Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

μακαρι να ξεκινησει αυτό, αηδια εχει καταντησει η κατασταση με τα καρουλια πετρελαια που πουλανε οι εμπορακοι με απατηλες τακτικές (διευθυνσεις επαρχίας στην αδεια κλπ).

TS απλα απαγορευεται να ερθεις με αυτό το αμαξι Αθηνα-Θεσσαλονίκη, τέλος. Το τι θα παθεις στην χ,ψ περιπτωση ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Στην επαρχία που εισαι ολα οκ για την ωρα

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Mε ρωτάς δηλαδή αν σε ενδεχόμενο έλεγχο μπορεί να σε γράψουν ή όχι ; 

Δεν είναι προφανής η απάντηση ; 

Οκ το δέχομαι να μην κυκλοφόρησω, δλδ όλος αυτός ο κόσμος που έχει τα πετραιελα τι θα τα κάνει? Η μαντραδες να υποθέσω δεν θα τα πάρουν διότι δεν θα τα πουλήσουν.δλδ εγώ θα πρέπει να του βάλω φωτιά και να το κάψω? 

Δημοσ.

Προσεχουμε και ενημερωμαστε πριν αγορασουμε.

Ειδικα με μαντραδες θελει πολυ πολυ μεγαλη προσοχη .

Καποιοι ισχυριζονται οτι με 50-100 ευρω "σβηνει" απο την αδεια κυκλοφοριας η  απαγορευση κυκλοφοριας σε Αθηνα και Θεσσαλονικη . 

Ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpazoykas είπε

Οκ το δέχομαι να μην κυκλοφόρησω, δλδ όλος αυτός ο κόσμος που έχει τα πετραιελα τι θα τα κάνει? Η μαντραδες να υποθέσω δεν θα τα πάρουν διότι δεν θα τα πουλήσουν.δλδ εγώ θα πρέπει να του βάλω φωτιά και να το κάψω? 

Μπορει οποιος το πηρε και την πάτησε να το πουλησει στην επαρχία ή προς "τριτες χώρες" (οπως κανουν με εμας οι γερμανοι). Για τη ζιμπαμπουε ας πουμε μια χαρα ειναι τα euro 3-4 diesel...

• Like 1
Δημοσ.

Ημερομηνία άρθρου 01/04/2017.

Ακριβώς μετά το τέλος του άρθρου το περιοδικό αναφέρει ότι είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο. Καλό είναι να διαβάζουμε πριν "δικάσουμε".

Όσο για το ερώτημά σου: Επειδή είμαστε μπανανία σου λέει ότι επιτρέπεται να κυκλοφορείς στο Εθνικό οδικό δίκτυο μέχρι τα διόδια του Αγ. Στεφάνου (Κιούρκα) και στην Αττική Οδό (για την περιοχή της Αττικής). Το πως όμως θα φτάσεις ας πούμε από τα Κιούρκα στην Αττική Οδό για να πας αεροδρόμιο ή ένας ταξιδιώτης που θέλει να ταξιδέψει από Πειραιά τι θα κάνει? Θα πετάξει?

Στην Αθήνα / Θεσ/νίκη ΟΤΑΝ και ΙΣΩΣ  και ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να υλοποιηθεί κάτι αντίστοιχο με κάποιους άλλους δήμους της Ε.Ε. θα πρέπει αυτομάτος να απαγορευτεί και η κυκλοφορία των αντίστοιχων ρυπογόνων ας πούμε ΤΑΞΙ, φορτηγών, λεωφορείων κλπ. Προσωπικά επειδή κυκλοφορώ και στις 2 μεγάλες αυτές πόλεις με πετρέλαιο 11 ετών δεν μου έχει γίνει αναφορά ούτε παρατήρηση. ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι όμως ότι δεν μπορούν να σε γράψουν.

Δημοσ.

Φίλε από το Αγρίνιο δυστυχώς δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση ελέγχου θα υποστείς τις ανάλογες προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Ποια η πιθανότητα να υποστείς κάποιον έλεγχο σε μια βόλτα σου σε μια από αυτές τις πόλεις;  

Μικρή καθώς οι έλεγχοι είναι πολύ λιγότεροι από όσους θα έπρεπε ...

Αν είσαι άνθρωπος που παλεύει για το μεροκάματο μην το ρισκάρεις γιατί θα είσαι από τους άτυχους...

Ελλαδάρα ολέ , εδώ υπάρχουν τύποι που διαφημίζουν την μετατροπή των EURO6 ντίζελ σε EURO 0 (αφαίρεση dpf κλπ) και δεν τους ενοχλεί κανείς ....

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα καταλαβα. Δεν έχω και άλλη επιλογή από να τρώω πρόστιμα και να φοβάμαι να πάω κάπου μην με γράψουμε και μη μη,το θέμα είναι ότι αυτά τα λεφτά τα μάζευα με κόπο και ιδρώτα για να το πάρω. Και τώρα τι? Και ποιος θα το πάρει που να απευθυνθώ δλδ? Για αυτήν την στιγμή το χρειάζομαι το αυτοκίνητο με τίποτα δεν μπορώ να το δώσω και να πάρω άλλο που θέλουν αυτοί η χλεχλεδες δλδ τα εργοστάσια που παράγουν όλα τα απόβλητα και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με ότι βλακεια θέλεις και εισπενουμε τα τζάκια κλπ. Και μας πείραξε που παίρνει ο άλλος ένα αυτοκίνητο να κάνει την δουλειά του πάνε να του το πάρουνε και αυτό! Δλδ από το 80 νομίζω που ξεκίνησε να διαμενεται το πετρέλαιο γιατί δεν το σταματούσαν τότε? Κυβέρνηση από τα lidl! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

Μάλιστα καταλαβα. Δεν έχω και άλλη επιλογή από να τρώω πρόστιμα και να φοβάμαι να πάω κάπου μην με γράψουμε και μη μη,το θέμα είναι ότι αυτά τα λεφτά τα μάζευα με κόπο και ιδρώτα για να το πάρω. Και τώρα τι? Και ποιος θα το πάρει που να απευθυνθώ δλδ? Για αυτήν την στιγμή το χρειάζομαι το αυτοκίνητο με τίποτα δεν μπορώ να το δώσω και να πάρω άλλο που θέλουν αυτοί η χλεχλεδες δλδ τα εργοστάσια που παράγουν όλα τα απόβλητα και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με ότι βλακεια θέλεις και εισπενουμε τα τζάκια κλπ. Και μας πείραξε που παίρνει ο άλλος ένα αυτοκίνητο να κάνει την δουλειά του πάνε να του το πάρουνε και αυτό! Δλδ από το 80 νομίζω που ξεκίνησε να διαμενεται το πετρέλαιο γιατί δεν το σταματούσαν τότε? Κυβέρνηση από τα lidl! 

καλα λες, αφου τα χουν κανει σκατα οι αλλοι, ε να μη χεσεις και συ λιγο? 💩

Δημοσ.

Εγώ πάντως σκέφτομαι την αγορά ενός αυτοκινήτου Diesel Euro 4 για δεύτερο αφού θα το κινώ αποκλειστικά εκτός πόλεων. Τα euro 4 Yaris του 2006-7 πουλιούνται 800€-1000€ στην Ιταλία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απαγορεύεται σε όλες τις περιπτώσεις; Πχ αν θέλει κάποιος να πάει στο λιμάνι να πάρει πλοίο ή στο αεροδρόμιο; Ή να περάσει από περιφερειακό Θεσσαλονίκης πχ;

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

καλα λες, αφου τα χουν κανει σκατα οι αλλοι, ε να μη χεσεις και συ λιγο? 💩

Λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σκατα. Αλλά όχι και έτσι! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpazoykas είπε

Λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σκατα. Αλλά όχι και έτσι! 

συμφωνω μ αυτο που λες, δε καταλαβαινω πως εφτασες στο προηγουμενο συμπερασμα

Δημοσ.
1 hour ago, mpazoykas said:

Το ξέρεις φαντάζομαι ότι δεν υφίσταται άγνοια νόμου στην Ελλάδα. Πολλώ δε μάλλον για νόμο που ισχύει από το 2011 και το αυτοκίνητο αποκτήθηκε μεταγενέστερα. Ούτε κυβέρνηση σου φταίει, ούτε τζάκια, ούτε εργοστάσια. Πάρε την ευθύνη που σου αναλογεί και παραδέξου ότι έκανες μια ενδεχομένως κακή αγορά με βάση τις ανάγκες σου.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpazoykas είπε

Μα το έχουμε πει, τα παιδάκια στην Αφρική, τα παιδάκια στην Αφρική ... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...