Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα την προηγουμενη εβδομαδα πηρα (για κακη μου τυχη) ενα huawei p20 pro και μου βγαζει το γνωστο προβλημα μαυριζει αστραπιαια στο messenger στο whats up οταν επιλεγεις το πληκτρολογιο και πας να γραψεις μου εχουν δωσει νεα συσκευη χρησιμοποιωντας το DOA κανει παλι τα ιδια..Μπορω να ζητησω τα λεφτα μ πισω?Ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατί δε συνεχίζει το ιδιο νημα που ειχες ξεκινησει ώστε να υπάρχει λογική σειρά συν οτι αλλοι με ιδιο προβλημα να δουν λύσεις. Η διασπορα δε βοηθά. 

ontopic : Δεν ξέρω αν μπορεις να πάρεις τα χρηματα σου πισω, γιατί δεν μας ειπες πως παρέλαβες και ποσο διαστημα περασε απο την πρωτη παραλαβή. Μίλα με το καταστημα. Τέλος θεωρώ απιθανο να δικαιωθείς απο αρμοδια όργανα αν η αιτιολογία ειναι το στιγμιαιο μαυρισμα οταν ανοιγεις το whatsup. 

Δημοσ.

όπα κάτσε λίγο για να βγάλουμε μια άκρη. Η οθόνη μαυρίζει μόνο στις συγκεκριμένες εφαρμογές ή γενικά; Για αρχή ψάξε στο forum μήπως ευθύνεται το software ή κάποια έκδοση λογισμικού, δεν ξέρω απλά λέω, διότι προφανώς δεν έκανες κάποια ενημέρωση όπως και στο προηγούμενο τηλέφωνο οπότε ίσως να ευθύνεται αυτό, άλλα θα μου πεις σε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα...;😕 Μου φαίνεται κάπως παράξενο.

Δημοσ.

Αυτά είναι τα "ωραία".....

Όπως είχα πει είναι να σου τύχη.

Και βλέπω και σε σένα δεν πάει πίσω όπως και με το άλλο παιδί με το Samsung.

1 λεπτό πριν, d4mage είπε

όπα κάτσε λίγο για να βγάλουμε μια άκρη. Η οθόνη μαυρίζει μόνο στις συγκεκριμένες εφαρμογές ή γενικά; Για αρχή ψάξε στο forum μήπως ευθύνεται το software ή κάποια έκδοση λογισμικού, δεν ξέρω απλά λέω, διότι προφανώς δεν έκανες κάποια ενημέρωση όπως και στο προηγούμενο τηλέφωνο οπότε ίσως να ευθύνεται αυτό, άλλα θα μου πεις σε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα...;😕 Μου φαίνεται κάπως παράξενο.

Την καλή σου την κουβέντα είχαμε.....😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, isay είπε

Τέλος θεωρώ απιθανο να δικαιωθείς απο αρμοδια όργανα αν η αιτιολογία ειναι το στιγμιαιο μαυρισμα οταν ανοιγεις το whatsup. 

Συμφωνώ! Εδώ σε ακραίες περιπτώσεις και αρνούνται επιστροφές. Αλήθεια @kp1 τι αναφορά έδωσες για το πρόβλημα σου στο support;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4mage είπε

Συμφωνώ! Εδώ σε ακραίες περιπτώσεις και αρνούνται επιστροφές. Αλήθεια @kp1 τι αναφορά έδωσες για το πρόβλημα σου στο support;

Εγραψε το προβλημα στο αλλο νημα που ειχε ανοιξει

https://www.insomnia.gr/forums/topic/693028-έχει-πρόβλημα-το-κινητό-μου

Για μενα rom ή app ή συνδυασμός, που και τα δυο αναβαθμιζονται σταδιακα, αλλά αφου τον ιδιο τον ενοχλεί ας κινηθεί οπως κρίνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιδί όταν το πήγα στο support είδαν τα βίντεο μου και αμέσως μου δώσανε νέα συσκευή μπαμ χωρίς συζήτηση..και το καινούριο το πήρα χτες σφραγίσμενο...το άλλο που άλλαξα το πήρα Πέμπτη που μας πέρασε από Γερμανό..!Ναι φίλε saruman άσε πολύ τυχερός είμαι τί να σου πω...!D4mage το κάνεις και στις 2 συσκευές και στο whats app + στο messenger και όταν κάνω κλήση μέσω messenger..!Και έκανα και όλες τις ενημερώσεις και στις δύο συσκευές δεν είχε άλλη..!Μπήκα στο myphone σε άλλους το βγάζει σε άλλους όχι...πφφφ μπλέξαμε..

Επεξ/σία από kp1
  • Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, isay είπε

Εγραψε το προβλημα στο αλλο νημα που ειχε ανοιξει

https://www.insomnia.gr/forums/topic/693028-έχει-πρόβλημα-το-κινητό-μου

Αυτο.

Επισης, ΜΗΝ ανοιγετε 800 νηματα με το ιδιο περιεχομενο. Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...