vagoskoko Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ. έχω αγοράσει μια 49" f&u smart tv και απο την πρωτη στιγμη που την συνδεσα δεν μου αναγνωριζει καναλια και επισης οταν βαζω το netflix ανοιγει κανονικα αλλα οταν παω να δω μια σειρα η μια ταινια μου κολαει στο 20% και δεν προχωραει με τιποτα ξερει καποιος τιποτα πανω σε αυτο??
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δες αν εχει κάποιο firmware update και πέρασε το. Απο εκει και πέρα αν στην περιοχή που εισαι εχει καλό σημα και εσυ καλη κεραία, την πας πισω για ελεγχο 1
yositosi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 δοκίμασες να κάνεις και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να βγάλεις από το ρεύμα?!
sakisvele Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Αρχισαν ....τα όργανα. Εργασιακές ρυθμίσεις update αν παίρνει αλλιώς μην σκας ακουγωντας τον εναν κσι τον άλλον. Εγγύηση 3 χρόνια δίνει ο Αμοιρίδης Don't worry be happy!!😂 1
vagoskoko Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Παιδια ευχαριστω λογικα θα εκανε καπιο μεγαλο update γιατι σιμερα ειναι ολα καλα απλα ειχαν περασει 3-4 ωρες και μου το εκανε συνεχεια !!! αλλα ολα γουντ 1
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Για το netflix παιζει μεγαλο ρόλο το ιντερνετ. Σε εμενα για να παιζει smooth 4K τραβαει απο τη γραμμή περί τα 12mbps οποτε δεν εχεις περιθώριο να κατεβάζεις κατι άλλο (όταν κατεβάζεις κατι άλλο πεφτει αυτόματα σε FHD, δε μου εχει τυχει ακομα να κολλήσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα