savvas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα,θα ηθελα μια πληροφορια αν καποιος ξερει ,εχω παρει ενα Nas με 2 θηκες θελω να βαλω εναν δισκο που εχω 4tb αλλα δεν θελω να χαθουν τα δεδομενα ,για δοκιμη εβαλα εναν αλλον δισκο και θελει να τον κανει format σε raid η jbod? ξερει καποιος καποια λυση να τον βαλω χωρις να χαθουν τα δεδεμενα?.ευχαριστω
donblunts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, savvas είπε Καλησπερα,θα ηθελα μια πληροφορια αν καποιος ξερει ,εχω παρει ενα Nas με 2 θηκες θελω να βαλω εναν δισκο που εχω 4tb αλλα δεν θελω να χαθουν τα δεδομενα ,για δοκιμη εβαλα εναν αλλον δισκο και θελει να τον κανει format σε raid η jbod? ξερει καποιος καποια λυση να τον βαλω χωρις να χαθουν τα δεδεμενα?.ευχαριστω Έχω την εντυπωση πως το JBOD δεν θα σου φορμάρει τους δίσκους καθως δεν κάνει replication, σε αντιθεση με το RAID. Δεν εχω εγκαταστασήσει σε JBOD ποτέ, γιαυτό σου λέω οτι νομίζω, μη σε πάρω στον λαιμό μου. Εγκυκλοπαιδικά: JBOD = Just a Bunch of Disks Αλλα ποιος ο λόγος να χρησιμοποιείς NAS, αν δεν θελεις και backup; IMHO, πάρε μια κοπια των αρχειων σου, βάλε 2 δίσκους 4ΤΒ και δούλεψε το σε RAID. Υ.Γ. Μοντέλο NAS? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από donblunts
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει τρόπος να βάλεις δίσκο σε ΝΑS και να διατηρήσει τα δεδομένα του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα