Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 29/11/2018 στις 4:26 ΜΜ, palawiaris είπε

Αυτά είναι αυτοκίνητα.

Αμερικάνικες προδιαγραφές, ογκώδες με τρελλές επιδόσεις για πραγματικούς οδηγούς.

Περιμένουμε τις ευρωπαϊκές απαντήσεις με κουβάδες των 150 αλόγων

Αν το χρησιμοποιείς πραγματικά σαν αγροτικό μέχρι 200 άλογα μια χαρά είναι, αρκετά.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, palawiaris είπε

Βλέπω από καμιά φορά αμερικάνικες εκπομπές ή συζητήσεις με φίλους το τι κάνουν στην αμερική με τα αυτοκίνητά τους ή τις μηχανές.
Στην Ευρώπη ούτε να το σκεφτείς δεν σε αφήνουν.

ελα καμια βολτα Γερμανια να δεις τι συζητησεις κανουν οι Γερμανοι για τα αυτοκινητα και τι αυτοκινητα κυκλοφορουν... επισης δες καμια εκπομπη για Αμερικανους που ερχοντε γερμανια για να οδηγησουν αουτομπαν... 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gate1908 είπε

ελα καμια βολτα Γερμανια να δεις τι συζητησεις κανουν οι Γερμανοι για τα αυτοκινητα και τι αυτοκινητα κυκλοφορουν... επισης δες καμια εκπομπη για Αμερικανους που ερχοντε γερμανια για να οδηγησουν αουτομπαν... 

Αν δεν κάνω λάθος στη Γερμανία ζει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gate1908 είπε

Ξέρω ξέρω, όταν βγαίνω στους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους και πηγαίνω με 90 την καταβρίσκω.
Όπως και το ότι στην γερμανία έχουν αμαξάρες των 10 χρονών σε ποσοστό πάνω από το 28% , πάνω από 22 % με αμαξάρες 10-14 χρονών, και 12,5% με αμαξάρες 15-19 χρονών.
Και κάθε χρόνο χειρότερα,εφημερίδες λένε ότι η Γερμανία ποτέ δεν είχε τόσα σαπάκια όσο τώρα.
Για πες μου τώρα και εσύ,αυτά που λες που τα είδες;

Επεξ/σία από palawiaris
Δημοσ.

-Μικρή οθόνη για τα κοπέλια οπίσω, ανέ τη χαλάνε να μην κοστίζει ένα σωρό λεφτά

-Μουράτη θήκη για τα όπλα, μέχρι και Barrett M82 χωράει εκεί μέσα και δεν το βρίσκουν μήτε τα ΕΚΑΜ , που εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ φυσικά αλλά το αναφέρω.

- Οθόνη αντί για μισό μέτρο κοντέρ για να μπορεί να δει το κοπέλι χωρίς μαξιλάρι όταν έρθει η ώρα να οδηγήσει .... Αυτός ο ρατσισμός στα 10χρονα ποτέ δεν τον κατάλαβα.

Άντε να πιάσει μια ολιά τιμή το λάδι....

Δημοσ.

0-100 σε λιγο κατω απο 5 δευτερα?

πιο πιθανο να τα σπρωξουν σε αστυνομιες, πυροσβεστικες, στρατονομιες, ομαδες διασωσης κλπ υπηρεσιες παρα σε αγροτες.

τι? σας χαλασα το παραμυθι? συμβολαια με το κρατος ειναι αυτα. 

:D :P

Δημοσ.
20 ώρες πριν, palawiaris είπε

Ξέρω ξέρω, όταν βγαίνω στους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους και πηγαίνω με 90 την καταβρίσκω.
Όπως και το ότι στην γερμανία έχουν αμαξάρες των 10 χρονών σε ποσοστό πάνω από το 28% , πάνω από 22 % με αμαξάρες 10-14 χρονών, και 12,5% με αμαξάρες 15-19 χρονών.
Και κάθε χρόνο χειρότερα,εφημερίδες λένε ότι η Γερμανία ποτέ δεν είχε τόσα σαπάκια όσο τώρα.
Για πες μου τώρα και εσύ,αυτά που λες που τα είδες;

