risingsun Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Επιστρεφουν μετα απο 12 χρονια,θα γινει πανικος! https://www.athinorama.gr/music/article/to_release_athens_2019_fernei_tous_manowar!-2531968.html 3
paulosnik21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 επιτελους τους περιμενα πως και πως!! \m/
risingsun Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, paulosnik21 είπε επιτελους τους περιμενα πως και πως!! \m/ Θα ειναι απιστευτα!Ομως οπως βλεπω δεν εχει κανονικο εισιτηριο(για συλλεκτες)! Ολα ειναι πια Α4 λες και παιρνω χαρτι εφοριας! 1
Thulogur Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Αυτοί δεν ειχανε πει οτι δεν ξανάρχονται ποτε Αθήνα επειδή η τοτε διοργάνωση ηταν για πέταμα ;
Miracle Worker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ σκεφτόμουν να πάω έξω να τους δω, αλλά αφού έρχονται εδώ ακόμα καλύτερα. Βέβαια ακόμα σκέφτομαι το έξω, αν βρω τίποτα φθηνά αεροπορικά. Για αντικαταστάτη του Logan έχετε ακούσει τίποτα; Εμένα γενικά δε μου άρεσε το στυλ του οπότε δε με χάλασε και ιδιαίτερα.
risingsun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε Εγώ σκεφτόμουν να πάω έξω να τους δω, αλλά αφού έρχονται εδώ ακόμα καλύτερα. Βέβαια ακόμα σκέφτομαι το έξω, αν βρω τίποτα φθηνά αεροπορικά. Για αντικαταστάτη του Logan έχετε ακούσει τίποτα; Εμένα γενικά δε μου άρεσε το στυλ του οπότε δε με χάλασε και ιδιαίτερα. Πραγματικα και γω δεν ξερω ποιος θα ειναι ο κιθαριστας αλλα πιστευω καποιον απο τους παλιους θα παρουν... Εχω ανοιξει και ενα metal club να τα λεμε απο κει. Οποιος θελει,μαζευτειτε να τα ποσταρουμε εκει παιδια! 😉
Thulogur Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 χωρίς να θελω να φανώ αγενής ή snob, τα club δεν εχουν πολυ συζήτηση.
risingsun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Thulogur είπε χωρίς να θελω να φανώ αγενής ή snob, τα club δεν εχουν πολυ συζήτηση. Οχι βρε,δοκιμη κανω,αν βγει βγηκε! Ξερεις απο ποτε φτιαχτηκαν τα clubs?
panagos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Στις 4/12/2018 στις 7:20 ΜΜ, risingsun είπε Θα ειναι απιστευτα!Ομως οπως βλεπω δεν εχει κανονικο εισιτηριο(για συλλεκτες)! Ολα ειναι πια Α4 λες και παιρνω χαρτι εφοριας! Σε ίδια ερώτηση, η απάντηση που έδωσε το Release Athens είναι "στην είσοδό σας στην συναυλία θα σας δοθούν δωρεάν, έγχρωμα αναμνηστικά hard cop εισιτήρια." See you there!🤘 1
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2018 στις 11:07 ΠΜ, panagos είπε Σε ίδια ερώτηση, η απάντηση που έδωσε το Release Athens είναι "στην είσοδό σας στην συναυλία θα σας δοθούν δωρεάν, έγχρωμα αναμνηστικά hard cop εισιτήρια." See you there!🤘 Αυτα τελικα ηταν τα κατι σα διαφημιστικες καρτες που μοιραζαν κατι κοπελιτσες μολις εμπαινες; Εγω εμεινα ευχαριστα εκπληκτος απο τη συναυλια. Παρα πολυ καλος ηχος και αποδοση της μπαντας. Ενιωθες το σφυροκοπημα λες και ειχες τα ακουστικα στο τερμα. Και ο Ερικ Ανταμς πολυ καλος οταν ηθελε να τραγουδησει καθαρα.(πολλες φορες κατεφευγε στο γρεζι) Σα "show" δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, αλλα ηταν ωραια δομημενο και σου κραταγε και το ενδιαφερον με τα animated βιντεακια για καθε τραγουδι. Τιμη μας που επαιξαν και το Glory of Achilles μονο για εμας, αν και πλεον το κοινο δε φαινεται να δειχνει ιδιαιτερο ενδιαφερον για την αρχαια Ελλαδα οπως παλια, οπως αδιαφορη ηταν και η αντιδραση στο teaser του Dickinson για το Alexander the Great περσι. Προσωπικα το κομματι το ειχα ακουσει μονο 5-6 φορες οταν ειχα αγορασει το αλμπουμ πριν μια δεκαετια και βαλε, οποτε δε μου ελεγε και πολλα. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Miracle Worker 2
panagos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Εγώ το καταευχαριστήθηκα. Φανταστικός ήχος και σκηνικά. Ο δε Ερικ πολύ καλύτερος από ότι περίμενα. Σε βιντεάκια που είχα δει στο YouTube είχε κάποιο θέμα με τις ψιλές αλλά χτες δεν κώλωσε πουθενά. Βέβαια υπήρχε μια μικρή βοήθεια στην ανάγκη, όπως μου είπε ο υπεύθυνος ήχου στο τουρ πριν τη συναυλία, αλλά γενικά δε μάσησε. Ο Joey, κλασσικός Joey θαλεγα. Εξαιρετική διοργάνωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα