Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@meletis_m για ανάκληση από όσο γνωριζω ενημερώνουν με επιστολή ή email πια.Μηπως είχες αλλάξει διεύθυνση και δεν έφτασε στα χέρια σου η επιστολή?Οπως και να έχει όμως επρεπε να βρουν τρόπο να σε ενημερώσουν.

Εγω μιλώ για μικροπροβλήματα στο αυτοκίνητο που αν δεν έχουν καλή διάθεση απέναντι σου μπορούν να σκαρφιστούν χίλιους δυο λόγους για να μην σε καλύψουν.Προσφατο παράδειγμα σε δικό μου νισαν που ο καθρέφτης είχε ελάχιστα μπόσικα και είχε ένα μικρό παίξιμο.Μου τον αντικατέστησαν με καινούριο χωρίς πολλά πολλά,αν δεν έκανα τα σέρβις εκεί είμαι σίγουρος ότι θα άκουγα απαντήσεις του στιλ «είναι φυσιολογικό αυτό» «κάποιος σε χτύπησε στο δρόμο» και διαφορά αλλά τέτοια ωραία.Παλιοτερα σε ένα χοντα που είχα μέχρι ελαστικα και αμορτισέρ μου έχουν αλλάξει και τα έχουν περάσει στην εγγύηση.

Επεξ/σία από moure
Δημοσ.
4 ώρες πριν, isay είπε

Εμ jeep renegade αγορασες, ήθελες τιμές ανταλλακτικών κορεάτικου; 

Το αν ειναι πολλα, εξαρτάται ΤΙ θα σου κάνουν στο σερβις γιατί το σκέτο ετήσιο δε λεει τιποτα, αλλα για renegade μαλλον ειναι καλα.. Απο εκει και πέρα αν εισαι εκτός εργοστασιακής εγγύησης, ανετα μπορεις να κανεις service και σε αλλα συνεργεία, οποτε ρωτάς γνώμες και πράτεις. 

Θυμήθηκα την ατάκα του φουστάνου στους μεν δεν poy ειχε Porsche

-Μόνο το "μπαμπα μην τρέχεις" εχει 30.000 (δραχμές) 

*Στο Κωνσταντίνου και Ελένης :D

Ts πάντα οι αντιπροσωπείες είναι πιο τσιμπημένες, εκτός αν τρέχει κάποια προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Οι αντιπροσωπείες υπερκοστολογούν τα ανταλλακτικά και χρεώνουν πανάκριβα την εργατοώρα.

Αν και υπερβολικό το ποσό, μου φαίνεται φυσιολογικό για αντιπροσωπεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...