Nτορτμουντ Ντισελντορφ Ανοβερο σε καθημερινη βαση βλεπω Τesla και τα porsche ok σαν Hyundai accent. Οτι υπαρχουν και παλια αυτοκινητα ναι υπαρχουν αλλα το να βλεπεις καθημερινα ενα Tesla και συνεχως mercedes amg και s class και m5 m6 bmw δεν το λες και καταντια. επισης τα αμερικανικα τα z06 camaro και mustang εχουν γινει σουπα εδω. Ενα χρονο πριν που εμενα σε χωριο κοντα στο Dorsten εκει περα εκτος του οτι υπηρχαν πολλα mustang εβλεπα και πολλους με μηχανες ducati. Γενικα δεν ειναι ελλαδα μην τρελαθουμε. Το οτι στην autobahn πας με 90 που ζεις αν επιτρεπεται? οτι η autobahn εχει αρχισει να καταστραφεται το δεχομαι αλλα εχουν εδω και 3 χρονια που επισκευαζουν ολο το οδικο δικτυο κομματι κομματι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, gate1908 είπε

Nτορτμουντ Ντισελντορφ Ανοβερο σε καθημερινη βαση βλεπω Τesla και τα porsche ok σαν Hyundai accent. Οτι υπαρχουν και παλια αυτοκινητα ναι υπαρχουν αλλα το να βλεπεις καθημερινα ενα Tesla και συνεχως mercedes amg και s class και m5 m6 bmw δεν το λες και καταντια. επισης τα αμερικανικα τα z06 camaro και mustang εχουν γινει σουπα εδω. Ενα χρονο πριν που εμενα σε χωριο κοντα στο Dorsten εκει περα εκτος του οτι υπηρχαν πολλα mustang εβλεπα και πολλους με μηχανες ducati. Γενικα δεν ειναι ελλαδα μην τρελαθουμε. Το οτι στην autobahn πας με 90 που ζεις αν επιτρεπεται? οτι η autobahn εχει αρχισει να καταστραφεται το δεχομαι αλλα εχουν εδω και 3 χρονια που επισκευαζουν ολο το οδικο δικτυο κομματι κομματι.

Είμαι κάπου 60 χλμ από το Ντίσελντορφ.Που κάποτε στα παλιότερα χρόνια με 3 λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο A3 και πατούσες το γκάζι αρκετά ελεύθερα,και τώρα με 4 λωρίδες Κωλονίας-Ντισελντορφ το μεγαλύτερο κομμάτι δρόμου είναι 80-100 χιλ. όριο και με αρκετές κάμερες στον δρόμο.Για αυτό πάω με 90 μέσο
όρο.Άσε που μέχρι και τα ποταμόπλοια στον Ρήνο τα αναγκάσανε να πηγαίνουν πιο σιγά.Τα αμάξια θα αφήσουν να πηγαίνουν γρήγορα;
Για αυτό  δεν με συγκινούν οι γερμανικοί αυτοκινητόδρομοι.Και για τα καλά αμάξια που λες,ναι έχει μία περιοχή στο Ντίσελντορφ που είναι όλοι οι λεφτάδες μαζεμένοι και γεμάτο πόρσε.Δεν είναι παντού έτσι.Όσο για τα R8,M5,M6 και amg ξέρεις ποιοι τα παίρνουν ως συνήθως.

Επεξ/σία από palawiaris
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 7:01 ΜΜ, palawiaris είπε

Είμαι κάπου 60 χλμ από το Ντίσελντορφ.Που κάποτε στα παλιότερα χρόνια με 3 λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο A3 και πατούσες το γκάζι αρκετά ελεύθερα,και τώρα με 4 λωρίδες Κωλονίας-Ντισελντορφ το μεγαλύτερο κομμάτι δρόμου είναι 80-100 χιλ. όριο και με αρκετές κάμερες στον δρόμο.Για αυτό πάω με 90 μέσο
όρο.Άσε που μέχρι και τα ποταμόπλοια στον Ρήνο τα αναγκάσανε να πηγαίνουν πιο σιγά.Τα αμάξια θα αφήσουν να πηγαίνουν γρήγορα;
Για αυτό  δεν με συγκινούν οι γερμανικοί αυτοκινητόδρομοι.Και για τα καλά αμάξια που λες,ναι έχει μία περιοχή στο Ντίσελντορφ που είναι όλοι οι λεφτάδες μαζεμένοι και γεμάτο πόρσε.Δεν είναι παντού έτσι.Όσο για τα R8,M5,M6 και amg ξέρεις ποιοι τα παίρνουν ως συνήθως.

Ελληνες και Ρουμανοι :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...