Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγαπημένο μου LG G3 μετά από εντατική λίγων ημερών (σταμάτησε να δουλεύει το WiFi) απεβίωσε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός βίντεο, μπλε σε όλη την οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και τέζα, δεν ανοίγει ούτε σε Download Mode ούτε φορτίζει οπότε χρειάζομαι αντικαταστάτη.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:
Μέχρι 200, βαριά 220
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):
MiXplorer, Termux SSH, Reddit is Fun, Firefox Android με addons, γενικά όχι παιχνίδια κτλ
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:
Οι 5.5 του G3 ήταν μια χαρά αλλά δεν έχω πρόβλημα να πάει και 6-6.5
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
Σίγουρα δακτυλικό αποτύπωμα και SD Card, πολύ επιθυμητό water resistant ή και water proof, επιθυμητή η μη εχθρική στάση των κατασκευαστών προς root όπως η Huawei από φέτος ή η Samsung
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;
Ήμουν 2 χρόνια με Lineage OS στο G3 χωρίς το Framework της LG για την κάμερα οπότε όχι και τόσο
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;
Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
n/a βάσει 6)
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;
Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;
Όχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;
Φυσικά όχι Apple βάσει τιμής αλλά και προτίμησης, όχι κάποια προτίμηση προς τη διανομή Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;
Ναι αν και παίρνει σκόντο εδώ με κάτω όριο τα 3000
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;
Ελλάδα μόνο
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);
Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;
Καινούργιο μόνο

Στο skroutz που τσέκαρα το Redmi Note 6 Pro μου τράβηξε το ενδιαφέρον χωρίς όμως να έχει κάποια προστασία για νερό

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.

Δεν υπάρχει στα λεφτά που θες αδιάβροχο και ανθεκτικό στο νερό.

Αν θες βάλε κάτι παραπάνω και πάρε το G6 και θα είσαι αρχοντόπουλο.

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=600&ref=bestprice.gr

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση απλά παρόλο που μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο θέμα με το G3 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, προτιμώ να αποφύγω την LG γιατί δεν έχει καλή ιστορία γενικότερα.

Για το water resistant κυρίως ρώτησα γιατί δεν ξέρω πόσο κοστολογείται και είναι διαθέσιμο σε οικονομικότερα κινητά πέρα από τα κινητά με τιμή καλού PC στα 700+

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα που θες.

Δες το Mi A2 που έχει pure android και καλή κάμερα ,αλλά στα αρνητικά του είναι ότι δεν παίρνει καρτα sd,δεν έχει ραδιόφωνο και δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά.

Μετά το αμέσως επόμενο είναι το redmi note 6 pro.

Και τα δύο που σου είπα δεν είναι αδιάβροχα ούτε έχουν προστασία στο νερό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το είδα αυτό, το ότι δεν έχει SD είναι απαγορευτικό μείον δυστυχώς, το ράδιο δεν με ενδιαφέρει καθώς δεν ακούω τακτικά τοπικά ραδιόφωνα αλλά μόνο μέσω internet και επίσης το jack δεν το χρησιμοποιώ ούτε στο G3, χρησιμοποιώ Bluetooth ακουστικά και έναν δέκτη Bluetooth σε jack αν θέλω να ακούσω σε κάποια συσκευή ήχου. Επίσης βλέπω ότι έχει μικρή μπαταρία γύρω στα 3000 για τις 6' του παρόλο που η ανάλυση του δεν είναι μεγάλη, λίγο μεγαλύτερη από 1920x1080

Μάλλον θα χτυπήσω το Redmi Note 6 Pro απόψε κιόλας για να έρθει από Δευτέρα (επαρχία γαρ) γιατί γύρισα στο 2000 με ένα backup Alcatel 1010x που είχα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως θα σε απογοητεύσει η κάμερα το note 6 pro με σχέση του G3.

Πάρε καλύτερα το Mi8 lite που έχει πολύ καλύτερη κάμερα και  είναι πιο όμορφο https://kinito365.gr/product/xiaomi-mi-8-lite-4g-64gb-dual-sim-blue-eu/?ref=bestprice.gr και με Fast battery charging που δεν έχει το 6 pro

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, 26ska είπε

Βάλε κάτι παραπάνω και πήγαινε στο g6. Το τηλέφωνο είναι απροβληματιστο, μη σε φοβίζει. 

Εγώ το είπα πιο πάνω αλλά θέλει να φύγει από LG.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το είδα ότι το είπες, απλά έγραψα για να του πω ότι η συσκευή είναι απροβληματιστη και δεν έχει να φοβάται κάτι. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, 26ska είπε

Το είδα ότι το είπες, απλά έγραψα για να του πω ότι η συσκευή είναι απροβληματιστη και δεν έχει να φοβάται κάτι. 

Ναι είναι κρίμα να "πέσει" σε κατώτερη συσκευή.

Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του και η μπροστινή κάμερα.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ναι είναι κρίμα να "πέσει" σε κατώτερη συσκευή.

Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του και η μπροστινή κάμερα.

Η μπαταρία ενώ ήτανε αρκετά καλή, έχει αρχίσει και πέφτει αισθητά. Όσο για την μπροστινή κάμερα με την gcam είναι μια χαρα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάφερα σήμερα με ένα κόλπο με πιστολάκι

https://www.youtube.com/watch?v=GnnfbhbryVo&lc=UgiepAGBLI9siHgCoAEC

να πάρω από το G3 ένα πρόσφατο Nandroid Backup + Titanium Backup από όλες τις εφαρμογές, θέλει αλλαγή μητρικής που κάνει γύρω στα $50 από Ebay αλλά εφόσον το έκανε θα το ξανακάνει. Θα αποφύγω LG σίγουρα και εκτός αυτού φεύγει λίγο παραπάνω στην τιμή στα 250. Πήρα τελικά το Redmi Note 6 Pro, το είδα το Mi 8 Lite αλλά δεν έχει SD Card που το αποκλείει όπως επίσης και μικρότερη μπαταρία στις 3300

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Πάντως θα σε απογοητεύσει η κάμερα το note 6 pro με σχέση του G3.

Πάρε καλύτερα το Mi8 lite που έχει πολύ καλύτερη κάμερα και  είναι πιο όμορφο BestPrice iconXiaomi Mi 8 Lite 4G 64GB Dual-SIM Blue EU (225,00€ στο Kinito365) και με Fast battery charging που δεν έχει το 6 pro

Δε νομίζω ότι το rn6pro έχει κατώτερη κάμερα από το g3. Το g3 είναι απογοητευτικό στις φωτογραφίες. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Δε νομίζω ότι το rn6pro έχει κατώτερη κάμερα από το g3. Το g3 είναι απογοητευτικό στις φωτογραφίες. 

Πόσο μάλλον με LineageOS χωρίς το framework της LG με AOSP Camera app ή Snap Camera app.

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Χωρίς OIS θα το σκεφτεί....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...