Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή και χρειάζομαι βοήθεια.

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες ο υπολογιστής ξαφνικά εκεί που δούλευε ήταν σα να σταματούσε και μου έβγαζε μπλε οθόνη.

Αναγκαζόμουν να πατήσω το reset.Μετά έφτιαχνε.Ως που την επόμενη μέρα σταμάτησε να αποκρίνεται εντελώς και όταν τον άνοιγα έβγαζε μπλε οθόνη πάλι

και στη motherboard  ήταν αναμένο το cpu led.

Να σημειώσω ότι μόλις πατάω το κουμπί για να ανοίξω τον υπολογιστή όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά τα ανεμιστηράκια δουλεύουν όλα εκτός από την κάρτα γραφικών.Τα ανεμιστηράκια της δεν δουλεύουν καθολου.

Έχω δοκιμάσει το παλιό τροφοδοτικό την παλιά κάρτα γραφικών και πάλι τίποτα έχω την εντύπωση πως δεν είναι αυτά το πρόβλημα.

Τα εξαρτήματα του υπολογιστή είναι τα εξής:

CPU: AMD FX 6100

MOTHERBOARD:ASUS M5A97 PRO

RAM:2X4GB KINGSTON HYPERX

GPU:GIGABYTE R9 280 3GB  O.C VERSION

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: COOLERMASTER  700W

Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

δοκιμασε με άλλη καρτα γραφικων από έναν φιλο σου. Δοκιμασε να βγαλεις την μια ραμ και μετα την άλλη η να αλλαξεις θεσεις...ΑΛλα αφου λες για την καρτα και τους ανεμιστήρες καπου εκει πρεπει να κοιτάξεις το προβλημα

Δημοσ.

Αν ηταν η καρτα γραφικων οταν δοκιμασα την παλια δεν επρεπε να αναψει λογικα ο υπολογιστης;αυτο με τη ram δεν το εχω δοκιμασει θα το δοκιμασω και θα ξαναγραψω μηνυμα.ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Αφού είναι αναμμένο το CPU Led της μητρικής, γιατί κοιτάς την κάρτα γραφικών, και δεν δοκιμάζεις κάποιον άλλο συμβατό επεξεργαστή;

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχω καποιον αλλο επεξεργαστή για να δοκιμασω.και τις μνημες ραμ τις δοκιμασα και μια μια και τιςβ αλλαξα θεσεις αλλα τιποτα δεν αλλαξε 

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο.αν τελικά είναι η μητρική ποια μητρική θα μου προτείνατε να ειναι παραπλήσια σε αποδοσεις με την ΑSUS M5A97 PRO;Γιατι για μεγάλη αναβάθμιση δεν υπαρχει μπατζετ.ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας.ξερετε με αυτόν τον υπολογιστή έπαιζα μεχρι και τα τελευταία παιχνίδια(δεν είμαι απαιτητικός gamer)τρέχανε μια χαρά σε μέτρια γραφικά.και γενικώς χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή και μου έχει κόψει τα χέρια τωρα.οπως και να χει ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, geoparades είπε

Καλημέρα.το τροφοδοτικό που δοκιμασα ήταν ένα THERMALTAKE. 550w. 

Και η καρτα γραφικών ήταν μια 

Asus gddr3  1gb

Ποιο ακριβώς τροφοδοτικό είναι? Thermaltake 550W είναι πολλά.Ποιο είναι και πόσα χρόνια το έχεις? τα τροφοδοτικά με την πάροδο του χρόνου χάνουν ισχύ και αν δεν είναι και καλό ακόμα χειρότερα. 

Κανόνας: Οι δοκιμές γίνονται πάντα με άλλα parts που είναι σίγουρα 100% αξιόπιστα. Μόνο και μόνο τότε βγαίνει και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Αν δεν έχεις κάποιο αξιόπιστο καλό τροφοδοτικό ή μητρική ή κάρτα γραφικών ή οτιδήποτε άλλο εσύ ή κάποιος γνωστό σου τότε κάνεις με αυτό/αυτά τις δοκιμές. Αν δεν έχεις το πας σε κατάστημα με service. Απλά πράγματα.

Δημοσ.

BlueBlood7 έχεις δίκιο γι αυτο που λες.το τροφοδοτικό το εχω από το 2013 που έφτιαξα τον υπολογιστή κομμάτι κομμάτι και το 2015 πήρα το άλλο τροφοδοτικό το coolermaster οποτς από τότε είναι αε αχρηστία.μάλλον θα πρέπει να το πάω σε κάποιο κατάστημα service να το δουν.Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...