mpazoykas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα σας, δεν γνωρίζω αν έχει ανοιχτεί το παρόμοιο θέμα. Λοιπόν έχω ένα Fiat punto πετραιελο 2005 μοντέλο όσο και να με πείτε τρελό δεν το γνώριζα ότι έχει απαγορευτεί να κυκλοφορούν Αυτοκίνητά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και από ότι έχω μάθει από άλλους λένε ότι από το 2020 θα καταργηθούν η θα πληρώσεις πρόστιμο στην φορολογική σου ή όταν θα πληρώσεις το σήμα θα πληρώσεις τα διπλά! Κάτι σκουσα ότι μπορώ να κάνω μετατροπή από πετρέλαιο σε υγραεριο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ρισκάρω, και αν γίνεται.και όπως κατάλαβενεται για να κάνω κάτι τέτοιο θέλει πάνω από χιλιάρικο και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω χέρι στην μηχανή και να έχω προβλήματα μετά! Το αυτοκίνητο το πήρα πέρυσι τον Οκτώβριο και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω ούτε έχω και ρήματα να πάρω άλλο! Εχει ακούσει κανένας για το τι θα γίνει τελικά?
stefan123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καταρχην πως το αγορασες ενω μενεις αθηνα?Δηλωσες για μονιμη κατοικια κανενα χωριο?Υστερα δεν θα μπορεις να το πουλησεις εδω,η ασφαλιστικη δεν σε καλυπτει σε περιπτωση ατυχηματος και σε ενδεχομενο ελεγχο εισαι ξεκρεμαστος...Και ενταξει αν το ειχες απο παλια,αλλα να το αγοραζεις ενω εχει βουηξει ο τοπος,τι να πω?
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, mpazoykas είπε Καλημέρα σας, δεν γνωρίζω αν έχει ανοιχτεί το παρόμοιο θέμα. Λοιπόν έχω ένα Fiat punto πετραιελο 2005 μοντέλο όσο και να με πείτε τρελό δεν το γνώριζα ότι έχει απαγορευτεί να κυκλοφορούν Αυτοκίνητά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και από ότι έχω μάθει από άλλους λένε ότι από το 2020 θα καταργηθούν η θα πληρώσεις πρόστιμο στην φορολογική σου ή όταν θα πληρώσεις το σήμα θα πληρώσεις τα διπλά! Κάτι σκουσα ότι μπορώ να κάνω μετατροπή από πετρέλαιο σε υγραεριο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ρισκάρω, και αν γίνεται.και όπως κατάλαβενεται για να κάνω κάτι τέτοιο θέλει πάνω από χιλιάρικο και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω χέρι στην μηχανή και να έχω προβλήματα μετά! Το αυτοκίνητο το πήρα πέρυσι τον Οκτώβριο και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω ούτε έχω και ρήματα να πάρω άλλο! Εχει ακούσει κανένας για το τι θα γίνει τελικά? Πόσο χρονών είσαι ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Katasxontai-ta-palia-ntizel-poy-tha-mpainoyn-Athhna-h-Thessalonikh_146819.asp 1
mpazoykas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, stefan123 είπε Καταρχην πως το αγορασες ενω μενεις αθηνα?Δηλωσες για μονιμη κατοικια κανενα χωριο?Υστερα δεν θα μπορεις να το πουλησεις εδω,η ασφαλιστικη δεν σε καλυπτει σε περιπτωση ατυχηματος και σε ενδεχομενο ελεγχο εισαι ξεκρεμαστος...Και ενταξει αν το ειχες απο παλια,αλλα να το αγοραζεις ενω εχει βουηξει ο τοπος,τι να πω? Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν μένω Αθήνα αλλά είμαι από επαρχία Αγρίνιο, δεν το γνώριζα το έμαθα σε κάποιο σαιτ το και από τότε ξεκίνησα το ψάξιμο. Για ή το και έκανα την ερώτηση εδώ να μάθω. 13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πόσο χρονών είσαι ; Τι σχεση με το ποσό χρόνων είμαι?, δλδ δεν μπορεί να μην έχει ιδέα κάποιος άνθρωπος για κάτι? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Θα σου ελεγα να μην ερθεις Αθηνα με αυτο το αμαξι .
