devr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα! Σήμερα λοιπόν ήρθε το τελικό κομμάτι του παζλ (το CPU) ύστερα από ένα μήνα μαζεύοντας parts για το upgrade. Αφού το έστησα το PC, πατάω το κουμπί να ανοίξει παίρνουν μπρος ανεμιστήρες κτλπ αλλά δεν ποστάρει . Έψαξα λίγο στο google, και βρήκα ότι δεν postarei γιατί το bios που έχω δεν υποστηρίζει τον 2600. Το θέμα είναι ότι τώρα πρέπει να βρω ένα συμβατό CPU για να μπορέσω να κάνω το bios update. Πήρα λοιπόν το Πλαίσιο και μου είπαν ότι μπορούν να το κάνουν με ένα 20άρικο αυτοί (τίμιο για εμένα no prob) . Καθώς συνεχίζω όμως το ψάξιμο στο google έχω μπερδευτεί με το πιο bios θα είναι καλύτερο για το CPU μου, καθώς όλα έχουν προβλήματα ( απο F20 - F23 που supportαρουν τον νέο Ryzen). Κάποιος που να μπορεί να με διαφωτίσει ; Τι πρέπει να κάνω σε αυτήν την φάση; Πιο BIOS είναι καλύτερο και πιο stable να βάλω? Το μόνο που θέλω να κάνω με το BIOS είναι να διαβάσει τις RAM στα 3000mhz και τίποτα παραπάνω. ΒΟΗΘΕΙΑ! PC Specs: CPU: Ryzen 5 2600 Motherboard: Gigabyte AX370 Gaming 5 Ram: Corsair Vengeance 2x4GB 3000Mhz GPU: RX570 Nitro+ 4GB PSU: Sharkoon SilentStorm Icewind 550 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από devr
splanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, devr είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Σήμερα λοιπόν ήρθε το τελικό κομμάτι του παζλ (το CPU) ύστερα από ένα μήνα μαζεύοντας parts για το upgrade. Αφού το έστησα το PC, πατάω το κουμπί να ανοίξει παίρνουν μπρος ανεμιστήρες κτλπ αλλά δεν ποστάρει . Έψαξα λίγο στο google, και βρήκα ότι δεν postarei γιατί το bios που έχω δεν υποστηρίζει τον 2600. Το θέμα είναι ότι τώρα πρέπει να βρω ένα συμβατό CPU για να μπορέσω να κάνω το bios update. Πήρα λοιπόν το Πλαίσιο και μου είπαν ότι μπορούν να το κάνουν με ένα 20άρικο αυτοί (τίμιο για εμένα no prob) . Καθώς συνεχίζω όμως το ψάξιμο στο google έχω μπερδευτεί με το πιο bios θα είναι καλύτερο για το CPU μου, καθώς όλα έχουν προβλήματα ( απο F20 - F23 που supportαρουν τον νέο Ryzen). Κάποιος που να μπορεί να με διαφωτίσει ; Τι πρέπει να κάνω σε αυτήν την φάση; Πιο BIOS είναι καλύτερο και πιο stable να βάλω? Το μόνο που θέλω να κάνω με το BIOS είναι να διαβάσει τις RAM στα 3000mhz και τίποτα παραπάνω. ΒΟΗΘΕΙΑ! PC Specs: CPU: Ryzen 5 2600 Motherboard: Gigabyte AX370 Gaming 5 Ram: Corsair Vengeance 2x4GB 3000Mhz GPU: RX570 Nitro+ 4GB PSU: Sharkoon SilentStorm Icewind 550 Το ενα 20αρικο δεν φαινεται να συμφέρει. Γιατί πήρες x370; μήπως να τη έβαζες αγγελία να έπαιρνες καμία άλλη; B450, x470; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από splanis 1
devr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, splanis είπε Το ενα 20αρικο δεν φαινεται να συμφέρει. Γιατί πήρες x370; μήπως να τη έβαζες αγγελία να έπαιρνες καμία άλλη; B450, x470; Δεν γνώριζα τι παίζει ακριβώς με τα chipset, ότι θέλει update για να διαβάσει τα νέα ryzen. Είναι ανάγκη να πάρω άλλη μητρική; Δεν θα είναι οκ με το bios update?
splanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, devr είπε Δεν γνώριζα τι παίζει ακριβώς με τα chipset, ότι θέλει update για να διαβάσει τα νέα ryzen. Είναι ανάγκη να πάρω άλλη μητρική; Δεν θα είναι οκ με το bios update? Οκ θα είναι φαντάζομαι αλλά 20 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Από ποιο μαγαζί την πήρες;
devr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε Οκ θα είναι φαντάζομαι αλλά 20 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Από ποιο μαγαζί την πήρες; Από www.mobilehellas.com .
splanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, devr είπε Από www.mobilehellas.com . Ρώτησες αν μπορούν να σου κάνουν Bios update?
3DJIN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 πρεπει να εχει αναφερθει στο forum 50000 φορές οτι τα β350,χ370 θέλουν bios update για σειρα 2χχχ.... απορω πως την πατατε ετσι... πλερω εικοσι να κανεις τη δουλειά σου 1
devr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, splanis είπε Ρώτησες αν μπορούν να σου κάνουν Bios update? Όχι δεν μπορούν. 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε πρεπει να εχει αναφερθει στο forum 50000 φορές οτι τα β350,χ370 θέλουν bios update για σειρα 2χχχ.... απορω πως την πατατε ετσι... πλερω εικοσι να κανεις τη δουλειά σου Άπλα δεν το έψαξα, νόμιζα πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα μιας και ήταν το ίδιο socket.
Sheogorath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, devr είπε Όχι δεν μπορούν. Άπλα δεν το έψαξα, νόμιζα πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα μιας και ήταν το ίδιο socket. Πάντως είναι πολύ α΄σχημη επιλογή μητρικής, αν μπορείς γύρισέ την. 1
splanis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 πραγματικα γιατι δεν ρωτατε πρωτα; τα σχολια στο σκρουτζ εστω δεν σου φανηκαν καπως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα