρουσιαστεί το Android 9.0 , Android 9.0 πιθανότατα τον επόμενο Ιούλιο.

LG G7 Android 8.0.0 με Security Patch Σεπτεμβρίου , και έχουμε Δεκέμβρη, Android 9.0 ούτε σαν φήμη.

Το οτι δίνει Update που και που, δε λέει τίποτα. Ειδικά το G7 είναι Project Treble και A/b partition, αδικαιολόγητο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...