Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω dpolal , αυτο καταλαβαινω κι εγω απο τα λιγα που ξερω, βλεπω cpu, gpu τιμες οτι να ναι, στα υψη, οποτε αυτο που σκεφτομουν κι εγω ειναι να περιμενω 1-2 χρονια στα ιδια και να δω μετα.....η απορια μου ειναι για την ram , μου ειπαν οτι αν θελω να τη αλλαξω, δε να μπορω να κρατησω την παλια (KINGSTON KHX1600C9D3P1K2/8G 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ CL9 HYPERX DUAL CHANNEL KIT) , τι αποψη παρχει για αυτο ? δηλαδη θα ηταν σουπερ αν μπορουσα στο παρον σετ ραμ να προσθεσω αλλα πχ 2χ4 gb και οχι να αγορασω απ την αρχη 2Χ8 ή 2Χ16 ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nik the greek 74 είπε

Ευχαριστω dpolal , αυτο καταλαβαινω κι εγω απο τα λιγα που ξερω, βλεπω cpu, gpu τιμες οτι να ναι, στα υψη, οποτε αυτο που σκεφτομουν κι εγω ειναι να περιμενω 1-2 χρονια στα ιδια και να δω μετα.....η απορια μου ειναι για την ram , μου ειπαν οτι αν θελω να τη αλλαξω, δε να μπορω να κρατησω την παλια (KINGSTON KHX1600C9D3P1K2/8G 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ CL9 HYPERX DUAL CHANNEL KIT) , τι αποψη παρχει για αυτο ? δηλαδη θα ηταν σουπερ αν μπορουσα στο παρον σετ ραμ να προσθεσω αλλα πχ 2χ4 gb και οχι να αγορασω απ την αρχη 2Χ8 ή 2Χ16 ...

Μπορείς να προσθέσεις άλλα 2χ2Gb ή ακόμα καλύτερα άλλα 2χ4GB RAM και να παίξεις με 12 ή (καλύτερα) 16Gb RAM συνολικά, δεν έχει θέμα το μπόρντ σου από ότι βλέπω. (σηκώνει μέχρι 32GB)

Ρίξε μία ματιά στις αγγελίες εδώ να δείς, χαμός γίνεται από HyperX μνήμες.
Π.Χ. (ενδεικτικά)

Αν και καλύτερα να βρείς 2x4GB.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nik the greek 74 είπε

Δλδ δεν παιζει ρολο ποσα hz ή κατι αλλο αρκει να ειναι hyperx?

Παίζει γράψε ποιες έχεις.

Δημοσ.

Θα ψάχνεις για 1600MHz και πάνω 2x4gb με ίδια volt σε νορμάλ τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nik the greek 74 είπε

Δλδ δεν παιζει ρολο ποσα hz ή κατι αλλο αρκει να ειναι hyperx?

Εκτός από την πρώτη αγγελία όλες οι υπόλοιπες που σου παρέθεσα είναι παρόμοιες μνήμες με τις δικές σου.
Κοιτάς να δουλεύουν σε παρόμοια MHz με τις δικές σου.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...