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, mpazoykas είπε Τι σχεση με το ποσό χρόνων είμαι?, δλδ δεν μπορεί να μην έχει ιδέα κάποιος άνθρωπος για κάτι? Δηλαδή δεν ήξερες ότι πριν κάποια χρόνια απαγορεύονταν εντελώς τα πετρελαιοκίνητα στην Αθήνα ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή δεν ήξερες ότι πριν κάποια χρόνια απαγορεύονταν εντελώς τα πετρελαιοκίνητα στην Αθήνα ; Πριν απο χρονια ναι αλλα τωρα και δεν ξερω μεχρι ποτε υπο προυποθεσεις επιτρεπεται.
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πριν απο χρονια ναι αλλα τωρα και δεν ξερω μεχρι ποτε υπο προυποθεσεις επιτρεπεται. Ε καλά δεν έγινε επιτρεπτή η πετρελαιοκίνηση το 1967, το 2011 έγινε με νόμο Στον οποίο νόμο λέει ότι: Τα πετρελαιοκίνητα φορτηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης μικτού βάρους μέχρι τεσσάρων χιλιάδων (4.000) χιλιογράμμων και τα πετρελαιοκίνητα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης εξαιρούνται των περιορισμών κυκλοφορίας στις περιοχές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, που καθορίστηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 26 του ν.1959/1991 (Α' 123), εφόσον η τεχνολογία τους πληροί εκ κατασκευής τις προδιαγραφές του Κανονισμού (ΕΚ) 715/2007 της 20ής Ιουνίου 2007 (Euro V και Euro VI) ή μεταγενέστερου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Ε καλά δεν έγινε επιτρεπτή η πετρελαιοκίνηση το 1967, το 2011 έγινε με νόμο Στον οποίο νόμο λέει ότι: Τα πετρελαιοκίνητα φορτηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης μικτού βάρους μέχρι τεσσάρων χιλιάδων (4.000) χιλιογράμμων και τα πετρελαιοκίνητα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης εξαιρούνται των περιορισμών κυκλοφορίας στις περιοχές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, που καθορίστηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 26 του ν.1959/1991 (Α' 123), εφόσον η τεχνολογία τους πληροί εκ κατασκευής τις προδιαγραφές του Κανονισμού (ΕΚ) 715/2007 της 20ής Ιουνίου 2007 (Euro V και Euro VI) ή μεταγενέστερου. Ταα ιδια λεμε.
mpazoykas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή δεν ήξερες ότι πριν κάποια χρόνια απαγορεύονταν εντελώς τα πετρελαιοκίνητα στην Αθήνα ; Όχι και τώρα Τελευταία το έμαθα και την πάτησα, το θέμα είναι αν έρθω Αθήνα η κάπου αλλού και με σταματησουνε εκεί θα φάω πρόστιμο η όταν πέσει κανενας επάνω θα φάω το πρόστιμο και θα τον πληρώσω?
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, mpazoykas είπε Όχι και τώρα Τελευταία το έμαθα και την πάτησα, το θέμα είναι αν έρθω Αθήνα η κάπου αλλού και με σταματησουνε εκεί θα φάω πρόστιμο η όταν πέσει κανενας επάνω θα φάω το πρόστιμο και θα τον πληρώσω? Mε ρωτάς δηλαδή αν σε ενδεχόμενο έλεγχο μπορεί να σε γράψουν ή όχι ; Δεν είναι προφανής η απάντηση ; 1
ManFromEarth Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, mpazoykas είπε Όχι και τώρα Τελευταία το έμαθα και την πάτησα, το θέμα είναι αν έρθω Αθήνα η κάπου αλλού και με σταματησουνε εκεί θα φάω πρόστιμο η όταν πέσει κανενας επάνω θα φάω το πρόστιμο και θα τον πληρώσω? αν σε σταματησουνε θα την φας καλα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μην μπεις Αθήνα/Θεσσαλονίκη με αυτό το αυτοκίνητο. Κατά 90% δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά αν γίνει το παραμικρό (όχι μόνο ατύχημα, ακόμα και τυχαίος έλεγχος) θα έχεις πρόβλημα γιατί είναι παράνομο να κυκλοφορεί εδώ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Σε πιθανο ατυχημα η ασφαλιστικη θα πατησει στο οτι δεν κυκλοφορει νομιμα το αυτοκινητο με οτι συνεπαγεται αυτο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα